Şimdi Ara

Rose Gold(Gül Rengi) iPhone Alacak Erkek Arkadaşlar Var Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
19.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4s 5 siyah. 5s 6 plus space grey. Olursa 6s plus yine space grey alırım. Net
    Edit: bu arada ipad mini 1 siyah ipad mini 2 space grey ve ipod touch siyah olarak kullandım. Komple siyah ☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackrz -- 29 Eylül 2015; 18:17:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakarsanız; telefon rengi ile erkekliği özdeşleştiren tiplerin cehalet sınırlarını zorlayan, varoş kesimlerde ikamet eden ve genelde erkeklikle ilgili problemleri olan çarıklı tipler olduğunu görürsünüz. O yüzden pembe renk alınır da kullanılır da..
    40 yaşındayım, gold i6 yanında kırmızı kılıf kullanıyorum.
    Bırakın gençler aylak aylak renk çekiştirmesi yapsınlar. Zira tek anladıkları da bu'dur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alına bilir tabiki neden alınmasın. Fakat bizim toplumumuzun kırılması güç ön yargı duvarları var... Eğer rengi gerçekten beğendiyseniz ve yeri geldimi etrafınızdan alacağınız tepkileri göze alıyorsanız alın derim :)

ama sırf İphone 6S olduğu belli olusun ben kılıflada kullanırım gibi bi kafadaysanız bence böyle bir karar vermeyin derim Sonuçta S serisi olduğunu belle etmek için adamlar Arkasına "S" yazmışlar bile. Ben şahsen Gold almayı düşünüyorum bunda önce kullandığım 5s im Space Gray'di Biraz değişiklik olsun istiyorum.
  • Dikkat ediniz.Dünyadaki artık modalar giyinme tarzlları ve renkler değisik bi hal alarak değişmeye basladı.
    bu tabikide telefonlarada doğal olarak yansımakta. Apple her zamanki gibi beyaz ve siyah modelinde cıkartsaydı bu insanlar mutlakabi gün
    tepkisini bi sekilde gösterecekti, kardesim niye baska renk cıkartmıyorsun hadi biz gold ve rosegold seviyorsak diye.
    apple de bu sesi duyup değişik cins diye tabir ettiğimiz renk ve renkleri cıkartıyor hem değişiklik olsun hemde bu insalara hitap etsin diye.
    gel gelelim keko dur filan bunlar güzel laflar değil her insanın kendi tercihidir. Saygı duymak lazım bi yerde
    bende 6s in gri seceneğini beğendim. Tavsiye ederim arkadaslara.
    iyi aksamlar
  • Ben Rose Gold alacagim, insanlarin onyargilarini gozeterek yasayanlar kendi hayatlarini degil baskalarinin hayatlarini yasarlar bana gore. Erkek adam pembe gomlek giymez erkek adam kupe takmaz erkek adam sunu yapmaz bunu yapmaz, kendini adam sananlarin kaci gerçekten adam acaba gözlemlemek lazim, esine cocuguna annesine ve diger tum kadinlara adamlık yapsin varsin pembe gomlek giysin kupe taksin banane, insanlarin tarzi kendi tercihleridir kimse yadirgayamaz, insanligin dini dili rengi tarzi vs olmaz

• Ben ilk başlarda düşünmüyordum pembe gözüküyordu uzaktan ama iphonedo inceleyip ondada canlı canlı gördüğüm için baya ısındım altın gül rengine bide Şuan Kullandığım telefon Nokia E72,iphone 6dan farklı görünsün diyede o renk almak istemiyorum,gold ile Rose gold arası gidip geliyorum.
  • Milleti gören de 10 yıl önceki telefonu pembe yada fıstık yeşili e250 sanır. Bırakın bu işleri madem öyle renk merakınız vardı niye 5-5s yerine gidipte rengarenk 5c almadınız ? Ben söyleyim o kıytırık klasınız sarsılırdı çünkü 5c nin halk dilindeki adı fakir iphonuydu. Ama noldu aaa 6s pembesini alalım hemen 6 dan farkı olduğu belli olsun zihniyet bu işde. Zaten bi siz elit kesimsiniz geriye kalan herkes varoş hatta eminim bu varoşlarda iphonelarını tahadütle alıp içinde çaldırmalık kontürü olmayan insanlardır size göre ? Keşke dışınız elit içiniz varoş olucağına insanları aşağılamamayı öğrenip içiniz elit dışınız varoş olsaydı. Moda diyede pembe iphone almaya ne gerek var ? Komik duruyo işte erkeğin elinde pembe iphone bayağı karşısına geç parmağınla göstere göstere gül o kadar komik. Komik olan pembe telefon kullanması değil ama görgüsüzlüğü. Ben sanmıyorum tasarımcıların dışında pembe telefonu çok beğenipde bir erkeğin alıcağını memur adam ne bilsin rengi evini şampanya boyatır her yıl fix daha beyaz altından haberi yok görse gümüş sanar ama ney iphonu rose gold niye çünkü 6s rengi. Hayır sinirlendiğim ömrünüzde pembe telefon kullandınız mı ki şimdi 6s in pembesine heveslendiniz orası mantıksız. Ayrıcada gold krolarda var evt böyle altın sapsarı zİncirli kolyeler sapsarı altın kordonlu saatler böyle yeşilli kırmızılı gucci ayakkabılar ıykkkk tam görgüsüz işi. Eskidendi o gösteriş derdi 90larda kaldı woww evinde televizyon var hemde renkliiiiii. Artık herkesin evinde plazma var devir gösterişten uzak mütevazi olma devri görgüsüzlüğü kaldırmıyo 2015. Şimdi bana saldırmadan önce iphonlarınızın arkasını çevirip bakın hanginizin kılıfında apple logosu kapalı ben söyleym pembe almak isteyenler özellikle o logoyu açık bırakıcak şekilde kılıf seçti yada daha kötüsü görgüsüzlük yapmak uğruna 3000 liralık telefonu kılıfsız bıraktı ! Şimdi yüzleşme zamanı...

• yanıt : Asla

• Rose Gold rengini çok beğendim. Şuan kullandığım 6+ gold zaten. Bunu satıp yeni renkli bir 6s+ alacam.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Milleti gören de 10 yıl önceki telefonu pembe yada fıstık yeşili e250 sanır. Bırakın bu işleri madem öyle renk merakınız vardı niye 5-5s yerine gidipte rengarenk 5c almadınız ? Ben söyleyim o kıytırık klasınız sarsılırdı çünkü 5c nin halk dilindeki adı fakir iphonuydu. Ama noldu aaa 6s pembesini alalım hemen 6 dan farkı olduğu belli olsun zihniyet bu işde. Zaten bi siz elit kesimsiniz geriye kalan herkes varoş hatta eminim bu varoşlarda iphonelarını tahadütle alıp içinde çaldırmalık kontürü olmayan insanlardır size göre ? Keşke dışınız elit içiniz varoş olucağına insanları aşağılamamayı öğrenip içiniz elit dışınız varoş olsaydı. Moda diyede pembe iphone almaya ne gerek var ? Komik duruyo işte erkeğin elinde pembe iphone bayağı karşısına geç parmağınla göstere göstere gül o kadar komik. Komik olan pembe telefon kullanması değil ama görgüsüzlüğü. Ben sanmıyorum tasarımcıların dışında pembe telefonu çok beğenipde bir erkeğin alıcağını memur adam ne bilsin rengi evini şampanya boyatır her yıl fix daha beyaz altından haberi yok görse gümüş sanar ama ney iphonu rose gold niye çünkü 6s rengi. Hayır sinirlendiğim ömrünüzde pembe telefon kullandınız mı ki şimdi 6s in pembesine heveslendiniz orası mantıksız. Ayrıcada gold krolarda var evt böyle altın sapsarı zİncirli kolyeler sapsarı altın kordonlu saatler böyle yeşilli kırmızılı gucci ayakkabılar ıykkkk tam görgüsüz işi. Eskidendi o gösteriş derdi 90larda kaldı woww evinde televizyon var hemde renkliiiiii. Artık herkesin evinde plazma var devir gösterişten uzak mütevazi olma devri görgüsüzlüğü kaldırmıyo 2015. Şimdi bana saldırmadan önce iphonlarınızın arkasını çevirip bakın hanginizin kılıfında apple logosu kapalı ben söyleym pembe almak isteyenler özellikle o logoyu açık bırakıcak şekilde kılıf seçti yada daha kötüsü görgüsüzlük yapmak uğruna 3000 liralık telefonu kılıfsız bıraktı ! Şimdi yüzleşme zamanı...

10 yıl önceki dünya ile şu anki dünya aynı durumda mı peki de 10 yıl öncesiyle karşılaştırma yapıyorsunuz. 10 yıl önce yapılmayan, kullanılmayan, giyilmeyen, tercih edilmeyen, moda olmayan hatta garip olan herhangi bir şey, bu ama telefon olur ama kıyafet ama başka bir şey, bunun 10 yıl sonra tercih edilebilir duruma gelmesi normalleşmesi sizde neden eziklik psikolojisi yaratıyor ben bunu algılayamadım. 30 sene önce ispanyol paça pantolonlar normalken şimdi giyin çıkın dışarı bi bakalım size garip garip bakan gözler olacak mı olmayacak mı? Ayrıca şahsım adıma ben renkli 5c'de kullandım güzel arkadaşım ona ne diyeceksin :) Senin kafanda oluşturmuş olduğun kalıp şeklindeki düşünce herkeste aynı olacak diye bir şey söyleyemezsiniz. Aylık geliri 20binin üzerinde olup hala 4s kullananda biliyorum, aylık geliri 1000 lira olan birinin telefon almak için kredi çektiğini de ;) Şimdi söyleyin bu durumda bakalım, kim zengin kim fakir, kim elit kim varoş :) İnsanları aşağılamak bana göre telefonla yapılacak bir şey değil, emin olun telefonuyla insanları aşağılamaya çalışanlar kredi çekerek telefon alanlardır; isteyen alır istemeyen almaz, altı üstü elde tutulan bir telefondan bahsediyoruz. Havuzlu, bahçeli triblex villadan ya da trilyonluk spor arabalardan değil. Bence siz kendinizi fazla aşağılık kompleksine sokmuşsunuz durduk yere. Kimine küpe takan erkekte garip geliyor, saçını uzatanda hatta bol pantolon giydiğin zaman dahi garipseyen insanlar mevcut güzel ülkemde. Kimse beyne, çalışkanlığa, başarıya bakmıyor nedense. O yüzden güzel Türkiyem bu halde zaten. Sen küpe takıyorsun serserisin, sen uzun saçlısın ateistsin, sen mini etek giyiyorsun yollusun vs vs. Ama dönüp aynaya kendine bakmıyor, baksada görmüyor kendi hayatını kişi, belkide işine geldiği için görmemezlikten geliyordur bilemem. Öyle bir yazmışsınızki her şeyi siz biliyorsunuz sizin dışınızda herkes renkten anlamayan, kendisine tarz yaratmayan, monoton bir evde monoton renklerle monoton hayatlar yaşayan bireyler :) Artık herkesin evinde plazma var derken farkında olmadan asıl görgüsüzlüğü siz yapıyorsunuz ayrıca. Yanlış anlamayın ama herkesin evinde plazma yok ne yazıkki. Öyle bir ülke sanıyorsanız ülkemizi yanılıyorsunuz. Şehirlerin güzel mahallelerinden çıkmak gerek köyleri kasabaları dolaşmak gerek insanların ne şartlarda yaşadığını görebilmek için. Öyle klavye başında herkeste plazma var artık demekle olmaz bu işler. Neyse fazla uzatmanın lüzumu yok. Sizin bu konuya böylesine takılmanızı anlayamadığım için yazmak istedim. Arkadaş bir soru sormuş evet tercih edebilirim ya da hayır tercih etmem bana ters demeniz kafi. Bu giyim tarzlarındaki tercih gibi tercih meselesidir. Ben kot pantolon altına öldürseler kundura giymem ama giyen var saygı duyarım. Ben kırmızı pantolon giyerim ama öldürseler giymeyecek bir sürü insanda vardır İnsanların birbirlerinin tercihlerine saygı duymaları gerek. Kimsenin tercihi kimseyi alakadar etmez, amaç ister hava atmak için olsun ister moda için isterse de tarz için olsun. Naçizane tavsiyemdir bence sizde at gözlüklerinizi çıkarın ve dünyaya insanlara at gözlüksüz gözlerinizle bakmaya çalışın.

• ÇAĞ Ç kullanıcısına yanıt
    Ağzına sağlık kardeşim.. Çok güzel özletlemişsin.. Üstüne söylenecek söz yok.. Tabi anlayana..

• iPhone 6 kullanıyorum. 6S almayacağım, ama bir sonraki iPhone'um Rose Gold seçeneği olursa kesin o olacak.

Kız rengiymiş, erkek rengiymiş, vs. umrumda değil.

Çok şık duruyor.

• Ben forumdan 6s alacak çıkacağını pek sanmazken renk...
    Eğer y.dışı falan değilse dümdüz 6s 16gb'a 3.100 nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon resimdeki kadar parlak değil, daha mat rengi var. Eşime rose gold ama renk hoşuna gidiyorsa bir erkeğinde çok rahatlıkla kullanabileceği bir renk. Zamanında mor Xperia Z kullandım, böyle önyargıları bırakın erkek kullanırmı filan... Kendim içinde Xperia Z5 alüminyum olanını alacağım, arkası görsellerde ayna gibi duruyor, onada erkek adam aynalı telefonmu kullanır der bir süre sonra millet...
  • Renkler ve zevkler tartışılmaz
    Zaten bi telefona 3100TL veren adam ilgi çekmek istiyordur. O ilgiyi de en iyi Rose Gold yansıtır...

Ki ben iPhone 5S ve 6' da en çok Gold rengi beğenen biri olarak (özellikle de iPhone 5S'te) Rose Gold' u da fena bulmadım.

• Bir erkek olarak keske rose gold degilde direk pembe ciksada onu alsam pembe rengi cok seviyorum..renklet ve zevkler tartisilmaz..

• iPhone 5S'den itibaren gold kullanıyorum. 6 ve 6+ aldım onlar da gold idi. Şuan 6S+ kullanıyorum o da rose gold. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Keko işi diyene bir tane gold hediye etsen takla ata ata kullanır.
  • Kız rengi veya erkek rengi olmasından değil ama ben o rengi beğenmiyorum. Kadın bile kullansa hoşlanmam. Ama mesela ön tarafı siyah, arka tarafı bakır rengi ve anten çizgileri de siyah bir renk olsaydı seçeneklerde, beğenirdim. Aksi taktirde kullanacağım renk, space gray denen kombinasyon olurdu. Pembe rengi sarışın bayanlar ve zarif çiçekler dışında hiçbir materyalde görmeye tahammül edemiyorum. Enteresan bir his ki anlatmam zor.

• param olsa da rose gold alsam, bu tarz sığ insanların düşüncelerini umursamıyorum ve bi nevi antivirüs oluyor benm için.
  • çatır çatırda alınır bence niye alınmasın bendede 6 var her renk kılıfı kullanıyorum pembe kırmızı yeşil mor kimsede rahatsız olmuyor hatta görenler ne kadar güzel kılıf diyo rahatsız oluncak bişey yok bunda yani renk olm renk yapmayın zamanında hiç renk seçeneği yoktu bi beyaz vardı bide siyah ozmnda erkek adam beyaz almaz diye konu açılıyordu hiç değişmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 30 Eylül 2015; 11:39:52 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.