Bildirim
Root Yaptım Sorun Oluştu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bataryayı çıkarıp taktıktan sonra download moduna almayı denedin mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ama Odin Den Yuklediğim Surum yanlis Sanirim Doğru Surumu Bulamadim -
quote:
Orijinalden alıntı: İnferno3737
Evet ama Odin Den Yuklediğim Surum yanlis Sanirim Doğru Surumu Bulamadim
sakin ol ve derdini tam olarak anlat bakalım root etmek için hangi karneli kullandın root erderken telefonunda hangi android sürümü vardı telefon açılıyormu yoksa hangi bölümde takılıyor cmw menüye giriyormu telefonun düz I9000 mi yoksa g modelimi v.s.... etraflı ve ayrıntılı biçimde yazarmısın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 25 Eylül 2012; 15:50:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Red_Devil33
quote:
sakin ol ve derdini tam olarak anlat bakalım root etmek için hangi karneli kullandın root erderken telefonunda hangi android sürümü vardı telefon açılıyormu yoksa hangi bölümde takılıyor cmw menüye giriyormu telefonun düz I9000 mi yoksa g modelimi v.s.... etraflı ve ayrıntılı biçimde yazarmısın
Huh Duzelttim Ics icin olan root yukledim ve duzeldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Red_Devil33
quote:
Huh Duzelttim Ics icin olan root yukledim ve duzeldi
kardeş yanlış karnel yüklemek çok kötü sonuçlar doğurabilir iyi yırtmışsın tel hiç tepki bile vermeyebilirdi
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurda giriş kontrolü başarısız
- telefon kendi kendine şarj oluyor çözüm
- telefon kendi kendine titriyor
- oyunlarda reklam izlemeden ödül almak
- klonlanmış telefon nasıl açılır e-devlet
- s25 ultra
- iphone nfc açma
- s24 ultra instagram kalitesi
- en çok satan telefon markaları
- s23 fe özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X