Şimdi Ara

rootlu lg g2 32gb pc suiteden 10c yüklenir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 32 gb lg g2 telefonuma daha once root edip sesini yükseltmiştim simdi görüntü aktarma falan ugrasırken pc suiteden yazılım güncelleme kontrolü yaptım 10c cıkmıs bende yükle dedim biraz yavas yükleniyo ama su an %27 bi problem olur mu devam edeyimmi yoksa iptal etmem halinde bi problem cıkartır mı bana

• Not: Az önce telefon açıldı dosya yöneticisi ve polaris güncellenmiş program versiyonu 10c olarak gösteriyor
  • telefonunuz türkiye romumu hocam
  • evet hocam D80210C-TUR-XX Sadece ses yükseltme işlemi bide radyo aktif edildi ama kullanmıyorum da keske hiç girmeseydim bu root işine :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaratasx -- 5 Ocak 2014; 23:34:38 >
  • roottan çıkmadımı hocam telefon
  • ek bi işlem unroot falan yapmadım
  • bende almanya romu var bişi gelmedi tr ye sonunda geldi demek :)
  • orjinal bir rom yüklereniz telefon rootluktan çıkar
  • root checker kurdum Results: sorry this device does not have proper root access yazıyor
  • 0 dan kurun hocam hem LG g2 için yeni sürümler yayınladı internette
  • 0 dan kurun derken ? tekrar root etmemi mi söylüyorsunuz? yeni yazılım pc suite deki 10c idi ona güncelledim. Ben 4.4 cıkana kadar orjinal kullanmak istiyorum hhatta hiç root yapılmamış hale getirebilir miyim onu merak ediyorum ama download mode kısmında görünüyomuş heralde ve simdi kontrol ettim radyo falan gitmiş.
  • bunun içinde 0dan yüklerseniz hocam hiç bir sorun kalmaz.

http://forum.donanimhaber.com/m_83390420/tm.htm şuardan 3 den yapin hocam
  • o linkten 10c yi indirip işlemleri yapınca 10c ile hiç root yapılmamış gibi mi açılacak telefon o işlemin amacı nedir yani tam anlamadım su an 10c yüklü ve tr versiyonu radyo falan da yok root checker telefon için rootsuz diyor yani bu super useri ve root browseri falan silmem yetmez mi ?
  • genelde tam olarak dilinmezler hocam siz bunu kurarsanız daha sağlıklı olur 10c versiyonuda bu ün çıktı galiba
  • Yav rootlu cihaz zaten güncellemede sikinti vermez ki. Stock romda ise normal bir sekilde alir guncellemeleri diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Yav rootlu cihaz zaten güncellemede sikinti vermez ki. Stock romda ise normal bir sekilde alir guncellemeleri diye biliyorum

Ben çikarir diye biliyorum hocam tr için 10c romu çikti bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: sombie

quote:

Yav rootlu cihaz zaten güncellemede sikinti vermez ki. Stock romda ise normal bir sekilde alir guncellemeleri diye biliyorum

Hocam ben hala alamadim. Illa pc suite ile mi bakmaliyiz? Cihaz rootlu. Bu yuzden de olabilir mi?

• quote:

quote:

quote:

Hocam ben hala alamadim. Illa pc suite ile mi bakmaliyiz? Cihaz rootlu. Bu yuzden de olabilir mi?

yok hocam dün türkiyede çıktığını dün 1 civarında öğrendim ama bana günceleme bana 4 te geldi. ama bazı rotlu olanlara direk bazılarınada Pc programı üzerinden geliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok hocam dün türkiyede çıktığını dün 1 civarında öğrendim ama bana günceleme bana 4 te geldi. ama bazı rotlu olanlara direk bazılarınada Pc programı üzerinden geliyor

Kamera falan duzeldiyse kurayim. Bir de pc uzerinden nasil kuracagiz? Pc suite falan demislerdi ama anlamadim.

• quote:

quote:

quote:

Hocam lg seri numarasına göre veriyor güncellemeleri root yüzünden falan değil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.