Şimdi Ara

ROT AYARLARI hakkında tüm kullanıcılara önemli uyarı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
189
Cevap
68
Favori
26.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rot ayarı mı önce yapılmalı balans mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

Aracınızın marka model yılı kaç?
    2015 model BMW tüm sensörleri okudu, 50 tane civarı sensör vardı yaklaşık, cihazım var hata kodu arıza ışığı da sileriz
    Öncelik rot ayarsızlığıdır, rot ayarsız sensör resetlemek çözüm olmaz,

https://youtu.be/L0bKjmCSe8I

Öntakım arıza tespiti, cihaz bağlayıp ölçüm yapmak ücretlidir, arabaya göre değişir, bazı araba zor olur, ücretsiz giriş yok

Adres Google harita 7LS
    2005 model, okuyup 0 noktasında rot ayarı yapabiliriz, kaçıksa direksiyonu söküp diş atlatırız.

• istanbul'da açı sensörlü rot-balans yaptırabileceğimiz yer var mı?
  • Neden silinmiş konu. Çok faydalı bilgiler vardı

• guncel
  • İstanbul anadolu yakası için bayağı araştırdım.

Aydemir oto(tuzla)yu aradım. Gerek olmadığını söylediler, rot ayarı ile yeterliymis.

Koplas lastik(sultanbeyli) de rot ayarı yaptirdım. Codelinkte benim aracım yokmus sözde(2016 model vw). Rot ayarlarında problem göremediler ama yaptılar. Direksiyonda halen bir açı var.

Lastik değişimi yaparken serviste deneyeceğim şansımı.

• Benim aracında sağ ön lastiginde 1 derecelik bir negatif kamber açısı var bu yüzden sola çekme yapıyor bugün rot balans yaptırdım evrak üzerinde belirtti yapan arkadaş

Bu sorunu normal bir amortisörcü düzeltebilir mi ?

ROT AYARLARI hakkında tüm kullanıcılara önemli uyarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 1 Haziran 2019; 18:48:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ERG81 E kullanıcısına yanıt
    Ergin Bey merhaba, aracımla ilgili sorunum var cevaplarsanız çok sevinirim.2013 model 1.6 otomatik Honda Civic aracım var. Direksiyonu sürekli sağa eğik duruyor, ben düz tuttuğum zaman sorun yok fakat bıraktığım an sağa eğiliyor veya dip gaz yaptığım zaman direksiyon yine kendini sağa kaydırıyor.Defalarca rot ayarı yapıldı fakat çözülmedi.Açmış olduğunuz konuyu gördüm ve yazdığınız firmaları aradim fakat kendilerinde code-link cihazı olmadığını söylediler ben de Hunter'in distribütörü Barış Makine'yi aradım ,beni en güncel ve profesyonel olarak nitelendirdikleri Ataşehir'deki SGS Otomotiv'e yönlendirdiler.Rot ayarını yaptılar fakat bilgisayarda aracıma uygun code-link yazılımı olmadığı için direksiyon açı sensörünü sıfırlayamadılar.Şu an yine direksiyon eğikliği ve dip gaz yapınca çekme sorunu devam etmekte.Ne yapabilirim tavsiyeniz nedir? Oldukça uzun yazdım kusura bakmayın, teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.