Şimdi Ara

Rose Gold(Gül Rengi) iPhone Alacak Erkek Arkadaşlar Var Mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
19.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o zaman nerenin kekosusun?...
  • ÇAĞ Ç kullanıcısına yanıt
    yanlış pembe renk olayı Türkiye'ye özgü değil... tamamen ticari bir olay... neden bilinmez tüm dünyada durum aynı...
  • Rose Gold = Bu 6 değil 6S
  • Kirmizi giyinmeyi seviyorum, sirf onun icin alirdim. Ama beyaz da butun renklere yakisiyor. Biraz da farklilik olsun diye alirdim kimin ne nane oldugunu ogrenmek icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alaturkalıktan geberiyorsunuz.

Renk cinsiyet temsil etmez. Bu toplum şu gereksiz erkek triplerinizden dolayı zevklerine göre ne giyinebiliyor ne de istediğini alabiliyor. Bastırılmış, ezik bir toplumuz başka bir açıklaması yok.

Ben siyahını beğendim onu alacağım. Rose Gold alacak bütün herkese de hayırlı olsun güle güle kullansınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GLODIO

o zaman nerenin kekosusun?...

Doğru dürüst konuş,haddini bil.

• O fiyatlara telefon almak çılgınca geliyor bana. Göreceli tabi 😎

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada kalmis bir renk. Tercih sebebi olmaz.

• canlı git gör gözüne hangi renk güzel göründüyse onu al
  • Ben düşünüyorum şahsen... Sadece telefonun fiyatı düşündürüyor. Ama renk ile bir sıkıntım yok, güzel bir renk bence. Birçok erkek lila rengi hatta pembe renkte gömlek, kravat giyiyor ve normal karşılanıyor. Telefonda neden problem olsun?..
  • Bende begendim tabi birde canli gormek lazim ama 3100 oldugu surece bakmaya bile gitmem

• Cemil ipekçi gibi elimde pembeyle dolaşamam valla.

• Bence Gayet güzel bir renk tercihe bağlı dikkat çekmek isteyenler için bire bir derim :) TABİKİ DE SPACE GRAY HERZAMAN SİYAHA KARŞI İLGİM OLMUŞTUR

Karanlık güzelliğinin içindeki acıklı siyah gül :)
  • Bizim erkeklerimiz şu kafada bazıları için aa bunu alayımda belli olsun gibi düşünen var kızlarda da vardır çünkü çevremdeki 5s kullanıcıları hep gold almıştı neden dediğimde de farkı olsun, belli olsun demişlerdi :) yani bana sorarsanız en güzeli standart renkleri space gray ve silver ki benim seçeneğim siyahtan bıkmış biri olarak silver, gold da 5sde güzeldi yani bence klasikten şaşmamak lazım :) yine de zevkler ve renkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guziide -- 1 Ekim 2015; 13:49:14 >
  • Rose Gold almam demek başka bir şey (rengini beğenmezsin ayrı konu), kadın rengi, kimin ne olduğunu görelim vs gibi sığ yorumlar yaparak kendini erkek sanmak başka bir şey.. Sığ insanlar her toplumda vardır da renkler üzerinden caka satarak cankilik yapmak nasıl bir basitliktir ya?

• Canım isterse pembe rengini alır çatır çatır kullanırım.
    Hayatta mutlu olmaya başladığım an başkalarının hakkımda ne düşündüğünü umursamamaya başladığım andır.

• Chesapeake Ripper kullanıcısına yanıt
    renk farkı olmasa 6 ile 6s ayırt edilemez... 3100TL edecek ne var hiç bir şey...
  • Bende Up! saat vardı siyah kordon rose gold kasa.. Harika duruyordu o da resimlerde pembemsi olsa da ele aldığımda tamamen farklı olduğunu görmüştüm. Aynı handikap bu görsellerde de olabilir.

• Genel olarak baktığımda sanırım Rose Gold'a olumlu bakanlar olumsuz bakan erkeklerden fazla ancak olumlu bakıp kendisi renk olarak beğenmeyenler de var. Yani Bugün ben bir çok erkekte pembe gömlek görüyorsam pembeye çalan bir renkte telefon olmasını yadırgamam. Ama yaklaşık 1 haftada bu rengi göre göre yavaş yavaş soğudum :) Ve uzay gri renk siparişi verdim yurtdışından. 3 gün sonra elimde inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: samonite

Genel olarak baktığımda sanırım Rose Gold'a olumlu bakanlar olumsuz bakan erkeklerden fazla ancak olumlu bakıp kendisi renk olarak beğenmeyenler de var. Yani Bugün ben bir çok erkekte pembe gömlek görüyorsam pembeye çalan bir renkte telefon olmasını yadırgamam. Ama yaklaşık 1 haftada bu rengi göre göre yavaş yavaş soğudum :) Ve uzay gri renk siparişi verdim yurtdışından. 3 gün sonra elimde inşallah...

Bir tişörtün ön tarafına "telefonum gül rengi ama gay değilim" diye ve arka tarafına da "dedelerden beri varlıklıyız, görgüsüz değilim" diye yazdırdıktan sonra elimizde o telefonla dolaşmak, olumsuz yorum ve şaka oranını azaltıcaktır. :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.