Şimdi Ara

Rottweiler Kuyruğu niçin kesilme(li)z ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
48.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Rottweiler Kuyruğu niçin kesilme(li)z ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Rottweiler Kuyruğu Neden Kesilir?

Rottweiler kuyruğu kesimi, tarihsel olarak tartışmalı bir uygulamadır ve hem destekçileri hem de karşıtları bulunmaktadır. Bu işlem, köpeklerin çalışma yeteneklerini geliştirmek, yaralanmaları önlemek ve belirli estetik standartlara uymak için gerçekleştirilmiştir.

Çalışma Yeteneği:

Geçmişte Rottweiler'ler, büyükbaş hayvanları toplamak ve korumak için kullanılıyordu. Uzun kuyrukları, hayvanların saldırıları sırasında köpekleri tutmaları için bir hedef oluşturabilirdi. Kuyrukları kesilerek köpeklerin daha serbestçe hareket etmesi ve görevlerini daha etkili bir şekilde yerine getirmesi sağlandı.

Yaralanma Önleme:

Rottweiler'ler oldukça aktif ve çevik köpeklerdir. Uzun kuyrukları, koşarken veya oynarken kapı aralıkları veya diğer nesnelere takılarak yaralanmalara neden olabilir. Kuyrukları kesilerek bu risk azaltılmıştır.

Estetik Standartlar:

Bazı ülkelerde, Rottweiler'lerin kesilmiş kuyruklu olması beklenen bir estetik standart haline gelmiştir. Bu uygulama, köpeklerin daha güçlü ve daha havalı görünmelerini sağlamak için yapılmıştır.

Karşı Çıkışlar:

Rottweiler kuyruk kesimi, hayvan hakları aktivistleri ve veterinerler tarafından hayvanlara yönelik gereksiz bir zulüm olarak eleştirilmiştir. Kuyruğun, iletişim, denge ve genel refah için hayati bir organ olduğu savunulmaktadır.

Rottweiler kuyruk kesimi, kişisel görüşlere ve bölgesel yasalara bağlı olarak tartışmalı bir konudur. Bazı ülkelerde uygulama yasaktır, ancak diğerlerinde hala yaygın olarak yapılmaktadır. Bir Rottweiler'in kuyruğunu kesmeyi düşünüyorsanız, uygulamanın yararlarını ve risklerini dikkatlice tartmak çok önemlidir.

Anahtar Kelimeler:

• Rottweiler kuyruğu neden kesilir
    • Rottweiler kuyruk kesimi
    • Rottweiler kuyruğu kesilmeli mi
    • Rottweiler kuyrukları neden kesilir
    • Rottweiler neden kuyruğu kesilir
    • Rottweiler kuyruk kesimi neden yapılır
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sanırım kendi kuyruklarını yabancı zannedip ısırıyorlar diye biliyorum. oyle kendini yaralıyorMUŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

sanırım kendi kuyruklarını yabancı zannedip ısırıyorlar diye biliyorum. oyle kendini yaralıyorMUŞ
    daha karizma duruyoda ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

sanırım kendi kuyruklarını yabancı zannedip ısırıyorlar diye biliyorum. oyle kendini yaralıyorMUŞ
    Eğer bir rottweilerin varsa kesinlikle kuyruğunu kestirmemelisin.Kendi kuyruğunu ısırması vb.kesinlikle uydurmadır.Eğer böyle bir şey doğru olsaydı Rottweiler dernekleri kesik kuyruklu köpekleri standart dışı yani yarışmalardan vb otomatik diskalifiye etmezdi.Hem günah,hem yazık.Kuyruğu kestirmemelisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_will

Eğer bir rottweilerin varsa kesinlikle kuyruğunu kestirmemelisin.Kendi kuyruğunu ısırması vb.kesinlikle uydurmadır.Eğer böyle bir şey doğru olsaydı Rottweiler dernekleri kesik kuyruklu köpekleri standart dışı yani yarışmalardan vb otomatik diskalifiye etmezdi.Hem günah,hem yazık.Kuyruğu kestirmemelisi.

Alıntıları Göster
    bayılıyorum bu köpeği ya ,
  • quote:

Alıntıları Göster
    kuyrugu olmayınca üzerine konan sinekleri vs.yi kovamıyor ve daha da sinirli oluyor.
    zaten istenen sinirli ve saldırgan olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fb100.Yil

kuyrugu olmayınca üzerine konan sinekleri vs.yi kovamıyor ve daha da sinirli oluyor.
    zaten istenen sinirli ve saldırgan olması.

Alıntıları Göster
    bu köpecik boxer veya pitbull gibi saldırganmıdır almayı düşünüyorum bi sakatlık çıkarmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

bu köpecik boxer veya pitbull gibi saldırganmıdır almayı düşünüyorum bi sakatlık çıkarmasın

Alıntıları Göster
    Temel Özellikleri
    Rottweiler'ın iri ve güçlü bir bedeni vardır. Adaleli ve atletik olan bu ırk, geniş bir kafaya ve yuvarlak bir alına sahiptir. çeneler iyi gelişmiştir ve dişler makas ısırışı ile kapanır. Gözler ırkın iyi huy ve sadakatinin ifadesini yansıtır ve koyu renklidir. Dengeli, sakin, itaatkar, cesur ve kolay eğitilir. Yalnızca efendisi ve ailesi saldırıya uğradığı zaman sertleşir.

Neler Yapar?
    Rottweiler, sakin, eğitilebilir, cesur ve ailesine kendini adayan bir köpektir. Güvenilir bir karakteri vardır. Ailesini büyük bir kararlılıkla korur. Acıya karşı duyarsız ve güçlü köpeklerdir. Ciddi, kendinden emin ve güvenilirdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: therebeder

Temel Özellikleri
    Rottweiler'ın iri ve güçlü bir bedeni vardır. Adaleli ve atletik olan bu ırk, geniş bir kafaya ve yuvarlak bir alına sahiptir. çeneler iyi gelişmiştir ve dişler makas ısırışı ile kapanır. Gözler ırkın iyi huy ve sadakatinin ifadesini yansıtır ve koyu renklidir. Dengeli, sakin, itaatkar, cesur ve kolay eğitilir. Yalnızca efendisi ve ailesi saldırıya uğradığı zaman sertleşir.

Neler Yapar?
    Rottweiler, sakin, eğitilebilir, cesur ve ailesine kendini adayan bir köpektir. Güvenilir bir karakteri vardır. Ailesini büyük bir kararlılıkla korur. Acıya karşı duyarsız ve güçlü köpeklerdir. Ciddi, kendinden emin ve güvenilirdir.

Alıntıları Göster
    İŞTE GİDİP KATİL BEBEK KATİLİ PİTTBULL ALACAĞINIZA BUNUN GİBİ GÜVENİLİR KÖPEK ALIN KARDEŞİM

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

İlkkez köpek bakacaksan alma derim.Rottweilerler baskın karakterli köpeklerdir.Patronun kim olduğunu öğretemessen,öğretsen bile herzaman boş anını kollarlar liderliği almak için bu anların üstesinden gelemeyebilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

İŞTE GİDİP KATİL BEBEK KATİLİ PİTTBULL ALACAĞINIZA BUNUN GİBİ GÜVENİLİR KÖPEK ALIN KARDEŞİM

Alıntıları Göster
    kuyruğu kısa da bi başka duruyor ,daha güzel
  • quote:

quote:

İlkkez köpek bakacaksan alma derim.Rottweilerler baskın karakterli köpeklerdir.Patronun kim olduğunu öğretemessen,öğretsen bile herzaman boş anını kollarlar liderliği almak için bu anların üstesinden gelemeyebilirsin...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mr_will

quote:

önce acemi düzeyden başla diyosun yani yıllardır aklımda bu rottweiler başka köpek hiç düşünmedim biraz araştırma soruşturma yapayım o zaman almadan önce

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mr_will

quote:

önce acemi düzeyden başla diyosun yani yıllardır aklımda bu rottweiler başka köpek hiç düşünmedim biraz araştırma soruşturma yapayım o zaman almadan önce

Alıntıları Göster
    köpeklerde kuyruk ve kulak kesmek bazı ülkelerde yasak.

neden mi?

çünki köpeğin kuyruğundan kavgada teslim olup olmadığı anlaşılır. kuruğun dik veya aşağıda olması rakibe sinyal verir. kısacası kuyrukla ve kulakla köpekler tepkilerini gsöterirler.teslim oldum sinyalini vermez kuyruğu veya kulağı kesik olan köpek. kulağı ve kuyruğu kesilen köpek kavgada rakibine sinyal veremediği için iki rakip de ölesiye dövüşür.

insanların hayvanlara verdiği eziyetten başka bir şey değil kulak veya kuyruk kesmek.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

kesinlikle saldırgandır. Yabancı herkese salar. Konu komşuya bile salar. Ayrıca çocukları sevmez. ve kıskanır. 3 yaşından sonra beyni sulanmaya başlar ve kendi sahibinede karşı gelir.

• quote:

Temel Özellikleri

Neler Yapar?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: therebeder

Temel Özellikleri

Neler Yapar?

sakin mi ? , Rottweiler iyiki sakin bide sakin olmasa ne olurdu...

• quote:

Orijinalden alıntı: @dministrator

quote:

Orjinalden alıntı: therebeder

Temel Özellikleri

Neler Yapar?

sakin mi ? , Rottweiler iyiki sakin bide sakin olmasa ne olurdu...

Alıntıları Göster
    yağlı oluyoda ondan

• quote:

Orijinalden alıntı: vururum

yağlı oluyoda ondan

Alıntıları Göster
    öyle demişler alıntıdır ,bende düşünüyordum ama vazgeçeçeğim herhalde tırstım,alman çokpan köpeğine bakayım
  • quote:

öyle demişler alıntıdır ,bende düşünüyordum ama vazgeçeçeğim herhalde tırstım,alman çokpan köpeğine bakayım

Alıntıları Göster
    köpeğin kuyruğu küçük yaşta kesilir.böylece köpek hırçınlaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultio

köpeğin kuyruğu küçük yaşta kesilir.böylece köpek hırçınlaşır.

Alıntıları Göster
    Kavgacı köpeklerin kuyrukları genelde kesilir kavgada en çok kulakları ve kuyrukları hasar alıyor
    Bu yüzden küçük yaşta keslirki büyüyünce size ters tepki verebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

quote:

kesinlikle saldırgandır. Yabancı herkese salar. Konu komşuya bile salar. Ayrıca çocukları sevmez. ve kıskanır. 3 yaşından sonra beyni sulanmaya başlar ve kendi sahibinede karşı gelir.

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

Haplo Arkadaşımda Var Rott. Dediklerin Birazda Yetiştiriş Şekline Bağlı. Köpeği Kedi Gibi Yetiştirirsen Kedi Gibi Olur Ama Bir Katil Yapmak İstiyorsan İşte Bu Dediklerin Mümkündür.Arkadaşımda Var Biz Onu Gerçekten Çok Güzel Eğittik Ne Kimseye Saldırıyor Nede Beyni Sulandı Bizede Karşı Gelmiyor...Demem O Ki Köpeği Katil Yetiştirirsen Katil Uysal Yetiştirirsen Uysal Olur
    Kuyruğu Neden Kesilir Konusuna Gelince
    Kuyruğu Kesilirse Hayvan Daha Kaslı Olur Kendini Toplar Ve Hoş Durur Kesmezsende Kaslı Olur Güzel Olur Ama Kesikken Dahada Kaslı Ve Cüsseli Olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.