Şimdi Ara

Rose Gold(Gül Rengi) iPhone Alacak Erkek Arkadaşlar Var Mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
19.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende ilk zaman rose gold almayı düşünüyordum ama pembemsi görünüşü nedeniyle , tercihimi gold'dan yana kullanacağım. Rose gold adından da anlaşılacağı üzere biraz bayanlara hitab eden bir renk , bloglarda görüyorum rose gold alanlar çoğunluk bayan. Erkekler alamaz diye bir kaide var mı ? Yok. Tarzına uyan alabilir.
  • Telefonun rengi ile mi erkek olunuyormuş?
  • Bir renk için insanlar saatlerini harcayıp sayfalarca şey yazmış.

Sonuç; Rose gold pembeye dönük bir bakır rengidir,doğal bir renk olduğundan erkeklerin almasında da bir mahsur yoktur.
    Erkeklik telefonun arkasının ve önündeki tuşun çerçevesinin rengiyle ölçülmez,eğer feminen iseniz elinizde ultra-maskülen (!) space gray bir iphone da olsa sizi daha maskülen yapmaz.
    Ben,ve benim gibiler,erkeklik (!) endişelerinden ve benzer şeylerden değil,rengi sevmediklerinden almazlar.
  • Hocam ben telefonu elime aldığımda bana gül rengini pek andırmadı daha çok çinko mu denir ne denir bilmiyorum ama elementsi bi rengi andırdı ve çok beğendim.Uzaktan bütün olarak bakınca gül rengi gibi duruyor.Eğer biraz daha metalik olsaydı tercih ederdim ama şuan uzaktan gül rengine benzediği için tercih etmiyorum.Ama rengi kötü değil bence, bi erkekte görünce yadırgamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız rengi güzelmiş hocam,rengin cinsiyeti yoktur gözüne hoş gideni alırsın, bende 6s alirsan gold,veya rose gold alırım. Diğer renkler çok klise

• 6s ve rose gold bence çok güzel duruyor. Ben aldım çokta memnunum renginden. Açık renk sevenlere hitap ediyor

• 6s'i rose gold alacağım. Çok da beğeniyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple firmasının tüm ürünlerini rose gold kullanıyorum. Sahip olduğum cihazlar 6s, SE, yeni güncellenmiş rose gold MacBook. Yani sahip olduğum tüm cihazlarımı rose gold alıyorum. Bu bir tercih meselesi, rengi anlatamam zaten. Fakat tek birşey söyleyebilirim; bakış açılarının bir an önce değişmesi gerekiyor. Ben rose gold ile çok mutluyum!

• Şimdiye kadar kullandığım telefonların hepsi siyah veya siyaha yakın
    Nokia 1680 siyah
    Philips 9@9k siyah
    Nokia 5230 siyah
    Nokia N97 Mini kahve
    Nokia E7-00 siyah
    Nokia Lumia 620 sarı
    Nokia Lumia 920 siyah
    LG G2 siyah
    LG G3 Titan grisi
    LG G4 kahve
    iPhone 6S Plus uzay grisi
    iPod Touch 4,5,6 uzay grisi

• İphone SE araştırması yapıyorum bir kaç gündür nette çeşitli fiyatlar var nedense gold ve rose gold cihazlar diğerlerine göre ucuz çok şaşırdım,
    demek baya az satılıyorlar fiyatları düşmüş. Silver renk'e göre rose gold 300 liraya yakın daha ucuzdu.
    Güllüyü alırım belki yani fiyatta ucuz online satış kanallarında :)
    Böyle şeylere bakmamak lazım daha önce lg cihaz kullandım yok dediler lg marka telefon alınırmı beyaz eşyamı bu vs, insanların kalıplaşmış fikirlerine aldırmamak lazım. Erkek adam diye karalar mı bağlayalım.
    Birde bu telefon sürekli elimizde olan bir şey artık içe sinen bakınca daraltmayan bir şey olmadı bence siyah bir zaman sonra fark ettirmeden bunaltıyor, nacizane kendi fikrimce farklı şeyler denemekten zarar gelmez diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.