Şimdi Ara

rover 216 si mi SKODA FELİCİA glx mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar araba almayı planlıyorum 98 99 MODEL ROVER 216 Sİ bakıyorum ve bide SKODA FELİCİA GLX 98 99 2000 modellerini araştırıyorum bana bilgi paylaşımı yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum sizce hangisi neden?

• yakıt önemliyse skoda felicia
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayfeciiii

yakıt önemliyse skoda felicia
    rover alırsan sıkıntı yaşabilirsin üretimi durdurulan bir araç , skoda felicia daha güncel bir araç yakıtıda seni üzmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

rover alırsan sıkıntı yaşabilirsin üretimi durdurulan bir araç , skoda felicia daha güncel bir araç yakıtıda seni üzmez.

Alıntıları Göster
    parça bakımından dolayımı sıkıntı yaşarım yakıt önemli değil felicia 1 3 motor peformans nasıl acaba yokuslarda bogulma olayı felan yasanır mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Alıntıları Göster
    Sanayisi gelişmiş, büyük bir şehirdeysen Rover, geri kalan herşey için Skoda. Yoksa 216 ile Felicia karşılaştırılamaz bile. Birisi karizma abidesi öteki hilkat garibesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Sanayisi gelişmiş, büyük bir şehirdeysen Rover, geri kalan herşey için Skoda. Yoksa 216 ile Felicia karşılaştırılamaz bile. Birisi karizma abidesi öteki hilkat garibesi

Alıntıları Göster
    ne roveri yaw, bitmiş gitmiş fabrikası kapanmış, parçasını üreten yok ustası yok, macera aramak hoşunuza gidiyor galiba...

al skodanı bak keyfine, istediğin zamanda sat...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Alıntıları Göster
    Rover 25 vardı bende, o yüzden az çok biliyorum... İstanbul veya Ankara'daysanız Rover alın pişman olmazsınız parçası bulunur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

Rover 25 vardı bende, o yüzden az çok biliyorum... İstanbul veya Ankara'daysanız Rover alın pişman olmazsınız parçası bulunur

Alıntıları Göster
    rover felica ile karşılaştırılmaz. bravoda düşünülebilir.
  • avensis42 kullanıcısına yanıt
    satmak önemli değil arkadaşım 1.3 motor nasıl etkiler o kafam da soru işareti
  • Arif kullanıcısına yanıt
    valla benim de rover hoşuma gitti ve özellik bakımından da iyi gibi
  • Jason Becker kullanıcısına yanıt
    araba iyi duruyo satılık mı?
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    yok ya o kadar araştırmalarımdan sonra bu iki araba kaldı ilk arabam olacak kısmetse biraz rover ağır basıyor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: akif0606

yok ya o kadar araştırmalarımdan sonra bu iki araba kaldı ilk arabam olacak kısmetse biraz rover ağır basıyor gibi

rover iyidir ya abs klima sanrof 2 cam otomatik çelik jant vs
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-acil-son-fiyat-pazarliksiz-130928780/detay bu araba nasıl acaba

İyi gözüküyor yalnız çevrende ustası, parçacısı yoksa saç baş yoldurur. Alırken iyi düşün. Onun haricinde on numara arabadır.

Motor parçası önemli değil. Zaten Honda motoru kullanıyor. Honda servislerinin hepsi bakar ancak kaporta aksamını bulmak biraz sıkıntı. En kötü ihtimalle yurt dışından alırsın tabi uğraşmak istersen.

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-acil-son-fiyat-pazarliksiz-130928780/detay bu araba nasıl acaba

araç temiz ama lpg yok seni üzer.
  • babamın 2000 model skoda felicia'sı vardı.
    ben de baya kullandım. konforu iyi değildir. ama araç iyidir. inanılmaz bir performans bekleme ama şahin alacağıma felicia alırım. he bu arada ikinci eli feci.
    rover'ı bilmiyorum.
  • Rover kullanmis biri olarak soyluyorum. 216 ile felicia yi karsilastirman bile hata. Parcasi bulunmaz felan diyenlere aldirma. Cogu orda burda okudugu yerden konusuyor. Tercihini 216 dan yana kullanmani siddetle tavsiye ederim. Performansi da iyidir 216 nin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bende senin gibi düşünüyorum kardeşim rover peki lpg li veya olmaması ne ferkadiyor sadece yakıttamı
  • Jason Becker kullanıcısına yanıt
    valla ugraşırız ya ilk arabam olacagı için ki insallah hiç sorunda çekmem sürekli bi arıza mı çıkarıyo ki bu arabalar herkes zıt şeyler yazıyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.