Şimdi Ara

Skoda Fabia-Rapid-Peugeot 208 hangisi alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Otomatik vitesli bir araba almayı düşünüyoruz. Bu 3'lü arasında kararsız kaldım. Aralarında Peugeot en dolusu ve şansuman olarak da en sorunsuz duruyor. DSG sorunu gözümü korkutuyor. Güncel olarak DSG sorunu hala mevcut mu? Bu 3 arabanın fiyatı neredeyse aynı. 30 Bin TL peşin+ kredi şeklinde almayı düşünüyorum. Bütçem 60-65 Bin TL arası diyebilirim. Bunlar haricinde tavsiye ettiğiniz bir model var mı? Ya da " aman şundan dolayı şundan uzak dur " dediğiniz bir model var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Skoda Rapid 1.4 TSI 125 PS Green Tec DSG Style

Skoda Fabia 1.2 TSI 110 PS DSG Green Tec Style

Peugeot 208 ALLURE 1.2 PureTech 110hp EAT6 Tam Otomatik S&S+ Allure Paketi

• Peugeot 208 en mantıklı seçenek gibi duruyor. Yeni EAT6 ile güzel ve sorunsuz bir şanzımana da kavuştu.
  • 208
  • Bu Peugeot için Türkiye yollarında sıkıntı yaratıyor deniliyordu, bu doğru mu şehir efsanesi mi? Bir de Opel Corsa 1.4 atmosferik mi?
  • Peugeot 208 diğerlerinden daha mantıklı.
    Fiyatı yüksek olsa da makyajlı Clio'yu da inceleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 208 ve skoda 1.4 e bakın derim.

• Açık ara 208

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence şu araba 208 den daha albenili. Yani bir fransiza tercih ederim.
     Skoda Fabia-Rapid-Peugeot 208 hangisi alınır?

• shockwave23 kullanıcısına yanıt
    Çeki, fransıza tercih ederim diyorsunuz demek

• Ben de 208 öneririm, dsg riskini göze almaya değmez.

• 2013 model 208 sahibiyim 87 bine geldi. 2-3 kere ses yaptı rot başı değiştirdim bakıma gittiğimde. Eski pug lar gibi arka torsiyon sorunu yok. Ön takım biraz hassas denebilir. Ama benim kullandığım şartlara iyi bile dayananıyor. Makyajda oynamadılar ise bozuk yolda süspansiyonlar sesli çalışır. Onun dışında genel kalite tüketim sorunsuzluk yalıtım olarak 10 yıl öncenin peugeot algısından çok uzak bir araba 208. Hele 1.2 tam otomatik allure-gtline kombinasyonu ile. Benimki 1,4hdi olduğu için gitmiyor. Tabii bütün bu yorumlarım kendi segmenti ve fiyatındaki araçları baz alıyor.
    @Emrullah.

• Fabia çok güzel ancak tasarımı biraz kaba gibi durmuyor mu üst kısım cam tavan harika ancak.
  • Rapid güzel araba ancak piyasası daha tam oluşmadı. Fabia a rapidin yanında biçimsiz duruyor, rar dosyası gibi. Ben alacak olsam 208i araştırırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Çeki, fransıza tercih ederim diyorsunuz demek

Evet skoda çek markasiydi bir zamanlar. Ama kaputu kaldirinca her parcada volkswagen kabartmasi olmasi fransiza tercih etmede onemli etken.

208 modelini de test ettim ayrica rapid sp nin kalite olarak gerisinde tabi bu benim görüşüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave23 -- 13 Kasım 2016; 11:19:31 >
  • Eğer çok bozuk yolları olan anadolu tarzı bir yerde oturuyorsanız, alt takım bu araçlardan hiçbiri dayanmaz. Eskide kaldı o peugeot, hyundai alma sağlam araba yapamıyor mevzusu.

• Sadece Eat6 gibi bir şanzıman bile yeterli 208 seçmek için. Üstelik Rapid'e göre vergi avantajı da var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %100 Rapid tercih ederdim ben yerinizde olsam.

208 kutu gibi küçücük gözüküyor. Birde o göstergelere alışamadım bi türlü. Burda 208 diyen arkadaşların çoğusuda eminim Rapid alırlardı.

Hem 2. elde 208 bence rapidden daha fazla değer kaybeder
  • bir up yapalım
  • arka diz mesafesi her Skoda da olduğunu gibi sınıf standartlarının üstünde.
    Sadece kafa karıştıran rapid adına dsg.

Eğer boyutları sıkıntı olmazsa vergi ve tam otomatik avantajı için 208 derim. iç mekan kalitesi olarak bir tık ustunde rapidin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Android -- 13 Kasım 2016; 19:21:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.