evet yanlış duymadınız beyler bır ss gordum ve etkılendım bi archer 255 dex bastık tan sorna full str gitmiş a)nedeni nedir sizce? b)attack artırma olasılıgı var mı c)yalnızca yuk tasıımak ıcın mı?
duyduuma göre defensa artıtıyomuş kanki.ben bufferım rogueler 15 str bas diyo
quote:
Orjinalden alıntı: Dysentery
duyduuma göre defensa artıtıyomuş kanki.ben bufferım rogueler 15 str bas diyo
hmm haklısın str 15 dimi evet evet bundan sonra bende str abancam
strye gitmesi doğal str onun taşıma gücünü arttırıor ondan wermiştir
peki sence hp mı basılmalı str mı
kesinlikle hp basılmalı. hp basarsan hem mana hem hp hemde defans artar bilmeyenler olabilir HP ye fazla verirsen defans ta artar
quote:
Orjinalden alıntı: Libercorpus
kesinlikle hp basılmalı. hp basarsan hem mana hem hp hemde defans artar bilmeyenler olabilir HP ye fazla verirsen defans ta artar
saol kardeşim
Weight Icın Gıyılır Genellıkle Bız Roqueler Str Set We Str Takılar Tasırız Inventoryde Repotlar Icın. Ne Kadar Fazla repot O Kadar uzun Np demektır
walla millet +8 ezik rogue kıyafeti basmış str pot alıp çıkarıyolar :D ama benden 15 str istiyo roguler niye diyom adam sen bas defense veriyo diyo bana ya ben de bilmiyom :D
int bas bence minor comboda işe yarar dark wane varsa stun (kitleme) özelliğin artar şahsi fikrim
quote:
Orjinalden alıntı: ajax_mage
int bas bence minor comboda işe yarar dark wane varsa stun (kitleme) özelliğin artar şahsi fikrim
rogue de int takı ve puanları hiçbirşeye etki etmez denedim ve gördüm. hp bastığımda sonuç aldım. hp basınca ve giyince mana artıyor
A- Daha fazla pot taşıyabılmek ıcın oldugundan emınım B-yok deıl ama %000000000000000000000000000000,1 C-yes it is...
beyler manyak defans werio tawsie ederim
ADAM NE YAPIYODUR KOSP KURUYODUR YANINA DAHA FAZLA POT ALABİLMEK İÇİN TAŞIMA KAPASİTESİNİ ARTTIRIR TEK SEBEBİ BUDUR BENCE AKILLICA ÇÜNKÜ BENDE YAPIYORUM :=)
quote:
Orjinalden alıntı: sting_bull
beyler manyak defans werio tawsie ederim
sallama arkadaşlar bu 15 str olayı uydurma 15 str alınca weight artmıyo defans artmıo sallamasyon bunlar deneyin bi
Yanlış İş...
Str yerine Hp vberip daha çok can ve yatma olasılığını düşürmek yerine niye daha fazla pot bence çok
saçmalık..Siz denemeyin daha pot yerine daha fazla Hp yi tercih ederim onunda onu tercih etmesi gerekir
Ayıptır sölemesi aptalmış birazz
quote:
Orjinalden alıntı: kece
strye gitmesi doğal str onun taşıma gücünü arttırıor ondan wermiştir
buyu ıle verılen str tasıma gucunu artırmıyor ozaman +15str neden ıstıyorlar baska sebebı vardır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme