Şimdi Ara

router yada modem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bulunduğum bölgede vdsl2 hizmeti almaktayım kullandığım modem zyxel wmg3312-b10a v2 model internet hızımı artırmak istiyorum desteklenen modem arayüzünden baktiğimda 82 mbps aldığım 58 bunun için ileriye dönük modem yada router tavsiyeniz var mı ?Çok kullanıcılı 2 katlı evimizde(120 metre kare ) kullanıyoruz wifi sinyal kalitesi her yerde aynı değil bu nedenle wifi 6 destekli router lara geçmemizin mantıklı olaçağını düşünüyorum bu yazılım yükleme gibi konulara uzağım ve uğraşmak istemiyorum ( mesh gibi tavsiyelere de acığım ) bütcem 3000 tl bana tavsiyeniz nedir ?

• yardım edecek yok mu ?

• Modem olarak asus ac55u, tek katlı dairede yatayda sorun yaşatmadı, 2 katlıda dikeyde ne olur bilemem. Bir de yeni keenetic hooper dsl var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 21 Mayıs 2023; 17:40:26 >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Keenetic model önerirken tam adı söylemek önem arz ediyor.

Hopper ve Hopper DSL iki farklı model.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Haklısınız kusurumuz affola, düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 21 Mayıs 2023; 17:40:52 >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Extra ve Extra DSL de olduğu gibi birçok kişi dikkat etmeyip modem diye router sipariş ediyor.

Sonuç, kargo şirketi zengin oluyor. 😃😁

Aksi olarak bir de kullanıcı hopper'da şöyle bir sorun yaşıyorum diyor mesela. Bu sefer acaba dsl mi kullanıyor yoksa fiber altyapı mi, sorgulamaya başlıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 21 Mayıs 2023; 17:42:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Bir arkadaş da hooper dsl modem yerine yanlışlıkla router modelini almıştı, dikkat etmek lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.