Şimdi Ara

Router yardım;

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar uzun zamandır araştırdığım fakat birtürlü net cevap alamadığım bir sorunla karşı karşıyayım, komşudan ortak kablo ile adsl kullanıcısıyım, komşudan kablo eve geliyor ve odada uzunca bir kablo dolaşıyor ben bu kablodan kurtulmak istiyorum bunun için ne yapmalıyım komşudan gelen kablonun ucuna bir aparat (sanıyorum router) varsa onu taksam kendi evimde kablosuz yapsam olabiliyormu? bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yada aynı sorunu olupta çözüm bulan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur1907 -- 22 Şubat 2010; 15:05:37 >

• aynen öle yapıcaksın access point alacaksın ve kendinede bir tane usb alıcısı alacaksın olacak bitecek.
  • anladım zaten benım b.sayarım laptop wıreless alıcısı kendınden var,ozaman access poınt alırsam iş çözülüyor,peki sizin önerebileceğiniz bir marka model varmıdır yani çok uçuk rakam olmamak kaydıyla,
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur1907
    dada uzunca bir kablo dolaşıyor ben bu kablodan kurtulmak istiyorum bunun için ne yapmalıyım komşudan gelen kablonun ucuna bir aparat (sanıyorum router) varsa onu taksam kendi evimde kablosuz yapsam olabiliyormu?

Merhaba,
    Yapmak istediğiniz kablosuz bağlantı için Access Point veya Router kullanabilirsiniz. Yeni cihaz alacağınıza göre Router almanızı öneririm. Çünkü bir Routerı AP gibi kullanabilirsiniz ama AP'yi router olarak kullanamazsınız.
    Fiyatının makul olması bakımından Tp-Link TL-WR543G ve Tp-Link TL-WR941ND modellerini kullanabilirsiniz. Her ikisi de routerdır ve WR 543G fiyarı 50 TL civarında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.