Şimdi Ara

>>Rover Kullanıcıları Kulübü<< (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.837
Cevap
71
Favori
351.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şuan astra gsi biniyorum ama satıp aranıza katılmak istiyorum 216 si 416si yada özellikle 420 si düşünüyorum forumun tamamını okudum nerdeyse fakat 420 si lar hakkında biraz daha bilgi almak isterim mesela bu araçlar için honda accordlarla benziyo motoru deniyo benzemiyo olsa bile bana sıkıntı yaratırmı sizce??
  • arkadaşlar herkese selam. 1997 rover 1.6 motor 416 sahibiyim.aracım lpg de tekleme yapıyor sanki gazı yemiyor gibi.ancak benzindeyden sorun yok.lpg ayarına tüpün beynine fitresine falan baktırdım lpg de sorun yok diyorlar.bujiler buji kabloları değişti.deliricem şimdide ateşleme bobininden yapar diyorlar.saçma sapan dene yanıl yapa yapa para gidiyor.yardımcı olurmusunuz bu arabanın sorunu ne olabilir,teşekkür ederim.ayrıca tevzine makarası mıydı kusuruma bakmayın ismini yanlış biliyor olabilirim o da değişti..acil yardım arkadaşlar
  • rover ve lpg bir araya gelirse o teklemelere katlanacaksınız. boşuna parça değiştirip durmayın, paranıza yazık. rover'ların çoğunda lpg'de bu tekleme problemi var (özellikle düşük devirlerde). ya böyle kabullenip böyle kullanacaksınız ya da lpg'den uzak duracaksınız. yoksa motorun tamamını yenileseniz de pek düzelmeyecek bu durum...
  • arkdaşlar 216 coupe hakkında bilgi sahibi olan var mı şuanda ne kadara gidiyor sorunlu bi arçmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre42

arkadaşlar herkese selam. 1997 rover 1.6 motor 416 sahibiyim.aracım lpg de tekleme yapıyor sanki gazı yemiyor gibi.ancak benzindeyden sorun yok.lpg ayarına tüpün beynine fitresine falan baktırdım lpg de sorun yok diyorlar.bujiler buji kabloları değişti.deliricem şimdide ateşleme bobininden yapar diyorlar.saçma sapan dene yanıl yapa yapa para gidiyor.yardımcı olurmusunuz bu arabanın sorunu ne olabilir,teşekkür ederim.ayrıca tevzine makarası mıydı kusuruma bakmayın ismini yanlış biliyor olabilirim o da değişti..acil yardım arkadaşlar

arkadaşım bendede 620 si var o tekleme sorununu yaşadım faydası olurmu bilemiyorum ama lpg enjektöründen kaynaklanıyor dediler bir kaç faklı model denendi atiker marka ile çözdüler problemi motor sesi ve tekleme çekişle birlikte düzeldi . bi baktırmanı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cifan

arkadaşlar şuan astra gsi biniyorum ama satıp aranıza katılmak istiyorum 216 si 416si yada özellikle 420 si düşünüyorum forumun tamamını okudum nerdeyse fakat 420 si lar hakkında biraz daha bilgi almak isterim mesela bu araçlar için honda accordlarla benziyo motoru deniyo benzemiyo olsa bile bana sıkıntı yaratırmı sizce??

Honda,firmaya bir süre motor verdi,evet bu bilginiz doğru.Ancak bunun "bir süre" olması,alacağınız aracın motorunun Rover firmasının kendi geliştirdiği bir motor olma ihtimalini artırıyor.Rover'ların ünü kötü olarak bilinsede,aslında öyle değildir.Her araç gibi kötü kullanıldığında sorun çıkartır.Yada denk gele gidip,hor kullanılmış bir Rover alırsanız sizi üzer.Bunların dışında SI olan modelleri turbosuz yani atmosferik modelleridir.400 serisi de Rover'ın fiyat-performans-yakıt ekonomisi üçgeninde alınabilecek iyi bir aracıdır.Ben kendim olsam 416 yada 420 alırım.Çünkü ufak araç sevmiyorum.Çok yol yapmamış,hararet yapmamış ve temiz bakılmış bir Rover bulursanız,arkanıza bile bakmayın.Her ne olursa olsun parçası bulunan bir araç.Aldıktan sonra yada varsa internetteki ilanı buraya gönderirseniz ve diğer arkadaşlardan da tavsiye alırsanız çok iyi olur derim.Bunların dışında,aldıktan sonra bir conta değişimi ve soğutma sistemi bakımı yaptırırsanız Rover gerçekten tadından yenmez olur.

• ARKADAŞLAR MERHABA.YAKIN ZAMANDA 216 COUPE ARAÇ ALDIM.ŞÖFÖR DIŞ KAPI KOLU KIRIK DEĞİŞMESİ GEREKİYOR.SİLECEK SETİ LAZIM BİRDE TAMPON SOL TARAFIN ÇİTALARI KIRIK BU PARÇALARI NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİM.iLGİLİ ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
  • çıkmacılardan arayabilirsiniz, sahibinden üzerinden rover parçası satan satıcılar var onlara ulaşabilirsiniz ama bana sorsanız, sizin derdinizin dermanı ebay derim...

bu arada, silecek setinden kastınız nedir? silecek fırçalarını kastediyorsanız onları her yerde, akaryakıt istasyonlarında, yapı marketlerde bile bulabiliyorsunuz ama komple set yani silecek kollarından bahsediyorsanız, doğrusu onlara ne olduğunu ciddi anlamda merak ediyorum. pek kolay kolay bozulacak ve değişim gerekecek bir parça değil onlar çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 8 Ağustos 2012; 0:47:52 >
  • Teşekür ederim.Yarın aksarayı dolaşmayı düşünüyorum.Evet e baydan dış kkolu buldum fakat güvenli olurmu elime geçermi bilemedim.Silecekler kafa olarak bahsetmiştim her aracınki olurmuda benzinlikte bulunsun,belkide bulunur.Teşekkür ederim.Ayrıca rover rover yıllardır almak isterdim hep çevremdekiler engel olurdu.Şimdi iyiki diyorum iyiki almışım.Araç benzinli 50 kuruş yakıyor ama konforlu ve güzel sürüş keyfi veriyor.
  • rover house da ne ararsan bulursun abi serkan abi var orda istersen ona götür arabayı eksiksiz on numara olur
  • arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba aranıza yeni katıldım 6 ay kadar önce 416 si aldım ve acayip memnun kaldım rover'ımdam.. bi tanıdığımda otomatiği var ve satıyo. onu almak için acil satıyorum ilginen olursa
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-bu-temizlikte-bu-fiyat-imkansiz-bi-bak-bence-pisman-olmazsin-93212569/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-fiyat-dustu-cok-acil-full-full-bakimli-bu-fiyata-bulamazsin-91763855/detay
    fiyatı uygun yazdım otomatik olanın da tadına bakmak istiyorum. ben daha önce europa kullanıyordum vallahi arasında dağlar kadar fark var
    gerçekten rover vazgeçilmesi zor bi araç. saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: akelevren

Teşekür ederim.Yarın aksarayı dolaşmayı düşünüyorum.Evet e baydan dış kkolu buldum fakat güvenli olurmu elime geçermi bilemedim.Silecekler kafa olarak bahsetmiştim her aracınki olurmuda benzinlikte bulunsun,belkide bulunur.Teşekkür ederim.Ayrıca rover rover yıllardır almak isterdim hep çevremdekiler engel olurdu.Şimdi iyiki diyorum iyiki almışım.Araç benzinli 50 kuruş yakıyor ama konforlu ve güzel sürüş keyfi veriyor.

silecek fırçaları her yerde olur dedim, kollar için biraz daha aramanız lazım. kollarda da boyları aynı olan başka araçların kolları uyar, sıkıntı olmaz ama onu çıkmacılara ya da diğer markaların yedek parçacılarına bakmanız lazım.

bununla birlikte 50 kuruş yakıt çok yüksek bir miktar. hangi ildesiniz bilmiyorum, trafik yoğunluğuna göre değişir ama ben 1.8 motorlu aracımla ankara trafiğinde şehir içinde 7,5-8 litre, uzun yolda ise 120-140 arası hızlarda 6,5 litre yakıyorum ki bu miktarlar bile 50 kuruşa denk gelmez.

bu yüksek oranlı yakıt için bir servise baktırın isterseniz. bu arada tabii, bu ölçümü nasıl yaptığınız da önemli, belki yanlış ölçmüşsünüzdür ama şunu kesin söyleyeyim ki, 50 kuruş 1,6 motorlu bir rover için çok yüksek bir rakam...

• quote:

Orijinalden alıntı: bozo1141

arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba aranıza yeni katıldım 6 ay kadar önce 416 si aldım ve acayip memnun kaldım rover'ımdam.. bi tanıdığımda otomatiği var ve satıyo. onu almak için acil satıyorum ilginen olursa

bu otomatik araç 400 serisi ise tamam derim, ama 200 serisi ise, 200 serisinin otomatikleri ile ilgili çok konuştuk, yazdık, onlara bir göz atın derim...
  • evet 416.. benim aracımın aynısı. rengi bile..
  • Tamam kardeşim çok teşekkür ederim.Şöyle söylemem gerekirse aracı aldım ibre dipteydi.100 tl yakıt aldım yarım depo oldu düzde baktım,sonra 50 tl daha aldım sonra tam dibe gelinde orta olacakmı diye bakmak için 100 tl daha aldım.Evet tam ortaya geldi düz de dururken.Yaptığım yol 316 km 46 kuruş falan yakmış oluyor.Tabi depoyu fulletsem daha net belli olurdu.Ayrıca evet istanbuldayım,bu 316 km nin 150 km sini falan uzun yolda gerisini sıkışık trafikte kat ettim.malum istanbulda yaşıyoruz.Birde arabada performans hava filitresi var belki oda yakıta etki diyor.Teşekkürler
  • Çok teşekkürler kardeş.Rover house nerede peki iletişim netten mi bakıp bulayım.Çok teşekkürler.
  • Kardeşim ebayda kapı kolu buldum nasıl alacağım peki,türkiyeye gönderiyorlarmı güvenlimi kargo ne kadar tutar?
  • ebay'da alışveriş yapmanın bir takım tüyoları ve kuralları var. onları burdan kısaca anlatmak zor. bununla ilgili ne yapılır, nasıl alınır, açık açık anlatan siteler mevcut. onları öncelikle okuyup bilgi sahibi olursanız ebay güvenli ve ucuz alışveriş için bulunmaz bir derya haline gelir.
  • rovere uyumlu dış açma kolu olan araç modelleri varmı arakdaşlar.Bulamadım:(((
  • ------rover 200 si 1999---- bu arabaya bu parayı vermek doğrumu yada o paraya hyundai 1.3 lx yada bir iki fazla vererek 1.5 gls almak dahamı iyi olur... yardımcı olurmusunuz???
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.