Arkadaşlar ford fiesta için ankarada Ucuz rot balans ayarı yapan bildiğiniz bir yer var mı? Fazla bir problemi olduğunu düşünmüyorum hatta belki de hiç yoktur ama 120 yi geçtiğimde direksiyonda hafif titreme oluyor 150 ye kadar falan.
Birde arka lastikler 1 ay içerisinde 5-6 bar kadar iniyor her ay hava basıyorum.Sebebi jantların yamukluğu olabilir mi ?
Dediğiniz gibi 120 de titreme yapıyorsa balansa baktırsanız yeterlidir.Genel olarak da balans fiyatı her yerde aynı. Lastik içinse jantı kaldırıma filan vurmadınızsa kolay kolay yamulmaz,yamulursada kolay hissedilir dediğiniz gibi hafif olmaz. Büyük ihtimal çivi filan saplanmıştır ya da siboplar eski ise kaçırıyor olabilir.Bi de şu sıralar lastik basıncını hava sıcaklığı da çok etkiliyor Ankarada.Bi hafta ısınıyor sonra donduruyor. Kolay gelsin.
Erdemler Rot - Balans Servisi
Memnuniyet garantisi veririm.
Oto Sanayi Sit. 1. Cad. 9. Sok. (yeni 2537. sok.) No:65 Şaşmaz / ANKARA
rot balans 20 tl her yerde.
quote:
Orijinalden alıntı: -YuSSuF-
Erdemler Rot - Balans Servisi
Memnuniyet garantisi veririm.
Oto Sanayi Sit. 1. Cad. 9. Sok. (yeni 2537. sok.) No:65 Şaşmaz / ANKARA
Kışlık lastiklerimi taktıtıt taktırmaz gelicem kardeş
Şaşmazdaki Erdemler Rot-Balans'a ben de aracımı götürdüm. Dunlop marka sıfır lastik aldım fakat ne hikmetse balansını yapamadılar aldığım yerde. Çok gıcık bir durum, işin daha da kötüsü "acaba lastik üretim hatalı mı?" şeklinde kafamda beliren soru oldu.
Erdemler rot balansta baya ciddi şekilde ilgilenip, sorunun çözümüne odaklı çalışılıyor. İşin teknolojik boyutunda ahkam kesiyormuş gibi görünmek istemem bilmeden etmeden ama kullandıkları aletler de sanırsam güncel yazılımlı.
Benim araç yapılırken arkada bir seat leon da bekliyordu diğer balansçılarda çözemedikleri sorunu için.
Ücret olarak şişkin gözükebilir ama işlerini sapasağlam yapmadan aracı size teslim etmeyeceklerine emin olabilirsiniz. Ben memnun kaldım, tavsiye ediyorum.