rot başı alacağım, hiçbir yerde trw bulamadım. teknorot, votto, ayd vs. var. kaliteli bir marka bulamadım kaç parçacı gezdim. en son bi delphi satan yer buldum ama iyi midir bilmiyorum. orijinali 1350 tl olduğu için orijinal almıyorum. tavsiyeleriniz nedir? sürekli ön takım yaptırmaktan gına geldi. hiç sağlam marka yok mu? illa 6-7 kat fazlasını verip orijinal mi almamız gerekiyor... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 9 Kasım 2023; 15:2:34 > |
rot başı için marka önerisi
-
-
Alman grubu araç olsa lemförder diye bir marka var ama diğer araçlarda yerli üretim ön takım parçaları satıyorlar ve genelde çok kısa sürede bozuluyor. Bu seferlik delphi deneyebilirsiniz çakma değilse deplhi fena değildir.
-
lemförder marka bulmaya çalışın. -
Aracım renault. Alman olsa lemförder bakarım da maalesef. Mais var 1350tl. o da gereksiz pahalı geldi bilemiyorum.
-
Votto sakın almayın. Frenlemede titriyordu araç. Diğerlerini bilmem Fiat da sağolsun opar var orjinal yan sanayi. Bir Lancia değil tabi asıl orijinali. -
Hocam ben daha yeni degistirdim symbol aracıma TRW marka aldım.Oto erdem isminde bı parçacı var ben birkaç sefer parça siparişi verdim güvenilir bı firma ben hiç sıkıntı yaşamadım.Aracinizin marka modelini girip istediğiniz parçayı sipariş geçin ya da bulamazsaniz whatsap hattından da yardımcı olup linkini atiyolar.
-
Stokta yok hocam orda da
-
Sol rotbasi bozukmus benim.Tamirci sağolsun direksiyon kutusu boslugundandir dedi,soktu revizyona gönderdi ses kesilmedi.Baska tamirci amortisör takozundandir dedi amortisörler de saglikli değil dedi gittim bilyasiyla takozuyla sıfır amortisör aldım gene olmadı.En son internetten ordan burdan bakarken bunun arızalı olabileceğini düşünüp kendim ısrar edip değiştirttim.Allah insanı sanayiye düşürmesin üç kuruşluk parça için toplamda 7500 TL param gitti.
-
İsterseniz whatsap hattından bir sorun sitede yok yaziyo ama bu rotbasi ortak parça galiba.Benim araba symbol bana verdiği linkte Clio 3 yaziyodu parcalar ortak sıkıntı olmaz dedi.
-
hocam sanayide aracı bakıma sokmadan önce rotçuya gidip ön takım kontrolü yaptırın. ben her bakım öncesi gider ön takım kontrolünü araç yerdeyken yaptırırım. liftteyken o kadar sağlıklı kontrol yapılamıyor çünkü
-
Bana direksiyon kutusunda boşluk var diyen de rot balansciydi.Belki boşluk gerçekten vardı ama o kadar masraf edip de parke yollarda takir takir ses beni çileden cikartiyodu.
-
ayd al geç hocam. içlerinden en iyisi ayd. türkiyenin yolları bozuk. orijinal rot başı bile dayanamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 9 Kasım 2023; 22:17:16 > -
Çıkma orjinal tak. Yansanayi hikaye -
ayd iyidir, delphi bile ayd ye yaptırıyor
-
Ayd alın hocam. Aracımda 1 ayda 4 kere lemförder z rot değiştirdim, artık çakma mıydı bilmiyorum, yerli taktık kafamız rahat 3 aydır.
İlla Alman olsun derseniz Delphi de iyidir. -
delphi bak. o da güzel markadır . 1350 gereksiz döşeme o parayı edecek bi parça değil.
-
rotbaşı arızasını anlayamayan tamircinin ...................... burayı uzun uzun doldur.
-
Aldığım delphi rot başı 7 ay dayandı. Sol taraf boşluk yaptı. Bu sefer teknorot taktım. Bakalım bu kaç ay gidecek... -
Hocam şikayetiniz tam olarak neydi? Bir aracımız daha var, direksiyonda ara sıra tıkırdamalı hissiyat ve alt takımda ses var. Ön takımı kontrol ettirdim direksiyon kutusundan yapıyor dediler ama araç 42bin kilometrede henüz.
-
ayd olur,teknorot olur hangisi denk gelirse
ön takım malzemeleri ve fren diski balatası çıkma alınmaz bu arada
Benzer içerikler
- 1.3 qashqai yakıt tüketimi yorumları
- renault duster euro ncap
- 500 bin tl araba önerisi
- belediyeden duba izni nasıl alınır
- citroen c3 1.2 puretech yorum
- swm ankara bayi
- byd seal lion
- 2021 dacia duster
- yangwang u9
- yeni passat 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X