Selamlar elimde 2 adet modem var biri tp link archer c5v (bunu iss verdi) biri tp link archer vr300. İss modeminin sinyali düşük olduğu için archer vr300 modemimi (router özelliği var) router moduna aldım. Odadan odaya geçtiğimde ağ değişmemek için ana modemle SSID ve Kanalları aynı yaptım fakat sorun yaşıyorum. Hangi odada bağlandıysam onu kullanıyor diğer odaya geçince internet full çekmesine rağmen kullanılmıyor telefonun wifisini kapatıp açmam gerekiyor bu sorunu nasıl çözerim bir bilginiz var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Router problemi yaşıyorum
-
-
malesef o sistem öyle başka türlü olmaz sizin dediğiniz gibi bir sistem istiyorsanız mesh sistemi almanız gerek tek ağ ile evin her tarafında aynı ağ adı ile
en ucuz mesh sistemi diyebilirim ikili modelleride var birisi kabloyla ana modeme bağlı kalıyor diğerleri ise evin sinyalin düşmeye başlamadan önce çeken en kuvetli yerine koyuyorsunuz çok kullanışlı ben 2 katlı evimde 100 mb internet kullanıyorum yukarda 60 ı görüyorum wifi ile kablo ile tüm hızı alabiliyoırum bu cihaz tplinkin alt ürünü mercury
bu cihaz ise tplinki cihazı biraz daha kapsamlı kurulumu ise diğer cihaza göre daha kolay ve tr dil desteği var ama bana sorarsan ilk cihaz işini görür he cihazlar bura göre daha kibar ve fiyat yarı yarıya düşşük
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armagan_60 -- 24 Ağustos 2021; 19:1:52 >
-
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim fakat mesh sistemi almamı gerektirecek kadar sinyal problemim yok. Sadece elimdeki modemin boşa durması yerine router modunda kullanmayı tercih ettim. Böyle olması bir problem fakat çok önemli değil. Çözsem güzel olurdu ama böyle de kalırsa sağlık olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam router olarak kullandığın wifi sinyal çıkışını aylarından düşür %100 değilde %50-60 gibi yap deneyerek işine yaradığı ayarda bırak en iyi ihtimal bu. Onun dışında yapacağın birşey yok bildiğim kadarıyla...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bilgisayar mouse görmüyor
- laptopta fare imleci hareket etmiyor
- telefon kablolu kulaklığı görmüyor
- youtube geçmişimde izlemediğim videolar var
- bilgisayar kasası açılmıyor
- bilgisayar hızlandırma
- windows ekran görüntüsü alma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- laptop menteşe tamiri
- udf nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X