Şimdi Ara

Rose Gold(Gül Rengi) iPhone Alacak Erkek Arkadaşlar Var Mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
1
Favori
19.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye de olmaz o iş.Alacak arkadaşlar iki hatta üç defa düşünsün sonra arkasından konuşulanlar canını sıkabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu renk konusu çok mu önemli? Kılıfsız telefon kullanan kaç kişi var?
  • Gold hadi neyse de bu rose gold bence erkek İçin fazla bir renk. Bildiğin pembe hani gömlek falan diyen olmuş onlar önemli değil ama bu telefonun rengi ayrı bi olay

• bu rengi seçen adam, gitsin başına yemeni bağlayıp cam silsin.
  • Uzay grisi 6'da güzel durmuyordu ama 5s'te uzay grisi efsane be
  • karı rengi.

edit: Şaka bir yana, cinsiyetçi yaklaşımlardan nefret ederim özellikle "renkler" gibi tabiatın en doğal yansımasını alıp kısırlaştırmak bir şekle sokmak insanoğlunun ne kadar bencil olduğunun kanıtı aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transverse -- 30 Eylül 2015; 14:59:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

Bakarsanız; telefon rengi ile erkekliği özdeşleştiren tiplerin cehalet sınırlarını zorlayan, varoş kesimlerde ikamet eden ve genelde erkeklikle ilgili problemleri olan çarıklı tipler olduğunu görürsünüz. O yüzden pembe renk alınır da kullanılır da..
    40 yaşındayım, gold i6 yanında kırmızı kılıf kullanıyorum.
    Bırakın gençler aylak aylak renk çekiştirmesi yapsınlar. Zira tek anladıkları da bu'dur.

bende de. slim armor spigen kırmızı kılıf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

karı rengi.

Karı kelimesini rahatlikla, utanmadan kullanabilen biri olduğunuza gore size "adam" rengi de olmaz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

karı rengi.

Sebepsizce gülüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupada yaşıyor olsam alabilirdim çok şık bir renk aslında. Tabi bu renk elinde abes durmayacak şekilde giyim tarzın olmalı.

• Pembe rengi bildiğin kız rengidir aksini iddia edenlere sorarım erkek çocuğu olanlara mavi elbise mi alınır yoksa pembe mi? Ya da hiç pembe arabanın içinde şöför olarak bir erkek gördünüz mü? Ya da barbie bebekler neden pembe? Örnekler çoğaltılabilir. Alana ben saygı duyarım fakat toplumumuzda arkadan gülüşmeler duymaları hatta daha da ilerisi ağır sözler duymaları olası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bulabilirsem 6+ Rose Gold alacağım. Kimin, ne için, ne düşüneceği konusunu uzun zaman önce bıraktım, çokta fifi felsefesini benimsedim, rahat ettim. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sukur9

Pembe rengi bildiğin kız rengidir aksini iddia edenlere sorarım erkek çocuğu olanlara mavi elbise mi alınır yoksa pembe mi? Ya da hiç pembe arabanın içinde şöför olarak bir erkek gördünüz mü? Ya da barbie bebekler neden pembe? Örnekler çoğaltılabilir. Alana ben saygı duyarım fakat toplumumuzda arkadan gülüşmeler duymaları hatta daha da ilerisi ağır sözler duymaları olası

Bahsettiğiniz durum da zaten Türkiye'nin sacma ozelliklerinden biridir bana gore. Erkegin pipisi tum aileye gösterilirken ayip degil, kiz cocuga etek giydirilince ayip. Erkek adamin sevgilisi olur kiz cocugunun olmaz. Ornekleri daha da sertlestirebilirim ama konudan sapmama ve fazla gerilmeme adina söylemiyorum. Öncelikle ben etrafta pembe araba falan gormedim bugune kadar, ozel üretim yapılabilir onlarda tek tuktur. Kocaman araba ile aksesuar olarakta düşünülebilecek telefonu kiyaslamaniz garip olmuş bence. Toplumumuzun deger yargıları ve seçimleri ortada zaten 10 yili gecik suredir. Açlıktan ağzı kokarken 50tl icin mitinglerde kisi basina dusen milli gelir artti denince alkis tutan bir milletiz biz. Ya da hayatinda hic ucaga binmemiz ve kalan omru boyunca da binemeyecek birinin 3.havaalani yapiliyor sloganina helal demesinin doğurdugu ironik bir hava vardir tum turkiyede. Simdi sorarim sizlere, asagidaki fotoğraflari cekilen cocuklar "erkek adam" degiller mi sizce? Yakismadigini cok tarz ve stil olmadiklarini kim söyleyebilir? (kot pantolon altina sivri burun kundura giyen ya da siyah gomleginin bagrini acmis icinden killari fiskirirken altin zincirini bagirta bagirta gösterenlere sormuyorum)

Rose Gold(Gül Rengi) iPhone Alacak Erkek Arkadaşlar Var Mı?

Bir baska ironik durum daha ortaya cikarayim, bu cocuklardan birinin sahibisiniz yani sizin çocuğunuz, tum itirazlarınıza ragmen annesi boyle bir kiyafet almis ve bu fotoğraflardan birini çekmiş. Birkac hafta sonra da bu fotoğrafı sosyal aglardan ya da baska bir tesadüf sonucu goren bir medya patronu ya da yonetmen vs sizin cocugunuzu buyuk bir dizide filmde ya da reklamda bu şekilde tarz bir cocuk konseptiyle oynatma teklifinde bulunsa ve siz çocuğunuzun bu tarzi sayesinde oyle bir gecer zamanki dizisindeki küçük osman gibi trilyonlari goturseniz benim çocuğum erkek adam degil mi dersiniz yoksa herkese havanizi ata ata ballandira ballandira anlatırmisiniz cocugunuzu :)
     Rose Gold(Gül Rengi) iPhone Alacak Erkek Arkadaşlar Var Mı? Rose Gold(Gül Rengi) iPhone Alacak Erkek Arkadaşlar Var Mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇAĞ -- 30 Eylül 2015; 15:32:02 >

• Uzay grisi ve gümüş iyidir.
  • Ben hastası oldum, şu an 6s alsam bunu alırım.
  • bende rose gold düşünüyorum ama çevredeki kötü yorumlar kafamı karıştırdı oyüzden görüp almaya karar verdim,rose goldu beğenmezsem space gray düşünüyorum
  • Alacak olsaydım rose gold düşünürdüm.
    Herkesin keyfi, zevki kendine.
    Laf edenler neye dayanarak, kime, ne için laf ediyor anlamak mümkün değil.
    Herkes hayata sizin baktığınız pencereden bakmak zorunda değil.
    Arzu ederseniz bütün cep telefonlarını ve diğer elektronik eşyaları, bütün arabaları siyah ve beyaz ürettirelim?

• Değişiklik işe alakası yok bedava verseler kullanmam kullanana saygı duyarım fakat bunu alan erkek muhtemelen i6s olduğu belli olsun diye kullanıcaktır

• Arkadaşlar biraz geliştirin kendinizi artık.

Renk ayrımı 16.YY'da da böyle yapılıyordu, erkek pembe giyemezdi, sarı bir şey kullanmazdı.

Ne olurmuş erkek sarı-pembe kullansa sanki? Bir de bu renkleri kekolar kırolar kullanıyor diye bir şey yayılmış ki sormayın gitsin.

Not: İlk iPhone'dan beri her seride siyah tercih ettim, bunun sebebi siyah rengi sevmem, diğerlerini aşağılamam değil.
  • samonite S kullanıcısına yanıt
    keko değil daha çok nonoş derler... haksızda sayılmazlar 3100TL iÇöp'e verilmez... inkar edenlerde morardı...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.