Şimdi Ara

Router'la Aynı Anda Hem Kablolu Hem Kablosuz İnternet Bağlantısı Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgim az olduğu için biraz fikir edinmek adına sormak istedim;

Yapmak istediğim şey: Wi-Fi ın az çektiği odaya modeme kabloyla bağlanacak şekilde bir cihaz koyarak bu cihaza hem 2 bilgisayarı kabloyla bağlamak hem de aynı anda wi-fi menzil uzatıcısı gibi kullanarak wi-fi ile bağlanabilmesini sağlamak.

Bu iki işi aynı anda yapması lazım, tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mıdır?

• bütçeniz nedir ?
    Kullandığınız modem ve internet altyapınız nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iCrush kullanıcısına yanıt

Bütçe 200 300 tl civarı.

Vdsl 24 mbps internet kullanıyorum.

• https://www.incehesap.com/keenetic-extra-kn-1710-router-fiyati-48099//

Hocam bu ürünü tavsiye ederim. Bir çok ek özelliği var örneğin yazıcıyı modeme bağlayıp bütün bilgisayarlara ve telefona bağlayıp direkt kullanabilirsiniz yada bi hard disk takıp torrent yaptırabilir reklam engelleme, ayrı ayrı hız sınırı birçok özelliği var açıklamada anlatıyor.

Ben extra dsl (modem) versiyonunu kullanıyorum memnunum. bundan önce xiaomi ac2350 router aldım 7 antenli fakat arayüz diye birşey yok ayrıca çok anten çok daha iyi wifi kapsama alanı anlamına gelmiyor sadece daha stabil ve yüksek mbps hız dağıtımı sağlar ki bu türkiye şartlarında maksimum 100 mbps alınabilecek altyapı için gereksiz kalıyor.

https://www.hepsiburada.com/keenetic-extra-1200-mbps-4x5dbi-cloud-vpn-wpa3-amplifier-usb-menzil-genisletici-access-point-fiber-wifi-mesh-router-p-HBV00000N22OH

Buradan da özelliklerine bakabilirsiniz baya açıklayıcı bol bol yazmışlar.

• iCrush kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim,

Keenetix extra'yı duymuştum bende. İnceleme videolarına baktım biraz kullanıcı panelinde ne için kullanacağını seçilen bi bölüm vardı orada seçeneklerde yanda parantez içinde bu routerı kapatır gibi birşey yazıyordu o biraz kafamı karıştırdı. Benim için bahsettiğim kısim önemli 2 bağlantıyıda birini kapatmadan aynı anda kullabiliyormusunuz bu cihazda.

Birde modemim vdsl, Keenetix extra' da vdsl destegi gibii bişey göremedim bu hızı vs etkiler mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.