Bildirim
rover 216 si mi SKODA FELİCİA glx mi
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yakıt önemliyse skoda felicia -
rover alırsan sıkıntı yaşabilirsin üretimi durdurulan bir araç , skoda felicia daha güncel bir araç yakıtıda seni üzmez.quote:
Orijinalden alıntı: Kayfeciiii
yakıt önemliyse skoda felicia -
parça bakımından dolayımı sıkıntı yaşarım yakıt önemli değil felicia 1 3 motor peformans nasıl acaba yokuslarda bogulma olayı felan yasanır mı acabaquote:
Orijinalden alıntı: mumenu
rover alırsan sıkıntı yaşabilirsin üretimi durdurulan bir araç , skoda felicia daha güncel bir araç yakıtıda seni üzmez.
Alıntıları Göster -
Sanayisi gelişmiş, büyük bir şehirdeysen Rover, geri kalan herşey için Skoda. Yoksa 216 ile Felicia karşılaştırılamaz bile. Birisi karizma abidesi öteki hilkat garibesiquote:
Orijinalden alıntı: mumenu
rover alırsan sıkıntı yaşabilirsin üretimi durdurulan bir araç , skoda felicia daha güncel bir araç yakıtıda seni üzmez.
Alıntıları Göster
-
ne roveri yaw, bitmiş gitmiş fabrikası kapanmış, parçasını üreten yok ustası yok, macera aramak hoşunuza gidiyor galiba...quote:
Orijinalden alıntı: Jason Becker
Sanayisi gelişmiş, büyük bir şehirdeysen Rover, geri kalan herşey için Skoda. Yoksa 216 ile Felicia karşılaştırılamaz bile. Birisi karizma abidesi öteki hilkat garibesi
Alıntıları Göster
al skodanı bak keyfine, istediğin zamanda sat...
-
Rover 25 vardı bende, o yüzden az çok biliyorum... İstanbul veya Ankara'daysanız Rover alın pişman olmazsınız parçası bulunurquote:
Orijinalden alıntı: Jason Becker
Sanayisi gelişmiş, büyük bir şehirdeysen Rover, geri kalan herşey için Skoda. Yoksa 216 ile Felicia karşılaştırılamaz bile. Birisi karizma abidesi öteki hilkat garibesi
Alıntıları Göster
-
rover felica ile karşılaştırılmaz. bravoda düşünülebilir.quote:
Orijinalden alıntı: Arif
Rover 25 vardı bende, o yüzden az çok biliyorum... İstanbul veya Ankara'daysanız Rover alın pişman olmazsınız parçası bulunur
Alıntıları Göster -
satmak önemli değil arkadaşım 1.3 motor nasıl etkiler o kafam da soru işareti -
valla benim de rover hoşuma gitti ve özellik bakımından da iyi gibi -
araba iyi duruyo satılık mı? -
yok ya o kadar araştırmalarımdan sonra bu iki araba kaldı ilk arabam olacak kısmetse biraz rover ağır basıyor gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: akif0606
yok ya o kadar araştırmalarımdan sonra bu iki araba kaldı ilk arabam olacak kısmetse biraz rover ağır basıyor gibi
rover iyidir ya abs klima sanrof 2 cam otomatik çelik jant vs -
-
quote:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-acil-son-fiyat-pazarliksiz-130928780/detay bu araba nasıl acaba
İyi gözüküyor yalnız çevrende ustası, parçacısı yoksa saç baş yoldurur. Alırken iyi düşün. Onun haricinde on numara arabadır.
Motor parçası önemli değil. Zaten Honda motoru kullanıyor. Honda servislerinin hepsi bakar ancak kaporta aksamını bulmak biraz sıkıntı. En kötü ihtimalle yurt dışından alırsın tabi uğraşmak istersen.
-
quote:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-acil-son-fiyat-pazarliksiz-130928780/detay bu araba nasıl acaba
araç temiz ama lpg yok seni üzer. -
babamın 2000 model skoda felicia'sı vardı.
ben de baya kullandım. konforu iyi değildir. ama araç iyidir. inanılmaz bir performans bekleme ama şahin alacağıma felicia alırım. he bu arada ikinci eli feci.
rover'ı bilmiyorum. -
Rover kullanmis biri olarak soyluyorum. 216 ile felicia yi karsilastirman bile hata. Parcasi bulunmaz felan diyenlere aldirma. Cogu orda burda okudugu yerden konusuyor. Tercihini 216 dan yana kullanmani siddetle tavsiye ederim. Performansi da iyidir 216 nin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla bende senin gibi düşünüyorum kardeşim rover peki lpg li veya olmaması ne ferkadiyor sadece yakıttamı -
valla ugraşırız ya ilk arabam olacagı için ki insallah hiç sorunda çekmem sürekli bi arıza mı çıkarıyo ki bu arabalar herkes zıt şeyler yazıyor
Benzer içerikler
- dodge nitro kronik sorunlar
- citroen c3 otomatik vites yorum
- mg araba yorum
- senetle araba alınır mı
- yetkili serviste airbag değişimi
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X