Şimdi Ara

Rosetta Stone Totale Kulanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rosetta stone 3 versiyonunu pcimde kullanıyorum, biraz yavaş ilerlese de teknik olarak doğru olduğunu düşünüyorum, çok tekrar ile özellikle kelime öğretmede ve telaffuzda çok iyi. Yalnız eksi tarafı gerçek kişiler ile konuşma ve mobile kullanılamaması. bu iki sorun da Totale de giderilmiş, totale kullanan var mı aranızda yorumları çok merak ediyorum???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bende çok merak ediyorum. indirdim ama daha başlamadım daha çalışmaya. totele kullanan varsa tecrübelerini paylaşırlarsa süper olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: inprise

Rosetta stone 3 versiyonunu pcimde kullanıyorum, biraz yavaş ilerlese de teknik olarak doğru olduğunu düşünüyorum, çok tekrar ile özellikle kelime öğretmede ve telaffuzda çok iyi. Yalnız eksi tarafı gerçek kişiler ile konuşma ve mobile kullanılamaması. bu iki sorun da Totale de giderilmiş, totale kullanan var mı aranızda yorumları çok merak ediyorum???

ben de indirdim ama kurarken hata yaptım sanırım silip tekrar kurdum yine aynı nerede hata yaptığımı bilmiyorum
  • download imkanı veren site linkini verebilecek arkadaş var mı? (özel mesajla) tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogruahmet2023 -- 7 Nisan 2014; 12:26:52 >
  • Arkadaslar bende total e yi indirdim kurdum ancak programı çalıştırdgımda sadece mavi ekran geliyor ? bir bilen varmı
  • arkadaşkar rosetta stone v3 ile rosetta stone totale arasındaki fark nedir birde bu programı nereden indirebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vanilla Sky Anlayan var mı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.