Şimdi Ara

Rotring Rapid

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rotring Rapid kullanan var mı? Nasıldır? Almayı düşünüyorum.Onun yerine grip 1347 mi alsam?
    Beni çok uzun süre götürsün istiyorum.

Rapid al derseniz 0.5 mi yoksa 0.7 mi?

Birde uç markası önerirseniz :D

• Yere çok düşürmezsen Rotring rapid iyidir.3 sene oldu hala sağlam.0,5'i ben kullanamamıştım.kırılıp duruyor uç.0,7 öğrenciye daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rapid güzel

malzeme kalitesi 500 kadar olmasa da faber griplerin plastiğinden iyi ve şık

ucu tamamen içine girebiliyor o yüzden cebe koyacaksan mükkemmelll

ama ucu açıkken düşerse %90 yamulur (klasik rotring)
    ama penseyle hemencecik düzeltebilirsin. olmazsa da kırtasiyeye götür benimkini rotringe yollayıp direk değiştirdiler 0 verdiler
  • 1347 derim geçerim. 1 yılda 2 kalem idare ediyor. Kırılmasından şikayetçiyim sadece. Onun haricinde hem şık, hemde konforlu kalem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doktor Burak

1347 derim geçerim. 1 yılda 2 kalem idare ediyor. Kırılmasından şikayetçiyim sadece. Onun haricinde hem şık, hemde konforlu kalem.

1347 daha çok tikky ile kıyas ediliyor ama bende kararsız kaldım.
    Öncelikle karar vermem gereken şey Rotring mi yoksa FC mi.Son 4 yıldır Rotring kullanıyorum çokta memnunum ama son yıllarda malzeme kalitesi gibi konularda kalitenin düştüğü söyleniyor.

Ama yinede Rapid alacağım gibi.Kalem konusunda çok titizim ucunu cümle bitince bile kapatırım ne olur ne olmaz :D
    Rapid ile ilgili sorularım var.kullananlar cevaplayabilirse sevinirim.Tikky gibi ismi siliniyor mu? kalemi tutma kısmının malzemesi nedir? Tikky de o kısım aşınıyor tikky yi bırakma sebebim o zaten bir süre sonra görüntü çok kötü geliyor.

• kullanıyorum 1 sene oldu tavsiye ederim
  • Alt tarafı kalem al kullan işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skoda Rapid Sedan
    12 yıl önce açıldı
    Skoda Rapid - Golf 6
    7 ay önce açıldı
    Skoda Rapid Spaceback Ana Konu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1347 çok kırılıyor hem de hep aynı yerden. rapid daha sağlamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız-

Alt tarafı kalem al kullan işte

Öyle olmuyor işte :D . Kaliteyi parmakların arasında hissetmen lazım :D

O halde 0.7 Rapid alıyorum. Uç markası için öneriniz varmı?
  • Faber grip üçgen kutudaki uçlarından kullanıyorum güzel.Çok premimum bir şey istiyorsan ain stein al.

• Rotring rapid kullanıyorum 4.5 yıldır hala taş gibi.Rotring yazısı 1 yıl içinde silindi ama kırılma,çatlama gibi durum yok kalemde.Tikky 2 arıyordum ama bulamadım.O kalemdeki rahatlığı Rapid de bulamadım ama tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxtor55 -- 10 Ekim 2016; 21:15:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laat Dovahkiin

Rotring rapid kullanıyorum 4.5 yıldır hala taş gibi.Rotring yazısı 1 yıl içinde silindi ama kırılma,çatlama gibi durum yok kalemde.Tikky 2 arıyordum ama bulamadım.O kalemdeki rahatlığı Rapid de bulamadım ama tavsiye ederim.

Tikky 2 başka zaten onu bulabilen yok bulan olsa herkes onu kullanacak :)

• ParsOnbaşı kullanıcısına yanıt
    rapid 0.7 al bide tombow uç al yağ gibi kayarsın
  • Rapid pro al best best bak aklıma geldi kalktı gene

• Tombow sh-300 varken

Bu arada dolar gibi kalem gecen sene 8 liraya mi ne aldiydim internette 12 tl yaziyor en ucuz

• Tombowu beğenmedim.Rapid pro alacak para yok öğrenciyiz.Zaten şu an düşünmeye başladım rapide o kadar para vermesek mi :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.