Şimdi Ara

rover 216 si mi SKODA FELİCİA glx mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    zaten şahin hiç bakamadım bu ikisi arasında takıldım felicia da 1 3 olması kötü gibi performans bakımından
  • quote:

Orijinalden alıntı: akif0606

valla bende senin gibi düşünüyorum kardeşim rover peki lpg li veya olmaması ne ferkadiyor sadece yakıttamı

Performans da cok az bir dusus olur. Yakitta telafi eder bunu ama ;) honda motorlusunu bulabilirsen onu al ama bu seride kullanilmiyor diye biliyorum. Ama roverin motoruda gayet iyidir. Sahsen ben sanayi ye sadece bakimlari icin gittim 4 sene boyunca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşeyiyle benimde hoşuma gitti valla şimdi temiz ve uygun rover bulmada teşekkür ediyorum yorumlarınız için
  • herşeyiyle benimde hoşuma gitti valla şimdi temiz ve uygun rover bulmada teşekkür ediyorum yorumlarınız için
  • antalya arabaları nemden dükülüyo tavsiye etmem.
  • quote:

herşeyiyle benimde hoşuma gitti valla şimdi temiz ve uygun rover bulmada teşekkür ediyorum yorumlarınız için

Rica ederim. Yardimci olabildiysem ne mutlu

• onu bende duydum teşekkürler lpg yok zaten o araçttan vazgeçtim ondan
  • quote:

onu bende duydum teşekkürler lpg yok zaten o araçttan vazgeçtim ondan

Aracı LPG'siz alır iyi bir LPG kiti taktırırsan LPG'li araç almaktan daha iyi olur.

Roverların ustası zor bulunduğundan veya düzgün ustası olmadığından yaptırmak biraz sıkıntıdır. O yüzden bu tür araçlarda çok baştan savma iş yapılır. Tıpkı BMW gibi. Birde hitap ettiği kitle belli. BMW için ilk sahibi BMW'ye biner, 2. sahibine BMW biner diye bir tabir var. Bu tabir Rover içinde geçerli

Tabi iyi bir araç bulursan çok keyif alırsın, satmayı bile düşünmeyebilirsin. Çünkü gerçekten özel araçlar. Ustası, parçası falanda bulunur ama iyi ustayı ve parçayı bulmak uğraştırır.

• Feliş'in esamesi okunmaz Rover'ın yanında. Ayrıca Proton 315 glsi da bakabilirsin. Bilmiyorum ama ben herkesin altındaki arabaya binmek istemiyorum farklılık arıyorum sizde öyleyseniz tavsiye ederim. Canavar gibi arabadır Rover'ler. Hele bide 75 i vardır akıllara zarar.
  • Skoda daha ağır basıyor roverin karşısında
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Feliş'in esamesi okunmaz Rover'ın yanında. Ayrıca Proton 315 glsi da bakabilirsin. Bilmiyorum ama ben herkesin altındaki arabaya binmek istemiyorum farklılık arıyorum sizde öyleyseniz tavsiye ederim. Canavar gibi arabadır Rover'ler. Hele bide 75 i vardır akıllara zarar.

Katiliyorum.x-type alternatifim

• wampaa kullanıcısına yanıt
    Aynen arkadaşım rover çok farlı duruyo 216 si lere bakıyorum feliş den vazgeçtim
  • roveri evlatlık alabilirsin.
  • quote:

Aynen arkadaşım rover çok farlı duruyo 216 si lere bakıyorum feliş den vazgeçtim

Aşık olacaksın o arabaya temizini bul yeter ki. Diyeceksin bu millet palio ya fabiaya neden biniyor.
  • bi araba buldum ama otomatik vites sizce otomatik vites nasıl olur bide piston subab larında sertleşme var o yapılacak yorumlarınızı alabilirmiyim http://www.araba.com/268241060/Rover-216-16-GTi araba bu motoru yarım dediği sorun buymuş
  • Rover c segmentinde kafaya oynar.performansı,malzeme kalitesi,sürüş zevki gayet iyidir.skoda anca market arabası olabilir roverin yanında

• wampaa kullanıcısına yanıt
    bi araba buldum ama piston subabında sorun varmış bide otomatik yaptırsak nasıl olur acaba
  • bi araba buldum ama otomatik vites sizce otomatik vites nasıl olur bide piston subab larında sertleşme var o yapılacak yorumlarınızı alabilirmiyimhttp://www.araba.com/268241060/Rover-216-16-GTi araba bu motoru yarım dediği sorun buymuş
  • 200 serisinin otomatiklerinden uzak durun. Ayrıca roverlarda subap sertleşmesi diye bir şey yok literatürde. Tamamen uydurmuşlar. Başka bir sorun var onda.

Bir felicia, rover'ın yanına bile yaklaşamaz. Rover bakın ama bu rover'ı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 14 Kasım 2013; 21:14:57 >
  • Çok teşekkür ederim usta götürüp baktiracaktim ona da gerek yok ozaman başka araçlara bakmaya devam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.