Bildirim
Rota gsm ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Verdiğim adreste sanırım Gold'a ürün tedarik eden firmalardan biri olduğu görünüyor gibi.
Ancak ne bir internet sitesi var ne de hakkında bir yorum. İlginç geldi.
http://forum.donanimhaber.com/m_53688300/mpage_58/tm.htm
Gittigidiyordan mı buldunuz ürünü? Çünkü ben de dün bir mağazaya sormuştum orada ve Rota gsm yazmış satıcı. -
gitti gidiyordahttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-n7100-galaxy-note-ii-cep-telefonu-beyaz-69792937 linkindeki ürünü satan kişi distribütör garantisi olarak göstermişti rota gsmi. Güvenemediğim için kararsız kaldım. -
Aynı ürün konusunda ben de kararsızlık yaşıyorum.
Ama fiyatların 1.500'ü görmesini bekleyeceğim. -
Arkadaşım ben 3hafta önce aldım telpa garantili 1470 tl. Istersen sana adres verebilirim. Belki daha da ucuzlamistir.
Bu arada galaxy s3 cihaz. Note da uygun olur herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axil -- 11 Aralık 2012; 23:26:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: axil
Arkadaşım ben 3hafta önce aldım telpa garantili 1470 tl. Istersen sana adres verebilirim. Belki daha da ucuzlamistir.
Bu arada galaxy s3 cihaz. Note da uygun olur herhalde
@axil hocam aldığın yerin adresi verebilirmisin. rota gsm e ben de guvenemedim açıkçası. şu an gg'de 1359 TL Galaxy S3.
Kart kampanyası ile alınca 100 TL de puan yüklüyor. 1259 TL'ye geliyor cihaz. -
Kılıçsel iletişim 0212 238 20 36
kasımpaşa/dörtyol duragı
istanbul -
gittigidiyordan alınan cihazlarda bu firmanın adı varmış...Henüz bilgi bulamadım..Bilenler alanlar yardımcı olursa sevinirim.. -
N 11 DEN SAMSUNG GALAXY S3 ALDIM TELEFONDA ŞARJ SORUNU YAŞIYORUM.SERVISE ULASMAYA CALISIYORUM ( K İKİ İLETİŞİM VE ROTA GSM) AMA HİÇ BİR NUMARAYA CEVAP VERMİYORLAR. SANIRIM VERMEYECEKLERDE...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X