arkadaşlar 9 10 milyar ciwarı butcem war..97-98-99 rover 216 lar cokh hoşuma gitti özellik olarak full arabalar görünüşüde cokh hoş fiyatlarıda uygun ama 2.el piyasası yokh elinde kalır ,parcaları pahalı falan filan diolar ... eğer kullanan yada bilgisi olan paylaşırsa sewinirim çünkü değmez derseniz saxo yada 106 almayı düşünüyorum...
Ben de dün bahsettiğiniz aracı gördüm. Gerçekten hoş bir görünümü var. Benim gördüğüm aracın rengi patlıcan moruydu. Özellikleri hakkında bilgim yok ama pek alınası bir araç gibi değil sanki.
roverlar gayet iyi kaliteli araçlardır ancak dediiniz gibi 2. elleri yoktur.uretımden kalkan araçlar. yedek parça sıkıntısı cok uzer sizi.ben yerinizde olsam tercih etmezdım.
Benim arkadaşımın var , gün içinde bol bol biniyoruz, alet güzel , sağlam, iç işçilik biraz vasat ama motoru yürüyeni yol tutuşu üst seviyelerde, yalnız parça pahalı .. bunlara kendini hazırlasan o fiyata alınacak çok güzel bir araç...
106 , 107 falan al en azından elinden çıkarabilirsin
kapı komşum rover 45'ini kendisini otomobillerden soğuttuğu gerekçesiyle sattı.nedeni sürekli problem çıkartması.hatta sattığı gün kurtuldum diye seviniyordu..dolayısıyla 216'nın da sizi pek memnun edemeyeceğini düşünüyorum.
bahsi geçen 216 motor-şasi-yürüyen aksam olarak honda civicle aynıdır, dolayısı ile çok problem çıkaracak veya parçası zor bulunacak bir ar olmaması gerekir, ama parçası honda parçalarının olduğu gibi pahalıdır, far iç aksam vs gibi unsurların bulunması da biraz problem çıkarabilir.
bahsi geçen 216 motor-şasi-yürüyen aksam olarak honda civicle aynıdır,
civicle aynı şasiyi paylaşan 400 serisi olmasın hayır kuzenimde 216 varda ordan biliyorum
SÖZ KONUSU ROVER OLUNCA DEĞER... O PARAYA SENİ SIRF 2, ELİ VAR DİYE SANAYİDEN CIKARTMAYACAK BİR ARAÇ DA ALABİLİRSİN, KULLANAN ARKADAŞLAR ÇOK MEMNUN ROVERDEN,,,, İYİ DÜŞÜN,,,, TEMİZİNİ BULURSAN HEMEN AL.,...
bir arkadaşım 2000 yılında sıfır aldığı rover 25' ine 6,5 yıl tepe tepe bindi. 1 yılda zor satabildi... yani araba kaliteli de, alacağın arabanın son sahibi olma ihtimalin kuvvetle muhtemel.
quote:
Orjinalden alıntı: individual
quote:
Orjinalden alıntı: 19can84
bahsi geçen 216 motor-şasi-yürüyen aksam olarak honda civicle aynıdır,
civicle aynı şasiyi paylaşan 400 serisi olmasın hayır kuzenimde 216 varda ordan biliyorum
200 serisinin de hondayla beraber yapıldığını çok iyi biliyorum (zaten 400 200 den sonra çıktı ve de hondayla ortak yapılan son modeldi) ama civic konusunda yanılmış da olabilirim.
216 ların çoğu civicten bağımsızdir. honda motorlu olanlar çok nadirdir. 216 larda çok fazla parça sıkıntısı yaşarsınız . donanımı daha az olsada kesinlikle 106 al. sıkıntıya sokma kendini
106 nedir yahu :) siz rover sürdünüz mü hayatınızda hiç? anlam veremiyorum bir göz bakışı, ya da bir kulak duyumu ile ona buna tavsiye verenlere.
ben bir yıldır 216 si sürüyorum, ayağım yerden kesilsin dmeiştim, bırakın yerden kesmeyi üstüne bir de konfor + spor sundu. 106 gibi de minicik ve güvenliksiz değil. istanbul'da yaşayanlar parça problemi diyorsa gülerim, ben bir otomobil sahibinin başına gelebilecek en kötü şeyi yaşadım, beynim arızalandı. tahmin edin ne kadar ödedim; 500 ytl.
pejo 106 ymış. eheh.
Eğer büyük bir şehirde yaşıyorsanız parça sorunu olmaz. Uzun süre de kullanırım diyorsanız bu fiyata bu kadar dolu bir araç bulamazsınız.
Yedek parçadan ziyade servis problemi olabilir, o da büyük şehirlerde sorun olmaz. Amcamda 400 serisi var, çok konforlu ve kaliteli bir araç. Satmak istediğinizde ise sıkıntı yaşayacağınız muhakkak. İçinize siniyorsa alın derim, yalnız paslanma olayına dikkat edin, etek altlarına, çamurluklara falan iyice bakın, inceleyin. Saygılar.
rover=uzak dur!
diğer bir konuda arkadaş almış .inceleyebilirsin....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme