Şimdi Ara

Rover 216si Nasıl Bir Araçtır...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
43.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10.000 bin lirayla alınacak daha iyi bir araç bulamadım ben
    kullananların yorumlarını merak ediyorum özellikle
    satmak için almicam zaten ama bir sorun çıktığında parça ve tamir konusunu merak ediyorum
    adanada roverla ilgili servis yada özel tamirciler varmı acaba
    yada önerebileceğiniz daha mantklı araçlar ve yorumlarınıza göre almayı düşünüyorum...!

• Uzak durulacak bir arabadır..
    3 sene kullanmış biri olarak başka seçeneklere yönelmeni öneririm.
    Çok ciddi motor problemleri vardır 2 serisinde.
  • o problem hepsinde olmuyo sanırsam
    tamir yada parça sorunu yaşadınız mı hiç
    bunlara kolayca ulaşılabiliyor mu acaba...!
  • Başına bela alırsın arkadaşım
  • Bir arkadaşımda 216, bende 200 modeli vardı.
    Benim arabamın henüz 30.000 km'de motoru yandı. Motor komple indirilip silindirlerden birinin değişmesi gerekmişti.
    Diğer arkadaşımın tam teknik detayını bilmiyorum ama motor problemi yüzünden haftalarca serviste kaldı arabası.
    Ayrıca bir başka yakınım da Rover 25'inin elektrik sistemi ile ilgili problemler yaşadı.

Haa, problemsiz Rover illa ki vardır ama zaten bütün arabalarında sorun olan bir marka şimdiye kadar görmedim duymadım.

quote:

Orijinalden alıntı: ScORphY

o problem hepsinde olmuyo sanırsam
    tamir yada parça sorunu yaşadınız mı hiç
    bunlara kolayca ulaşılabiliyor mu acaba...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihilist76 -- 13 Mayıs 2011; 20:51:57 >
  • Adana'da ustası var, parçasıda bulunuyor. Yalnız her parçası o kadar kolay bulunmuyor. 2.ci el konusunda ise bu arabalar ne kadar zayıf olsada ikinci eli satılıyor. En pahalısını bile takip ettim oda satıldı. Temiz olduktan sonra yavaşta olsa satılıyor.
  • 9-10 milyara işe yarar başka bişey bulsam onu alacamda
    broadwaya şahine binmektense bunla uğraşmak daha mantıklı değil mi
    avrupa her araçta zaten bir masraf çıksa çok oluyor
    diğer araçlardan aşırı derecede daha mı fazla bu aracın masrafı

@Skayn hocam yer verirseniz almadan önce onada göstereyim arabayı...!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twingo nasıl bir araçtır?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10bin liranın altına bakma, bulursan ilk sahibinden al, bulamazsan aldığın adamın tipine konuşmasına bak. mesela mesaj at sahibinden üzerinden de ki
    "benim şahin seninkini geçer mi kanka? motoru iyiyse alıcıyım"

cevabına göre hareket et

motoru zorlandıysa elinde kalır, en kötü 2-3 bin lira masraf çıkarır, bir daha da adam olmaz.

ben çok baktım 2 sene önce.geçen sene de baktım.temizi yok.bulursan 12-13bin eder.

sürüşü çok güzel, kaliteli bir araba. almak binmek zevkli olur.
  • Alfa'dan önce Rover 25 sahibiydim sadece ve sadece 6 ay dayanabildim Rover'a, çıkarttığı mekanik sorunlar delirtti beni. Yarım bir otomobil gibidir Rover şase çok iyi fakat makine namına hiç birşey yok :( bence bulaşma.
  • araç daha 100binde
    ve subay kullanmış
    adamın ordu araçları varken buna binmeye vakti kalmamış
    motor masrafı bi tane roverı olan arkadaş yaptırdı 2bine maloldu
    iyice bi araştırayım tamircilere fln göstereyim motor sorunu çıkmamışsa düşünecem
    bide tüp taktırmak mantıklı mı bu araca
    daha hiç tüp takılmamış...!
  • sakın sakın alma

çok yakar

parçası yok

tip yok arabada

dökülür

parçası pahalı

satamazsın son sahibi olursun
  • kuzenimde vardı , 3 sene kadar kullandı sanırım. 216si
    yaklaşık 10 kere binmişimdir.

3 ünde otomatik şanzıman yüzünden yolda kaldık.
    birinde boludan inerken frenleri şişti.
    birinde de kerpeye denize gitmiştik. hararet yaptı.

en azından manuel şanzıman almaya bak.
    fiyatına göre dolu bir arabadır ama şansına iyisini bulman lazım. yoksa canını sıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lé Cola

sakın sakın alma

çok yakar

parçası yok

tip yok arabada

dökülür

parçası pahalı

satamazsın son sahibi olursun

rover mı aldınız? hayat çok garip
  • bende zamanında alacaktım donanım ve görünüş olarak oaparaya daha iyisi yok zaten üzerindeki bazı parçalar honda cıvıc ile aynı diye biliyorum. c segmenti bir araç sonuçta. abs klima sanrof aliminyum alaşımlı jant standart olarak sunulmuş. alternatif olarak fiat brava yada 3 kapılı bravoda güzeldir.
  • Öncelikle bu araca sahip olmadan fikir sunulması, eşten dosttan sölenenlere inanılması oldukça yanlış. Yaklaşık 3 yıl 216 si Rover' a bindim, ondan önce 206, Corsa, Civic gibi araçlarım oldu ama hiçbiri Rover' ın keyfini yaşatmadı 3 yıl boyunca periyodik bakımları hariç en ufak bir sorun çıkarmadı. Yolda çeviren bir doktor piyasasından çok daha yüksek bir meblağ ödedi ve evleneceğimden dolayı aracı sattım.. Şimdi BMW aracım var ve hala Rover' ın tadını alamadım. 3 ay içinde aracımı satıp bu sefer Rover 75 alacağım. 2 hafta önce de babama MG ZR 160 aldık.

Parçası bulunmuyor vs hurafelere inanmayın. Her parçası bulunuyor. Fiyat olarak Opel Corsa' nın parçalarından daha ucuz ki zaten çok sorun çıkartan bir araba değil. Fakat kesinlikle 1000-2000 fazla verip düzgün olan araba alınmalı. Kötüsünü alırsan bir süre serviste yaşayabilirsin.

Kısaca hayatında binebileceğin ve unutmayacağın araç olur, temizini bulduysan al derim..

• o zaman şahini satıp alacaktım niyetlenmiştim vazgeçirdiler
    şimdi arabam yok tekrar düşünülebilir
    benzinli buldum bir tane tüp en iyi hangisidir acaba bu araç için...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScORphY

o zaman şahini satıp alacaktım niyetlenmiştim vazgeçirdiler
    şimdi arabam yok tekrar düşünülebilir
    benzinli buldum bir tane tüp en iyi hangisidir acaba bu araç için...!

Keske o zamandan alsaydin 3 tane rover eskitmis biri olarak sana sunlari demek isterim bak kardesim agzi olan konusuyor rover motor sorunu ust kapak contasi ile alakalidir ve rover ust kapak isciligi tamamen rover motor ustasina yapilmalidir yoksa bmw servisine dahi gitsen kaldiramazlar o arabayi ilk onceleri benimde canim yandi bilmemezlikten dolayi ama sonra tadina doyamassin eger bir rover alacaksan sana yardimci olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.000 tlye alınacak en lüx araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • askerden gelecek kardeşime söz vermiştim askerden gelince araba alacağım diye . fiyatlar uçmuş . 13 bin tl ye 214 veya 216 lpg li boyası yapılmış motoru yapılmış bir araba alsam ölüsünü hurdacıya 6 bin tl ye satsam sizce bu arabaya binilir mi işe gidip gelir hafta sonu da pikniğe gider. önerir misiniz?
  • Alkan1905 A kullanıcısına yanıt
    Uno al uno rover ne abi elinde kalır. Niye 13 e alıp 6 ya hurdaya veresin al 11 e unoyu. 3 sene sonra 15 e sat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.