Şimdi Ara

rover 216 si mi SKODA FELİCİA glx mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

1,6 dizel cerato nasıl çok iyi şeyler okuyoruz ama nedir kullanıcısından duyalım hocam.

Hocam okuduklarınız doğrudur. Ben taa 20 küsür arabadan sonra aldım bunu, çok geç kalmışım :D Hele uzun yolda kral gibi hissettiriyor motordan dolayı. Gaza parmak ucuyla dokunup 120-130 gidebiliyorsunuz. Yolları kısaltan bi araba, 5 kişiyi rahat ettirebiliyor ve yormuyor. Tek handikapı yumuşak seçilmiş süspansiyonu nedeniyle 150 kmh gibi hızlarda virajlarda tedirgin ediyor. Buna karşılık şehir içi kasislerde falan yastık gibi araba :) kötü yolu falan hissettirmiyor. Parça ucuz. Motor 185 binde, gram yağ eksiltmiyor. Bi orjinal turbosu ötmeye başladı, 200 bin gibi onu değiştiririm sonra devam inşaallah... Ha bi de yakıtı çok derler ama şehir içi psa dizellerinden 1 litre fazla yakar, şehir dışı ekonomiktir, 100 kmh ile 4.2, 4.3 gibi rakamlar yakaladım rakım farkı olmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 16 Kasım 2013; 2:25:31 >

• turkeril kullanıcısına yanıt
    sizinki kaç model ve hangisi alınmalı hangisine ne kadar verilmelidir. Aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

sizinki kaç model ve hangisi alınmalı hangisine ne kadar verilmelidir. Aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler.

hocam benimki 2007, 2006'ya kadarki dizeller 1.5 16v 102hp 240nm tork, 2007-2009 arası 1.6 16v 115hp 260nm tork. 2007-2009 arası makyajlı kasadır, makyaj ve performans nedeniyle onları tavsiye ederim ama temiz bi 1.5 de alınır tabi. Lx'ler boşline (tek hy, abs, 2 cam ve aynalar otm), ex comfort orta donanım, ex advance full'dür (10 hy, dij klima vs). Orta donanım makyajlı kasada daha tatmin edicidir, bende de ondan var zaten. Üst donanıma fazla isterler, mesela 2009 dizel advance 70-80 binde falan bulabilirseniz 30'u bulur fiyat, buna karşılık ex comfort'u 25 gibi denk getirebilirsiniz. Km 200'e yaklaştıkça makyajlı kasa 21'e doğru düşer fiyatlar. Advance de 23-25'e düşer. Kia forumunda daha detaylı bilgi verirler ben bildiğim kadarıyla anlattım. Düzgün bi kerata bulursanız memnun kalmama ihtimaliniz pek yoktur. Geçenlerde amcamı ankaraya hastaneye götürmüştüm şirketlerinin megane 2 dci'siyle, dönünce arabamı öptüm, aynı fiyatlara satılıyorlar ama fark büyük...

• turkeril kullanıcısına yanıt
    20 25 bin bandında bir araba olacak olursam iyi bir seçenek genelde 0-20 bin fiyat aralığı benim ilgi alanım değerli bilgiler için teşekkür ederim.
  • wampaa kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-rover-25-10.500-veren-alir-137556551/detay

bu arabayı almayıdüşünüyorum. görülen yerlerde boya ihtiyacı var. motor sağlam dendi. sizce nasıl fikir verirseniz sevinirim
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-rover-25-10.500-veren-alir-137556551/detay

bu arabayı almayıdüşünüyorum. görülen yerlerde boya ihtiyacı var. motor sağlam dendi. sizce nasıl fikir verirseniz sevinirim
  • akif0606 kullanıcısına yanıt
    10 bin olan güzel duruyor ama boya takıntısı olan aramasın deyince dururum ben olsam motor yürüyen temizse bu fiyata daha iyisi pek bulunmaz.
    ikinci ilan arabamız demiş galerici o kesin. ilkine bakın bi.
    boya bazı yerlerde varmış komple boyalı değilmiş 750 lira masraf varmış o görülen yerler motor aksamında hiç bir sorun yokmuş istedigin usta ile gel bak dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: akif0606

valla ugraşırız ya ilk arabam olacagı için ki insallah hiç sorunda çekmem sürekli bi arıza mı çıkarıyo ki bu arabalar herkes zıt şeyler yazıyor

Ewet surekli ariza cikariyor 420si kullandim ben bi benzin pompasi bile uyduramadilar 1 ay yatti benden uzak Allaha yakin olsun rower anlayan usta cok cok az heleki ilk arabansa gazini benzini koyup bol bol gezmek dururken sanayi yada parca beklemek zorunda kalirsin tecrubem var ordan biliyorum hurda da degildi rover bana geldiginde 35bindeydi 135 bine kadar bastan topladim desem yeridir tup bile saglikli calismazdi tekler dururdu 2 marka degistirttim yine uymamisti. Arac rehinli oldugundan satamiyordumda mecbur yaptiriyordum binmek icin. En son motor yedi trafik cezasi vergi borcu falan derken 2binliraya verdim gectim ankarada bi rower ustasina kurtulmak icin. Polo bakmani oneririm o kucucuk araba ne hikmetse buyuk sedan araclar kadar rahat kullaninca anlarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

kimse yoğurdum ekşi demez 10 verin verirse almayın iyi malı kimse pazarlıkla kırmaz fiyatını.
  • Skoda 1.6 glxi
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-bakmazsan-cokkk-uzulursun,sahin-fiyatina-kacmazz-112228255/detay/ bu nasıl sizce özür dilerim sizin kafanızı da ağrıttım ama karısına almış ama karısı binememiş beygirinden dolayı orijinal boyası bi kaç boya var motora istersen 5 yıl sözleşme yapalım diyo o kadar güveniyor 8000 bırakacak
    Lafı bile olmaz hocam forumda ne için duruyoruz birbirimize yardımcı olmak için. Araba temiz duruyor ama ben bi dökük arabalara bakmam bide çok temiz duranlara şüphelenirim.
    Başlık zaten feci facia şahin fiyatına yazmış düşündürücü, 11,250 den düşmüş fiyat 3,250 tl indirim %25 fiyatı kimse kırmaz bi sorun olabilir baktırın beğenirseniz alın dediğim gibi çok iyi tutan bir yapısı var güçlü bir motor güvenlikli bir araç bu fiyatlara gidiyor baktırın alın sözleşme yaptırın 5 yıl motor için ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wampaa -- 19 Kasım 2013; 18:37:28 >

çok teşekkür ederim araba sahibi benim paraya ihtiyacım yok diyo 2 tane arabası varmış buda fazlalıkmış eşine almış sonra fakat kullanamamış istediğin heryere göster diyor lafta kalmasın dimi yapacam o sözleşmeyi
    O zaman ne diyelim şimdiden hayırlı olsun ama almadan önce arabayı kullanın içinize sinerse alın. Bi yerden ses gelirse nereden geldiğini araştırın tüm elektronik yerleri kontrol edin kolonlar klima abs havalandırma filtrelere baktırın araba alırken bakılacak her yere didik didik girin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akif0606

çok teşekkür ederim araba sahibi benim paraya ihtiyacım yok diyo 2 tane arabası varmış buda fazlalıkmış eşine almış sonra fakat kullanamamış istediğin heryere göster diyor lafta kalmasın dimi yapacam o sözleşmeyi

Eee sonuc ?

• sonuç başka bir Rover aldım yakın zamanda fotoları yükleyeceğim iyiki rover
  • Rover candir kardesim bende 414 si var acemiligimi bu aracta attim resmen araci esek gibi kullandim ama araba da tik yok biraz balatalarda sorun olustu oda normal zaten insanlar hep on yargiyla yaklasiyor nedense rovera ama tas gibi saglam araba

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.