Şimdi Ara

Rötuş boyası önerisi - kendim yapabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracimin on tamponunda ufak bir surtme oldu. Forumdaki arkadaslara sorduğumda tampona rotus boyasi yapmanın aracin degerini dusurmeyecegini ogrendim.

Sizce bu set iyi midir? Kendim yapabilecegim bir islem midir yoksa boyaciya mi goturmek gerekir?

http://m.n11.com/chevrolet-cruze-icin-olimpik-beyaz-gaz-rotus-boya-kiti-P73969238

Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle gecmiş olsun.

Hocam bu sete gerek yok, sanayiden arac boya kodunuza bakın max 10 liraya boya alın sonra kırtasiyeden ince uclu fırca alın, kendiniz minik minik sürün.
    Fırcayı komple boyanın içine sokmayın, ucunu değdirin bu şekilde sürmk rahat olur ve fazla sürmemiş olursunz haliyle daha düzgün olur işlem

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin90

Öncelikle gecmiş olsun.

Hocam bu sete gerek yok, sanayiden arac boya kodunuza bakın max 10 liraya boya alın sonra kırtasiyeden ince uclu fırca alın, kendiniz minik minik sürün.
    Fırcayı komple boyanın içine sokmayın, ucunu değdirin bu şekilde sürmk rahat olur ve fazla sürmemiş olursunz haliyle daha düzgün olur işlem

Tesekkurler hocam. En yakin tamirci bile uzakta ve zaman sikintim da var bu siralar.

Bu set sizce ise yarar mi? Nasildir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç Pasta ve Cila Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.