Şimdi Ara

>>Rover Kullanıcıları Kulübü<< (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.837
Cevap
71
Favori
351.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş hiçmi bakmadın adam bütün özellikleri doldurmuş,
    ben iki hafta önce aldım 216 si
    valla mükemmel
    herşeyinden memnunum
    motor yüzde 93 çıktı
    lastikler 195 brigistone
    ses sitemi mükemmel
    lpg zavolli
    şehir içi 180
    şehir dışı 160
    klima süper
    ama 90 km hızla aç sunrof u klimaya gerek yok
    sunrof süper çalışıyor
    tek derdim kaporta tavan ve ön kaputta güneş yanığı var
    sis farları
    vs
    bu fiyata bu araba mükemmel valla...temizini bulursan al bin kardeşim
  • Eski bir Rover kullanıcısı olarak isteyene yardım ederim. PM atmanız yeter

Rover 820 Ti 1996 model, 4 silindir, 2000cc, 200HP, Maksimum Hız 230/h (ben bununla 1999 senesinde 220 yi gördüm. Sakın denemeyin !)

>>Rover Kullanıcıları Kulübü<<
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknotower

Eski bir Rover kullanıcısı olarak isteyene yardım ederim. PM atmanız yeter

Rover 820 Ti 1996 model, 4 silindir, 2000cc, 200HP, Maksimum Hız 230/h (ben bununla 1999 senesinde 220 yi gördüm. Sakın denemeyin !)

Niçin böyle söylediğinizi de açıklar mısınız?Fren mi,aerodinamik mi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

quote:

ne bakımdan ? "Sakın denemeyin !" den bahsediyorsanız yani herkes denemesin araba mükemmel gidiyor aynı 100km/h gider gibi gidiyor araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antrenmanKoçu -- 6 Eylül 2011; 21:24:50 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

quote:

ne bakımdan ? "Sakın denemeyin !" den bahsediyorsanız yani herkes denemesin araba mükemmel gidiyor aynı 100km/h gider gibi gidiyor araba.

Ne güzel,asıl böyle arabada denenir.

• Hız yapmak hızı hissedince zevkli oluyor kanımca...
  • 9.000-10.000 TL periyodunda otomatik bir rover bulabilir miyiz gençler buralarda?? gören, duyan, bilen varsa beri gelsin...
  • merhaba arkadaşlar benim elimde 10-11000 tl arası para var önce peugeot 206 3 kapılara bakmıştım ama arkadaşımın roverini kullanana kadar onda 216 var ben bu paraya rover 25 bulamadım sizin tavsiyeniz ne olur hangi modelleri tutuluyor benim rover hakkında hiç bir bilgim yok değerli yorumlarınızı esirgemeyin cvplar için şimdiden teşekkürler bu arada hp modellere bakıyorum 3 kapı veya 5 kapı farketmez!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkusarı

merhaba arkadaşlar benim elimde 10-11000 tl arası para var önce peugeot 206 3 kapılara bakmıştım ama arkadaşımın roverini kullanana kadar onda 216 var ben bu paraya rover 25 bulamadım sizin tavsiyeniz ne olur hangi modelleri tutuluyor benim rover hakkında hiç bir bilgim yok değerli yorumlarınızı esirgemeyin cvplar için şimdiden teşekkürler bu arada hp modellere bakıyorum 3 kapı veya 5 kapı farketmez!!!

en çok 216 hb modeli tutuluyor

• slm bana rover 45 2000 model sol far lazım.ben biraz araştırdım fiyatlar çok uçuk. bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazimy

slm bana rover 45 2000 model sol far lazım.ben biraz araştırdım fiyatlar çok uçuk. bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa memnun olurum.

45lerde durum öyle biraz tuzlu
  • peki 216 hp modellerinde mesela si de yakıt tüketimi ne kadar ??
  • tam olarak bilmiyorum ama emsallerine göre yakıtının az olduğu söyleniyor
  • arkadaşlar rover 45 in 1.8 modeli hala Türkiye de kullanılıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi famousekolll -- 25 Eylül 2011; 10:38:49 >
  • quote:

peki 216 hp modellerinde mesela si de yakıt tüketimi ne kadar ??

214Si benzinli kullanıyorum.
    Km'de ortalama 30-35 krş civarı bir tüketim mevcut.
    60km'de bir 20 tl koyarım. 70-75km arası gidebiliyor aslında.
    216'larda da bu değerler yakındır.
  • quote:

peki 216 hp modellerinde mesela si de yakıt tüketimi ne kadar ??

"216 hp" derken???

"hatch pack" mi demek istediniz? yoksa "hatch back" mi?
  • arasıra girip aranıza mesaj atıyorum

alıyosunuz dimi mesajı

• quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

arasıra girip aranıza mesaj atıyorum

alıyosunuz dimi mesajı

nesimi'ye sormuşlar, "yarin ile hoş musun?"
    "hoş olayım, olmayayım, o yar benim kime ne?"

siz mesajı aldınız mı?
  • roverciyiz arkadaş bu arabaları seviyoruz beğeniyoruz konforu ile 1990 lı yılların arabasına bu günün teknolojisi ile biniyoruz bu arabalara GÜVEN DESEN ONDA KONFOR DESEN ONDA TEKNOLOJİ DESEN ONDA RAHATLIK DESEN ONDA ben rover kullanıcısı olarak şöyle düşünüyorum bir arkadasım var lüks sıfır araba aldı ve bir yılı aşkın kullanıyor aracı ben roveri alınca oda bana bu araçların ikinci eli pek yokmuş diye benim ona dediğim bir yıl önce şu paraya aldığın araçtan bir yılda zararın tamı tamına benim roverin parası kadar benim bu roverde 1000 lira 2000 lira veya 3000 lira zararım olmazya oldu diyelim kim karda yine ben kardayım ve lüks bir araca biniyorum gönül rahatlığı ile şu anda roveri satıp aynı özellikli bir araca binmeye kalksam en az 18 veya 20 lira her özelliği olan bir rover 10 lira civarı bunun hepsi zarar olsa ne yazar bizim içimiz rahat onlar roverin tadını alamamış saygılar
  • arkadaşlar uzun zamandır deniyorum benim aracım 414 si saloon uzun yolda hep aynı 18.5 kuruş yakıyor ve devamlı sürat 120 de bana bu yakıt normal gibi geldi sizin araçlarınız nasıl bilgilendirirmisiniz lütfen aracımda atiker var hayırlı yolculuklar
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.