Şimdi Ara

RP-DH1200 kullananlar,yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kulaklıgın süngerleri cok yumusak,kulaga gecen kısmıda büyük fakat,kulagı tam kapsamıyor kulaga bastırıyor,20 dakika içinde kulagım acımaya baslıyor,dayanılmaz hale gelince cıkarıyorum,müzik dinleyemiyorum.daha önce sennheiser hd 205 almıstım,orta boy oldugu için ondada aynı sorun vardı,kulagımı acıtmaması için ne yapabilirim?

• Kulaklığı alalı ne kadar süre oldu? Henüz yeniyse hem kulağının alışması için süre gerek hem de kulaklığın esneyip kafanın şekline uyar hale gelmesi için...

Rp-dh1200 kullanmıyorum ancak kafaüstüne ben de 20 dk ancak dayanabiliyordum. Şu an ise çok rahatım. 2 saat boyunca sıkılmadan kullanabiliyorum. Aslında hd205'in süngerlerini kullanım rahatlığı ve izolasyon açısından oldukça övüyorlar ama... Denemediğim için kesin bir yorum yapmak istemiyorum.

Not: Çok kıskandım bak şimdi; Technics'in o modeli benim de gözümü diktiğim kulaklıklardan biri. Armin van Buuren'in sahne kulaklığı olması yeter zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

Kulaklığı alalı ne kadar süre oldu? Henüz yeniyse hem kulağının alışması için süre gerek hem de kulaklığın esneyip kafanın şekline uyar hale gelmesi için...

Rp-dh1200 kullanmıyorum ancak kafaüstüne ben de 20 dk ancak dayanabiliyordum. Şu an ise çok rahatım. 2 saat boyunca sıkılmadan kullanabiliyorum. Aslında hd205'in süngerlerini kullanım rahatlığı ve izolasyon açısından oldukça övüyorlar ama... Denemediğim için kesin bir yorum yapmak istemiyorum.

Not: Çok kıskandım bak şimdi; Technics'in o modeli benim de gözümü diktiğim kulaklıklardan biri. Armin van Buuren'in sahne kulaklığı olması yeter zaten

kulaklığı yeni aldım,evet dediğin mantıklı,kulaklık boştayken arasına uzunlamasına cep telefonu sıkıstırıyorum esnesin diye,rp-dh1200 ile hd205 arasında pek bi fark yok kalite açısından,technics'in bassları ve sesi biraz daha yüksek,ses kalitesi farkı cok az,yani fiyat farkına değmez,ama burn in olduktan sonra karar vermek lazım aslında,ama övüldüğü kadar iyi bir kulaklık değil,hd 205'de hiç rahat değil izolasyonda iyi değil,technics de dıs sesleri hiç duymuyorum,hd 205 de rahat duyuluyor.technics'in bu modeli kulagı tam kapsıyor diye biliyordum ama kulagın tam üstüne geliyor az bi farkla,esnetirsem sanırım acı azalır,süngeri cok yumusak cünkü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TP-LİNK WA750RE HAKKINDA YARDIM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.