Şimdi Ara

Root Atayımmı Atmayayımmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim lg g3üm var şarjı hiç dayanmıyor telefon 1 saat kullanayım %100 den % 40 30 lara kadar iniyor ekranından kaynaklı olduğu için anladım ekranın çözünürlüğünü düşürmek istiyorum rootla oluyormuş buda galiba root atayımmı sizce atmayayımmı çözünürlük rootlada düşmüyormu yoksa

• emircanbirg E kullanıcısına yanıt
    LGde cihaza root atılınca garanti kapsamı dışında kalma durumu var. Öyle duydum. Garantisi bozulmuyorsa root atabilirsin ama ben ekran çözünürlüğü değiştiren bir program duymadım. Sadece xplosed ile oyun veya program çözünürlüklerini değiştirebilirsin. Senin bulduğun programın adı nedir? Hangi program ile ekran çözünürlüğü değişiyormuş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok kardeşim sen yanlış anlamışsın programla olmuyomuş zaten root atılınca değiştirilebiliyormuş ekran çözünürlüğü öyle bir şey duydum hemde işlemci voltajı düşürülüyormuş işlemciyide düşürcem hem oluyorsa ekranıda çözünürlüğü düşürcem şarj dayansın diye
    Bana mantıklı gelmedi ama umarım dediğin gibi basittir. Nerede okuduysan link paylaşırsan memnun olurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    G3 kullanıyorum, önerim kesinlikle root atma. Hiç gerek yok. Root'la yapılan hiçbir şey bataryaya etki etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

G3 kullanıyorum, önerim kesinlikle root atma. Hiç gerek yok. Root'la yapılan hiçbir şey bataryaya etki etmiyor.

G3 16Gb mi daha mantıklı G2 32Gb mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3 FOREVER
    Root atilinca anca oyunlarda hile yapiliyor. Baska bi avantaji yok, gerek yok rootlamaya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Root Atma
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • root yetkisi verildiği için abul aabuk işler olabiliyor mesela rehber durduk yere silindi benim
  • Rootlama zaten bir cok ozellik sunuyor belanimi istiyorsun (:

• Stand Alone kullanıcısına yanıt
    lg g3 32 gb en mantıklısı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.