Şimdi Ara

rougelerde str-attack ılıskısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet yanlış duymadınız beyler bır ss gordum ve etkılendım
    bi archer 255 dex bastık tan sorna full str gitmiş
    a)nedeni nedir sizce?
    b)attack artırma olasılıgı var mı
    c)yalnızca yuk tasıımak ıcın mı?

• duyduuma göre defensa artıtıyomuş kanki.ben bufferım rogueler 15 str bas diyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dysentery

duyduuma göre defensa artıtıyomuş kanki.ben bufferım rogueler 15 str bas diyo

hmm haklısın str 15 dimi evet evet bundan sonra bende str abancam
  • strye gitmesi doğal str onun taşıma gücünü arttırıor ondan wermiştir
  • peki sence hp mı basılmalı str mı
  • kesinlikle hp basılmalı. hp basarsan hem mana hem hp hemde defans artar bilmeyenler olabilir HP ye fazla verirsen defans ta artar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Libercorpus

kesinlikle hp basılmalı. hp basarsan hem mana hem hp hemde defans artar bilmeyenler olabilir HP ye fazla verirsen defans ta artar

saol kardeşim
  • Weight Icın Gıyılır Genellıkle Bız Roqueler Str Set We Str Takılar Tasırız Inventoryde Repotlar Icın. Ne Kadar Fazla repot O Kadar uzun Np demektır
  • walla millet +8 ezik rogue kıyafeti basmış str pot alıp çıkarıyolar :D ama benden 15 str istiyo roguler niye diyom adam sen bas defense veriyo diyo bana ya ben de bilmiyom :D
  • int bas bence minor comboda işe yarar dark wane varsa stun (kitleme) özelliğin artar şahsi fikrim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ajax_mage

int bas bence minor comboda işe yarar dark wane varsa stun (kitleme) özelliğin artar şahsi fikrim

rogue de int takı ve puanları hiçbirşeye etki etmez denedim ve gördüm. hp bastığımda sonuç aldım. hp basınca ve giyince mana artıyor
  • A- Daha fazla pot taşıyabılmek ıcın oldugundan emınım
    B-yok deıl ama %000000000000000000000000000000,1
    C-yes it is...
  • beyler manyak defans werio
    tawsie ederim
  • ADAM NE YAPIYODUR KOSP KURUYODUR YANINA DAHA FAZLA POT ALABİLMEK İÇİN TAŞIMA KAPASİTESİNİ ARTTIRIR TEK SEBEBİ BUDUR BENCE AKILLICA ÇÜNKÜ BENDE YAPIYORUM :=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sting_bull

beyler manyak defans werio
    tawsie ederim

sallama
    arkadaşlar bu 15 str olayı uydurma 15 str alınca weight artmıyo defans artmıo sallamasyon bunlar deneyin bi
  • Yanlış İş...

Str yerine Hp vberip daha çok can ve yatma olasılığını düşürmek yerine niye daha fazla pot bence çok

saçmalık..Siz denemeyin daha pot yerine daha fazla Hp yi tercih ederim onunda onu tercih etmesi gerekir

Ayıptır sölemesi aptalmış birazz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kece

strye gitmesi doğal str onun taşıma gücünü arttırıor ondan wermiştir

buyu ıle verılen str tasıma gucunu artırmıyor
    ozaman +15str neden ıstıyorlar baska sebebı vardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.