Şimdi Ara

>>Rover Kullanıcıları Kulübü<< (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.837
Cevap
71
Favori
351.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sakın böyle bir hata yapmayın.1 sene 1 ay rover 416si kullandım.Aldığımda arabada birşey yoktu.Durup dururken termostat bozuldu ve tünelin ortasında hararet yaptı.Sonuc => conta yandı.
    Rektifiye felan derken 500 TL maal oldu.Çok iyi bir ustalık olmasına rağmen araba dikiş tutmadı.Zaten LPG bağlatıldığında kronik hararet problemi ortaya çıkıyor.

Satsanız satamazsınız.Ha ben sattım ama nasıl sattım.Ucuz çin malı ekranlı teyp taktım,jantları değiştim arabayı allayıp pulladım.2 ayda zor sattım ve yinede zararına sattım.Otomatik hele hele hiç almayın zaten şanzıman 4 ileri.
    Az biraz konfor var,performans desen vasat seviye.İşte birazdan görüntü güzel insanlara farklı geliyor.Parçaları normal piyasa fiyatı.Ben ön tamponu 375 TL almıştım.

Roverin tüm serileri ciddi derece sıkıntıdır.Bi yerden ip koyuverdimi gerisi sökük gibi gelir

Honda,Mazda,Nissan.

Bu üçünden şaşmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: semih611

arkadaşlar bana yardımcı olun bu 216 modelını almayı dusunuyorum fakat cevremdekılerın verecegı tepkıyı nasıl azaltırım araba bence şahane trabzonda yasıyorum bu arabanın olumsuz yonlerı nelerdır,alınırsa hangı motor secenegını tercıh etmelıyım,kronık bır sorunu varmı gıbı sorular soruyorum.yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler

arkadaşım benim kadar titiz olma bir yıl önceye kadar rover diye bir araba hiç dikkatimi çekmiyordu bir arkadaş tavsiyesi ile 414 si saloon modelini aldım atiker gazlı bu bir yıl içinde çoğu kez devamlı kıyaslama yaptım roveri ve hiç pişman olduğum ve memnuniyetsizliğim olmadı şimdi sana diyeceğim kesinlikle hiç kimsenin dediğine bakma o laf söyleyenler hiç rover kullanmışmı nasıl rahat ve konforlu olduğunu biliyormu gelelim asıl meseleye roverin kronik sorunu denen conta yakma olayı varya sadece sana şunu söyliyeyim rover alırken motoru nasıl contası yanıkmı değilmi özellikle bunlara dikkat et çünki her usta roverin dilinden anlamıyor ve bizlerde dikkat etmiyoruz eger bu dediklerimde sorun yoksa gözün kapalı al arabayı sonra aldığın gibi anlayan bir ustaya götür ve motor soğutma sistemini a dan z ye konturol ettir gerekirse paraya acıma değiştir bu parça gider demeyin birdahada arkana bakma hararet saati termostat açana kadar kalkar bir daha hiç hıpırdama yapıyormu bak bakalım genelde 1.6 motorlar daha iyi derler ama benim ki 1.4 ve 103 beygir süper uzun yola çıktımmı insanın canı inmek istemiyor yol istiyor yol son model arabalara paça vermez ben bir yıllık roverciyim hiç kimsenin dediğine bakma aklına takılan bişey olursa rahatlıkla yardımcı olurum yakıta gelince gazda uzun yolde 18.5 kuruş yakıyor ortalamada 22,5 kuruş yakıyor 1.4 şiddetle tavsiye ederim o şu oldu bu oldu diyenler ustasına denk gelmemiş ve bilinçli kullanıcı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: mpower14

rover 45 ile rover 416 veya 400 serisini kıyasladığımızda acaba hangisini tercih etmeliyiz?

arkadaşım 416 dediğin 400 serisi zaten 1.6 motorlu 400 45 te 400 modelin daha üst modeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulut-161

quote:

rover 45 ile rover 416 veya 400 serisini kıyasladığımızda acaba hangisini tercih etmeliyiz?

arkadaşım 416 dediğin 400 serisi zaten 1.6 motorlu 400 45 te 400 modelin daha üst modeli

cevabın ıcın teşekkur ederım.kullananların hepsı memnun gordugum kadarıyla bır kısı gordum memnun olmayan oda otomatık vıteslıydı sorun cıkarmıs.
    kullananlar cok memnun kullanmayanlar belkıde rover e hıc bınmemısler olumsuz bakıyor
  • quote:

quote:

ilgine teşekkür ederim arkadaşım da daha detaylı bilgi var mı? yani içlerinde bi kıyaslama yapmak gerekirse
  • quote:

quote:

quote:

ilgine teşekkür ederim arkadaşım da daha detaylı bilgi var mı? yani içlerinde bi kıyaslama yapmak gerekirse

arkadaşım rover 45 şi sadece 400 serisinin yeni modeli olduğunu biliyorum ama farkı nedir incelemedim ama 414 ten 416 motor farkından ziyade bildiğim kadarı ile çift hava yastığı ve abs fren farkı var diye biliyorum geri kalan yeri hemen hemen aynı tabi 45 daha gelişmiş olabilir ama 200 ve 400 serilerinin parçalarını daha kolay bulunur diye biliyorumşimdi sana şöyle bişey sorsam roverin bir arabasında olan bütün özellikler hangi arabada var veya varsa o araç ne kadar bir araştırı veriniz bakalım benim 400 yüzüm 98 model yazın camı açık bırakıp gittiğimde kapıyı açmayı bırakın camdan kolunu içeri ye sok alarm veriyor bu bile orjinal benden önce bir arkadaş yazmış rover almış termostat açmamış hararet yapmış ya termostat açmadığı zaman hangi araç hararet yapmazki dikkat edeceksin böyle şeyler her araçta olur grş

• quote:

Orijinalden alıntı: caytem

Beyler sakın böyle bir hata yapmayın.1 sene 1 ay rover 416si kullandım.Aldığımda arabada birşey yoktu.Durup dururken termostat bozuldu ve tünelin ortasında hararet yaptı.Sonuc => conta yandı.
    Rektifiye felan derken 500 TL maal oldu.Çok iyi bir ustalık olmasına rağmen araba dikiş tutmadı.Zaten LPG bağlatıldığında kronik hararet problemi ortaya çıkıyor.

Satsanız satamazsınız.Ha ben sattım ama nasıl sattım.Ucuz çin malı ekranlı teyp taktım,jantları değiştim arabayı allayıp pulladım.2 ayda zor sattım ve yinede zararına sattım.Otomatik hele hele hiç almayın zaten şanzıman 4 ileri.
    Az biraz konfor var,performans desen vasat seviye.İşte birazdan görüntü güzel insanlara farklı geliyor.Parçaları normal piyasa fiyatı.Ben ön tamponu 375 TL almıştım.

Roverin tüm serileri ciddi derece sıkıntıdır.Bi yerden ip koyuverdimi gerisi sökük gibi gelir

Honda,Mazda,Nissan.

Bu üçünden şaşmayın.

şimdi burada kabahat 10 küsür yaşını geçmiş bir arabanın radyatörünü, devirdaimini, hortumlarını, genleşme kabını, termostatını, fanlarını, müşürlerini kontrol etmeyen sizde değil tamamen ama tamamen durduk yere termostat bozan rover'ın öyle değil mi?

zaten honda, mazda, nissan ve diğerleri, hiç termostat ya da diğer soğutma aksamı bozmaz, bozsa da onlar susuz bile conta yakmadan giderler. doğaüstü aletler onlar...

satarken de bir türlü ayar tutmayan yani bir başka deyişle sorunları ayyuka çıkmış, problemli bir aracı allayıp pullayıp sorunsuzmuş gibi gösterip birilerine kakaladınız. dolayısıyla o aracı alan kişi de yarın gelip buralara tamı tamına şunları yazacak :

"Beyler sakın böyle bir hata yapmayın.1 sene 1 ay rover 416si kullandım.Aldığımda arabada birşey yoktu.Durup dururken termostat bozuldu ve tünelin ortasında hararet yaptı.Sonuc => conta yandı.
    Rektifiye felan derken 500 TL maal oldu.Çok iyi bir ustalık olmasına rağmen araba dikiş tutmadı.Zaten LPG bağlatıldığında kronik hararet problemi ortaya çıkıyor."

ve ekleyecek "Aman rover'dan uzak durun, şöyle kötü, böyle rezil bir araba" vs.vs.vs. bu devran sürer gider.

alırken ucuz, piyasasının altındaki arabaları "acaba diğerleri pahalıyken bunu niye ucuza veriyorlar" diye sorgulamadan "beleşe, kelepir araba düşürdük" edasıyla alın, sonra kazan doğururken iyi, ölünce kötü olsun... biz arabalarımızın parçalarını ekonomik ömürlerini tamamlayıp tamamen ölmeden değiştirirken enayiydik herhalde... sokağa atacak paramız boldu, saçıyorduk...

ben size, pırıl pırıl tertemiz, muhteşem gibi görünen ama aldığınızın ertesi günü ocağınıza incir ağacı diktirecek onlarca rover ve onların yanına dışından bakınca orta halli görünen ama en az bir 10 yıl daha sıkıntısız, problemsiz gidecek yüzlerce rover göstereyim...

tüm bakımları üçüne beşine baktırılmadan yapıldığı, "idare etsin" diye düşünülmeyip gerekli sorunlara zamanında ve gerekli müdahale yapıldığı yani özetle bakımları aksatılmadan yapıldığı için motoruna tornavida değmeden 350-400 bin km'leri devirmiş ve halen nerdeyse ilk günkü gibi duran ne roverlar göstereyim, görünce dibiniz düşer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 17 Kasım 2011; 0:19:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aya

quote:

Beyler sakın böyle bir hata yapmayın.1 sene 1 ay rover 416si kullandım.Aldığımda arabada birşey yoktu.Durup dururken termostat bozuldu ve tünelin ortasında hararet yaptı.Sonuc => conta yandı.

Honda,Mazda,Nissan.

Bu üçünden şaşmayın.

şimdi burada kabahat 10 küsür yaşını geçmiş bir arabanın radyatörünü, devirdaimini, hortumlarını, genleşme kabını, termostatını, fanlarını, müşürlerini kontrol etmeyen sizde değil tamamen ama tamamen durduk yere termostat bozan rover'ın öyle değil mi?

zaten honda, mazda, nissan ve diğerleri, hiç termostat ya da diğer soğutma aksamı bozmaz, bozsa da onlar susuz bile conta yakmadan giderler. doğaüstü aletler onlar...

satarken de bir türlü ayar tutmayan yani bir başka deyişle sorunları ayyuka çıkmış, problemli bir aracı allayıp pullayıp sorunsuzmuş gibi gösterip birilerine kakaladınız. dolayısıyla o aracı alan kişi de yarın gelip buralara tamı tamına şunları yazacak :

"Beyler sakın böyle bir hata yapmayın.1 sene 1 ay rover 416si kullandım.Aldığımda arabada birşey yoktu.Durup dururken termostat bozuldu ve tünelin ortasında hararet yaptı.Sonuc => conta yandı.
    Rektifiye felan derken 500 TL maal oldu.Çok iyi bir ustalık olmasına rağmen araba dikiş tutmadı.Zaten LPG bağlatıldığında kronik hararet problemi ortaya çıkıyor."

ve ekleyecek "Aman rover'dan uzak durun, şöyle kötü, böyle rezil bir araba" vs.vs.vs. bu devran sürer gider.

alırken ucuz, piyasasının altındaki arabaları "acaba diğerleri pahalıyken bunu niye ucuza veriyorlar" diye sorgulamadan "beleşe, kelepir araba düşürdük" edasıyla alın, sonra kazan doğururken iyi, ölünce kötü olsun... biz arabalarımızın parçalarını ekonomik ömürlerini tamamlayıp tamamen ölmeden değiştirirken enayiydik herhalde... sokağa atacak paramız boldu, saçıyorduk...

ben size, pırıl pırıl tertemiz, muhteşem gibi görünen ama aldığınızın ertesi günü ocağınıza incir ağacı diktirecek onlarca rover ve onların yanına dışından bakınca orta halli görünen ama en az bir 10 yıl daha sıkıntısız, problemsiz gidecek yüzlerce rover göstereyim...

tüm bakımları üçüne beşine baktırılmadan yapıldığı, "idare etsin" diye düşünülmeyip gerekli sorunlara zamanında ve gerekli müdahale yapıldığı yani özetle bakımları aksatılmadan yapıldığı için motoruna tornavida değmeden 350-400 bin km'leri devirmiş ve halen nerdeyse ilk günkü gibi duran ne roverlar göstereyim, görünce dibiniz düşer...

Tartışmaya girmek istemiyorum ama hakkımda bilgin olmadan yorum yapman çok saçma.Fazla düşüncelerinizi kendinize saklayın.
    Ben aldığımda araba gayet sorunsuzdu.Her türlü teste soktum ve öyle aldım.Şayet ben her 10bin'de bir arabanın her türlü bakımını ve kontrolunu yaptıran biriyim.Aldıktan sonrada 1000 TL ye yakın masraf yaptım 10 yaşındaki bir arabanın değişmesi ve elden geçmesi gereken her türlü işlemi yaptırdım.Bu konuda bilgin varmı? Yok.

Ozaman bilgin olduğu konuları konuş burda yaz.Buranın tek akıllısı sen değilsin,tek akılsızıda biz değiliz.

Biz bu cihazların ne olduğunu biliyoruz.Rover almamak için daha bir sürü neden var.Her aklıma geldiğimde yazarım.Sende buna maani olamazsın.

• quote:

quote:

quote:

Honda,Mazda,Nissan.

Bu üçünden şaşmayın.

Tartışmaya girmek istemiyorum ama hakkımda bilgin olmadan yorum yapman çok saçma.Fazla düşüncelerinizi kendinize saklayın.
    Ben aldığımda araba gayet sorunsuzdu.Her türlü teste soktum ve öyle aldım.Şayet ben her 10bin'de bir arabanın her türlü bakımını ve kontrolunu yaptıran biriyim.Aldıktan sonrada 1000 TL ye yakın masraf yaptım 10 yaşındaki bir arabanın değişmesi ve elden geçmesi gereken her türlü işlemi yaptırdım.Bu konuda bilgin varmı? Yok.

Ozaman bilgin olduğu konuları konuş burda yaz.Buranın tek akıllısı sen değilsin,tek akılsızıda biz değiliz.

Biz bu cihazların ne olduğunu biliyoruz.Rover almamak için daha bir sürü neden var.Her aklıma geldiğimde yazarım.Sende buna maani olamazsın.

bence de tartışmaya girmene gerek yok. rover konusunu benimle tartışma da zaten... ben bir konuyu tartışacaksam o konuda kendime denk birileriyle tartışırım. cahillerle muhabbetin bir numaralı kuralı onlarla hiç münakaşaya girmemektir... sen rover konusunda giderken ben çoktan dönüyordum...

yine de söylediklerinle ilgili en net bilgiyi vereyim sana, belki lazım olur; senin gibi ortaya çıkıp rover şöyle böyle diyenlerin %100'ünün gidip ucuz diye b.ktan arabaları alıp, sonra "ben aldığımda arabanın bir şeyi yoktu, her türlü testi yaptırdım da aldım" savunmasının arkasına sığındığını, üstelik buna kendilerini gerçekten inandırdıklarını o kadar çok tecrübe ettim ki, saymaya kalksan sayamazsın... bugüne kadar tek bir defa bile yanılmadım...

o arabanın 1000 lira masrafa rağmen bir daha ayar tutmamasının sebebinin tamamen usta kaynaklı olduğuna da her türlü kalıbımı basarım. ama neyse ki satmışsın da araba kurtulmuş... sana honda, mazdai nissan'la mutluluklar. yolun açık ola...

gelip de "kuş" kadar tecrübenle burda millete akıl verme. hele bana asla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 17 Kasım 2011; 17:45:37 >

• Hiç bişey yazmama gerek yok çünkü senin o ufacık beyninde algılama problemi var,anlamak istemiyorsun. Seni kum havuzuna havale ediyorum
  • quote:

Hiç bişey yazmama gerek yok çünkü senin o ufacık beyninde algılama problemi var,anlamak istemiyorsun. Seni kum havuzuna havale ediyorum

beynimin kapasitesini görürsen korkarsın, onun için terbiyesizleşme. varsa teknik kapasiten anlat bize rover'ı da millete vermeye kalktığın aklının sana yetip yetmediğini bir göreyim. yoksa o kapasiten işi hakaret boyutuna getirip laf kalabalığı arasında "beyninin sığlığını" kaynatmaya çalışma...
  • quote:

quote:

Hiç bişey yazmama gerek yok çünkü senin o ufacık beyninde algılama problemi var,anlamak istemiyorsun. Seni kum havuzuna havale ediyorum

beynimin kapasitesini görürsen korkarsın, onun için terbiyesizleşme. varsa teknik kapasiten anlat bize rover'ı da millete vermeye kalktığın aklının sana yetip yetmediğini bir göreyim. yoksa o kapasiten işi hakaret boyutuna getirip laf kalabalığı arasında "beyninin sığlığını" kaynatmaya çalışma...

heyy beyler arkadaşlar hiç gerek yok böyle bir birinizle atışmaya her kezin düşüncesine görüşlerine (CAYTEM) arkadaşımızın deyimiyle başına gelenlere saygı duymak lazım ama benim anlıyamadığım araba dediğin şeyin her parçası her zaman bozulabilir ve bunun da bir bedeli vardır anında farkında olmassan ben bir yıldır 414 si rover kullanıyorum ve üzerine basa basa söylüyorum roverciyim arkadaş ve arabama severek biniyorum komşumun çok temiz ve bakımlı volsvagen transportırı var bir kaç gün önce sevdigi bir arkadaşına emanete verdi ve araç seyir halindeyken her nasılsa biyerden suyu boşaltmış anlıyana kadar hararet yaptırmışlar arabaya komşum 5 veya 6 bin liradan bhsediyordu üzülerek şimdi suç kimin aracınmı yoksa araç soğutma sistemine dikkat etmiyen bizlerinmi ama tabi o araba alman malı hararet yapmazzz isteyen istediğini söyliyebilir özgür bir ülkede yaşıyoruz her hangi bir arızanın nedenini bulmadan şu araba bunu yaptı yanii

• aya -- 17 Kasım 2011; 0:19:00 >arkadaşım zamanında senin rover konusundaki bilgilerinden faydalandım sana çok teşekkür ederim ben seni tam olmasada biraz biraz anlıyorum rover konusunda aracını seven insan rovere bindimi kolay kolay emsalleri arasında başka aracı gözü tutmaz binemez rovere severek binen birisi zaten onun dilinden anlar benim anladığım kadarı ile sen uzun süredir severek rover kullanıyorsun hayırlı sürüşler grşş
  • quote:

aya -- 17 Kasım 2011; 0:19:00 >arkadaşım zamanında senin rover konusundaki bilgilerinden faydalandım sana çok teşekkür ederim ben seni tam olmasada biraz biraz anlıyorum rover konusunda aracını seven insan rovere bindimi kolay kolay emsalleri arasında başka aracı gözü tutmaz binemez rovere severek binen birisi zaten onun dilinden anlar benim anladığım kadarı ile sen uzun süredir severek rover kullanıyorsun hayırlı sürüşler grşş

hayır rover üzerinde bunca yıllık tecrübem var. türkiye'deki rover'cıların %80'i beni tanır ve bir şekilde onlara ya teknik destek vermişimdir, ya bulamayana parça tedarik edip, tek kuruş menfaat elde etmeden hatta cebimden para harcayarak yardımcı olmuşumdur. onlarca kullanıcının (rover'dan başka araca geçenler de dahil) elinde cep telefonu numaram vardır, kimisi soru sormak için, kimisi sağolsun hal hatır sormaya sık sık ararlar. nerdeyse rover'ın tüm modellerini motorundan, mekaniğine, elektriğine kadar gözüm kapalı ezbere bilirim. bir çok bakımımı kendi başıma yaparım, sorunumu servise girmeden kendim hallederim. türkiye'de rover konusunda en donanımlı ustalarla görüşür, yardım ihtiyacı olanlar için usta öneririm. onlarca ildeki rover ustalarının hangisinin ne yeterlikte ve kapasitede olduğunu bilirim. markanın gelmişini geçmişini bilir, sorunlardan yakınanların niye sorun yaşadıklarını, ne düşünüp, neyi yanlış yaptıklarını %90'lara varan doğruluk oranlarında tahmin eder ve tuttururum.

şimdi tüm bu birikim, bilgi, deneyim ve emeğin, gayretin karşılığında birileri çıkıp birkaç aylık rover'a binmeleriyle bu işte uzmanmış havalarına bürünüp, gelip ahkam kesmeye kalkınca, karşısındakinin kapasitesine bakmadan ortaya zıplayıp işi "ufak beyinli" derecesinde (aslında muhtemelen "kuş beyinli" yazacaktı da eli varmadı) hakarete vardırınca karşılığında suskun kalamıyor insan. misliyle cevap vermek istiyor haliyle.

empati yapın, siz olsanız yerimde nasıl davranırsınız?

hayır, bazen de "yahu sana ne? bırak isteyen istediğini yazsın. isteyen de istediğine inansın güvensin. seni çok mu "ırgalıyor"? elalemin derdi seni niye geriyor. yazma bir şey, salla gitsin. hatta karalayan adamlara, sayelerinde gayet güzel bir arabaya yarı hatta 3'te bir fiyatına sahip olup binme fırsatı yakaladığın için teşekkür bile etmen lazım" diyorum kendi kendime ama sonra sırf bunca yıllık emek ve uğraşılarıma yazık olacak diye cevap vermek zorunda hissediyorum kendimi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 17 Kasım 2011; 22:36:04 >

• quote:

quote:

aya -- 17 Kasım 2011; 0:19:00 >arkadaşım zamanında senin rover konusundaki bilgilerinden faydalandım sana çok teşekkür ederim ben seni tam olmasada biraz biraz anlıyorum rover konusunda aracını seven insan rovere bindimi kolay kolay emsalleri arasında başka aracı gözü tutmaz binemez rovere severek binen birisi zaten onun dilinden anlar benim anladığım kadarı ile sen uzun süredir severek rover kullanıyorsun hayırlı sürüşler grşş

hayır rover üzerinde bunca yıllık tecrübem var. türkiye'deki rover'cıların %80'i beni tanır ve bir şekilde onlara ya teknik destek vermişimdir, ya bulamayana parça tedarik edip, tek kuruş menfaat elde etmeden hatta cebimden para harcayarak yardımcı olmuşumdur. onlarca kullanıcının (rover'dan başka araca geçenler de dahil) elinde cep telefonu numaram vardır, kimisi soru sormak için, kimisi sağolsun hal hatır sormaya sık sık ararlar. nerdeyse rover'ın tüm modellerini motorundan, mekaniğine, elektriğine kadar gözüm kapalı ezbere bilirim. bir çok bakımımı kendi başıma yaparım, sorunumu servise girmeden kendim hallederim. türkiye'de rover konusunda en donanımlı ustalarla görüşür, yardım ihtiyacı olanlar için usta öneririm. onlarca ildeki rover ustalarının hangisinin ne yeterlikte ve kapasitede olduğunu bilirim. markanın gelmişini geçmişini bilir, sorunlardan yakınanların niye sorun yaşadıklarını, ne düşünüp, neyi yanlış yaptıklarını %90'lara varan doğruluk oranlarında tahmin eder ve tuttururum.

şimdi tüm bu birikim, bilgi, deneyim ve emeğin, gayretin karşılığında birileri çıkıp birkaç aylık rover'a binmeleriyle bu işte uzmanmış havalarına bürünüp, gelip ahkam kesmeye kalkınca, karşısındakinin kapasitesine bakmadan ortaya zıplayıp işi "ufak beyinli" derecesinde (aslında muhtemelen "kuş beyinli" yazacaktı da eli varmadı) hakarete vardırınca karşılığında suskun kalamıyor insan. misliyle cevap vermek istiyor haliyle.

empati yapın, siz olsanız yerimde nasıl davranırsınız?

hayır, bazen de "yahu sana ne? bırak isteyen istediğini yazsın. isteyen de istediğine inansın güvensin. seni çok mu "ırgalıyor"? elalemin derdi seni niye geriyor. yazma bir şey, salla gitsin. hatta karalayan adamlara, sayelerinde gayet güzel bir arabaya yarı hatta 3'te bir fiyatına sahip olup binme fırsatı yakaladığın için teşekkür bile etmen lazım" diyorum kendi kendime ama sonra sırf bunca yıllık emek ve uğraşılarıma yazık olacak diye cevap vermek zorunda hissediyorum kendimi...

aya üzme kendini biz hakiki roverciler olarak birbirimize lazımız sonra hiç kimseye bakma evvela bir insan olarak ne kadar bilgi birikimimiz varsa o konularda bilmeyen yardıma ihtiyacı olan insanlar varsa bıkmadan usanmadan zevk alarak onlara yardım etmeliyiz o ettiğimiz yardımı insanlar anlamasa bile bir insana bilgim dahilinde yardım ettiğimde karşılık bulamasamda kıymet bilmeselerde hiç gocunmam gücüme gitmez çünki o yardımın karşılığını ben ondan beklemem allah katında almışımdır onun içn hani ne derler iyilik yap at denize yine yine sende öyle yap bıkmadan usanmadan insanlara yardım etmenin iyilik yapmanın verdiği mutluluğun değeri biçilmez saygılarımla hayırlı geceler dilerim

• quote:

aya üzme kendini biz hakiki roverciler olarak birbirimize lazımız sonra hiç kimseye bakma evvela bir insan olarak ne kadar bilgi birikimimiz varsa o konularda bilmeyen yardıma ihtiyacı olan insanlar varsa bıkmadan usanmadan zevk alarak onlara yardım etmeliyiz o ettiğimiz yardımı insanlar anlamasa bile bir insana bilgim dahilinde yardım ettiğimde karşılık bulamasamda kıymet bilmeselerde hiç gocunmam gücüme gitmez çünki o yardımın karşılığını ben ondan beklemem allah katında almışımdır onun içn hani ne derler iyilik yap at denize yine yine sende öyle yap bıkmadan usanmadan insanlara yardım etmenin iyilik yapmanın verdiği mutluluğun değeri biçilmez saygılarımla hayırlı geceler dilerim

bilgi paylaşımı konusunda benim de düsturum, "bildiğini ya da öğrendiğini başkalarıyla paylaşmak, Allah'ın vermiş olduğu akıl ve öğrenme kabiliyetinin zekatıdır" şeklinde olmuştur hep. ama örnekler de sürekli gösteriyor ki, zekat da herkese düşmüyor. onu da heba edip vebal altına girmemek lazım...

• s.a arkadaşlar bende 75 e fena sarmış bi durumdayım. şu an kullandığım araç 2007 chevrolet lacetti 1.6 sx HB. rover 75 le takas yapmayı düşünüyorum. ben aracı binmek için alıcam dolayısıyla piyasası varmış yokmuş pek umrumda değil. 75 te aradığım herşey var konfor rahatlık sürüş keyfi güvenlik vs vs fiyatıda çok uygun kendi sınıfındaki emsallerinden fiyat olrak çok uygun performans ve konfor olarak onlardan aşağı kalcak bi araba değil. benim aracım 2007 model 85 binde kazasız temiz bi araç. düşündüğüm 75 ise 2004 model temiz bi tane bulursam takasa giricem valla gözümü kararttım. size sormak istediğim 75 lerin kronik bi arızası oluyormu en çok neden şikayet geliyo. otomatik vites ikinci elde sıkıntılı oluyo acaba roverların otomatik vitesi nasıldır sorun çıkartırmı? şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdtsword

s.a arkadaşlar bende 75 e fena sarmış bi durumdayım. şu an kullandığım araç 2007 chevrolet lacetti 1.6 sx HB. rover 75 le takas yapmayı düşünüyorum. ben aracı binmek için alıcam dolayısıyla piyasası varmış yokmuş pek umrumda değil. 75 te aradığım herşey var konfor rahatlık sürüş keyfi güvenlik vs vs fiyatıda çok uygun kendi sınıfındaki emsallerinden fiyat olrak çok uygun performans ve konfor olarak onlardan aşağı kalcak bi araba değil. benim aracım 2007 model 85 binde kazasız temiz bi araç. düşündüğüm 75 ise 2004 model temiz bi tane bulursam takasa giricem valla gözümü kararttım. size sormak istediğim 75 lerin kronik bi arızası oluyormu en çok neden şikayet geliyo. otomatik vites ikinci elde sıkıntılı oluyo acaba roverların otomatik vitesi nasıldır sorun çıkartırmı? şimdiden teşekkürler.

75'in hangi versiyonundan bahsediyoruz? sorularınızın cevabı ona göre değişir. bazı versiyonlar rover ağırlıklıdır bazıları bmw. ona göre cevap verelim...

• merhaba bende eşiğin üstündeyim!820 ti sport almak istiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.1996 model 210 binde lpg li.
  • 800 serisi, rover'ın ürün gamının en üst noktası, ancak türkiye'de az olması nedeniyle biraz zorluk yaşayabilirsiniz. onun yerine, 800 serisinden aslında hiç de aşağı kalmayan 600 serisini tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.