Şimdi Ara

Rouge Full STR Crossbow harika OLUR ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rouge Full STR Crossbow harika OLUR ! ! !
    1.Uzaktan wurmak en ii avantafları 15m den ve fazlasından wurabiliyorlar.
    2.Full str oldukları için magelere dayanabiliyorlar(light armor ında yardımı ile).
    3.Görünmezlik skill i sayesinde ani atak yapabiliyorlar (görünmezleri görme skill i war demeyin o skill 10m mesafe içindekileri görebiliyor.
    4.Mask yapıp para kasabilirsiniz.
    5.%75 atak arttırma skill i ile wizard kadar wurabilirsiniz.
    6.Bence tam bir hırsız karakteri(oturun bir ağaç başına görünmez olup gelen merchant a bi anda saldırın sizi bulana kadar yatar -warriorsa dikkat-)
    7.Bıçakçı skilllerinden hızlı koşmayı açıp acil durumlarda ölgeyi aniden terk edebilirsiniz.

NOT:Eleştirilere açık bir yazıdır we alıntı deildir.

• bide düzgün yazabilsen :) güzel ama dediğin gibi hırsız charı hehe + rogue = haydut demek zati
  • Rogue para makinası resmen..
    20 level bir dagger açtım bugün sırf mask için..
    Hem kendim kullanıyorum hem arkadaşlarıma hediye ediyorum,hemde satıyorum..
    Güzel oluyor ya hem şans getirdi 10 gündür satamadığım sosu sattım..
  • crossbow çok iidir we wizard-warlock falan hikaye en cok damageyıde yıne crossbowlar wurur

bknz:Euro pvp-Euro pvp2 (youtube)
  • forever rogue crossbow varsa saglam olur wizard kadr saglam vurabiliyo
  • la 20 lwl e kadar kasamama ragmen cok zevk aldım bgun bı canlı pvp ızledım lwl 52 rogue lwl 64 bladere 1982 vurdu hemde cırıt fln deıl sasırdım kaldım
  • forever rogue ya ben wizarddım rogue bana bi koyuyo 1900 o yüzden 21 lvl rogue charıma devam etçem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full STR Force Bow
    17 yıl önce açıldı
    full int bow olur mu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 24 lvlde elimde 21 crit 12 crossbow vardı berzerkde %75 skilli ile manyang a 9k cirtic caktım
  • bu € charlar geldi zaten chinese battı adamlar çok güçlü bütün emğimiz boşa gitti yapılacak bi iş değil bu
  • BOw varken crossbow açılmaz.Hİçbi görsel güzelliği yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: otobar

BOw varken crossbow açılmaz.Hİçbi görsel güzelliği yok.

sen charlarını görselliğe göre açıyosan ztn o chardan bişey olmaz
  • ben rogue dagger ım kendi lvl lımdaki xbow cuyu canım yarıya düşmeden kesiorum...ilerde farm yaprsam xbow u da açarım fazla skill göz çıkarmaz...bu arada yan skill ağacı olarak bard ı açtım fazlasıyla memnunum...koşma skill i zaten çok güzel bi de Noise die bi skill war agresif canavarların saldırmasını engellio...2 sini açıorum bi de %75 buff ı açıorum 2 üst lvl ım daki canavar ı 1-3 arası(crit e bağlı) wuruşlarda kesiorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bizkit -- 6 Ağustos 2007; 18:50:49 >
  • ben de crossbow açtım çok güzel ama çabuk ölüyo. ayrıca canım istedi asas skillerini de açıcam. çok güzel şeyler var.
  • 22 lvl asas ım var 25 lvl glavieyle 3 vurduuma asas ımla tek atıyorum glavie charımdada sos 24 var
  • hiç bi char wizardlar kadar vuramaz bence wizardlarda lifecontrol gibi bi güç attack gücünü arttırıyo görünmezlik wizardlardada var 30 level teleport var 30 levelda 10 m falan ileri gidiosun rakibinin saldırmasını önleyen hareket etmesini önleyen skiller varwizardı hiç bişi chara değişmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyHumerus -- 7 Ağustos 2007; 11:09:00 >
  • OYnarken zevk almıyorsam neyine açıcam?Okçu rul3z
    quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

quote:

Orjinalden alıntı: otobar

BOw varken crossbow açılmaz.Hİçbi görsel güzelliği yok.

sen charlarını görselliğe göre açıyosan ztn o chardan bişey olmaz
  • ii ola bilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.