Şimdi Ara

Rpg (Bunlara benzer) tavsiyeleriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şunu söylemeden geçmeyeyim. Diablo 2, Baldurs Gate 2, Fable Lost Chapters ı forumda tavsiyeler üzerine indirdim. gerçekten gördüğüm en zevksiz rpg lerden.Grafik olarak çekici hiçbir yanları yok o yüzden oynamak bile istemedim. Diablo 2 nekadar sağlam oyun biliyorum ama yıllar önce kaçırdığım için şimdi hiç çekici gelmiyo malesef.

Aradığım tarzlar ;
    Titan Quest İmmortal Throne ----------9/10 (sürekli tekrar eden harita, diyalog azlığı sıkıyodu ama binlerce silah zırh çeşidi süperdi)
    Spell Force --------------------------------7/10 (zamanında çok güzel gelmişti)
    Dragon Age Origins ----------------------(nerdeyse 10/10 puan) Mükemmel diyaloglar az ama güzel zırhlar

Bol bol item toplamalı, klas seçmeli, şaşalı zırhların olduğu bir rpg arıyorum günlerdir. Grafikleri iyi olması gerek çünkü karakterimin üstüne en güzel zırhı giydikten sonra çizgi film gibi görünecekse o zırh için uğraşmamın hiçbir anlamı kalmıyor.

Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Kesinlikle ama kesinlikle The Elder of Scroll : Oblivion dünyanın en iyi RPG Ödülü aldı . X360 Tarihininde en iyi 4. oyunu seçilmişti.(Tabi tüm platformlarda var) 60 dan fazla Rpg oynamışımdır herhalde Koyu bir Oblivion fanatiğiyim gerek grafikleri gerek atmosferi gerekse kurgusu .. Kesinlikle ama kesinlikle al oyna derim... İngilizcen iyi değilde ayrıntılı bir tam çözüm indir derim. Ana hikayeyi bitirince insanın daha çok oynayası geliyor. Ana hikayeden sonra oyunun bitmesi gerekirken dahada ateşliyor Knight Of The Nine ek paketi sayesinde.Kutsal zırhları dünyanın bilinmeyen yerlerinden bulmak onun verdiği haz hiçbir oyunda yok.Ek paketide bitirirsen 9 Tane kutsal şovalye ile ormanın derinliklerinde Gizli bir üstünüz oluyor.İyilik ve kutsal görev adına çalışıyoruz ve Sonunda Lord Crusader oluyoruz...
    Ayrıca LC oldukdan sonra hiç bir kötülük işleyemezsin.İşlersen kutsal zırhı kullanamazsın ve şovalyelelerin sana ithaat etmez.
    Oyunun senaryosunda bir kere mağarada azıcık uyuyim dedim bir kalktım göz rengim fln değişik meğersem taşda vampir kanları varmıs sonradan farkettim 2-3 gün sonra vampire dönüşmeye başladım iyice... İnsanlar ürkmeye başladı ama tam anlamamışlardı.Sonra tam vampir oldum.Kendi geliştirdiğim bi yöntemi denedim Kliseye gittim bir hafta kaldım geçti :D İşte Oblivion böyle bir oyun Grafik olarakda seni tatmin edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 13 Aralık 2009; 13:28:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AragorN@MIK

Şunu söylemeden geçmeyeyim. Diablo 2, Baldurs Gate 2, Fable Lost Chapters ı forumda tavsiyeler üzerine indirdim. gerçekten gördüğüm en zevksiz rpg lerden.Grafik olarak çekici hiçbir yanları yok o yüzden oynamak bile istemedim. Diablo 2 nekadar sağlam oyun biliyorum ama yıllar önce kaçırdığım için şimdi hiç çekici gelmiyo malesef.

Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sen o zaman git paso koşup ateş ettiğin oyunları oyna ki bu başyapıtlara laf atmayasın!
  • çok teşekkür ederim tavsiyen için.
    Elder Scrolls Oblivion 4 buldum şimdi. iniyor 500kb/s ile :)) ama oyunun boyutu 4.12gb az gibi geldi :S

başka tavsiyelere de açığım. sınırsız 8mbit net boşa bekliyo nasıl olsa.
  • o kadar az olmaması lasım (belkide ben yanlış hatırlıyorumdur) ama görüceksin gördüğün en iyi rpglerden biri sana tavsiyem tam çözüm ile başla hatta ayrıntılı araştır bir tane ilk oyunun senaryosunu bitir sonra ''Knight of the nine'' ek paketini indir zaten o çok daha fazla zevkli acayip bişi..
  • Neverwinter nights'ı tavsiye ederim,1-2 farketmez.Mükemmeldir nwn serisi ve class seçiminde seni ençok tatmin edicek oyundur bana göre.
  • NWM 2 yi de koydum sıraya hadi bakalım bir iki hafta evdeyiz :))
    NWM de grafikler nasıl acaba çok duydum oyunu bi trailer video göremedim :S
  •  Rpg (Bunlara benzer) tavsiyeleriniz?

Şu sete bayılıyorum . Lord Crusader seti. Arka tarafdaki 2 Binada ormanın içindeki gizli yerimiz.
  • Oblivion güzel falan değil boşuna zamanını harcama oynayarak... Ancak gerekli mod'ları kurarsan güzel olabilir.

Oyunda öyle bir level scaling sistemi varki, sana boşuna level atladığını hissettiriyor. Ne kadar level atlarsan atla daha güçlü olamıyorsun, ha lvl 1 olmuşun ha 41 olmuşun... Bütün düşmanlar da seninle birlikte aynı level'ı atlıyor. Normalde sen 2 lvl atladığında düşman 1 lvl falan atlamalıki güçlendiğini hissedesin.

Benim önereceğim oyunlar Mass Effect ve Witcher olacaktır.

Bir de Nevenwinter Nights 2 olabilir. Birazcık eskidir ama grafikleri hala iyidir ve Dragon Age'e en çok benzeyen oyundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 13 Aralık 2009; 14:45:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

Oblivion güzel falan değil boşuna zamanını harcama oynayarak... Ancak gerekli mod'ları kurarsan güzel olabilir.

Oyunda öyle bir level scaling sistemi varki, sana boşuna level atladığını hissettiriyor. Ne kadar level atlarsan atla daha güçlü olamıyorsun, ha lvl 1 olmuşun ha 41 olmuşun... Bütün düşmanlar da seninle birlikte aynı level'ı atlıyor. Normalde sen 2 lvl atladığında düşman 1 lvl falan atlamalıki güçlendiğini hissedesin.

Benim önereceğim oyunlar Mass Effect ve Witcher olacaktır.

Bir de Nevenwinter Nights 2 olabilir. Birazcık eskidir ama grafikleri hala iyidir ve Dragon Age'e en çok benzeyen oyundur.

Oblivionun amaçı dış dünyada boş boş gezip yaratık kesmek değildir.Demekki bunu anlamamışsınız.Oyun senaryo üzerine kurulu , ne yazikki bir çok rpg senaryo olarak boş ve sadece diyaloglara ağırlık vermiş oyunlar.Bir çok otoriter oyun sitesi Obliviona tam not verdi. Siz oyunun mantığını anlamamış yada oyunu sevmemiş olabilirsiniz. Ama oyun boş , zaman kaybı gibi söylemlerde bulunarak tam not almış bir oyunun es geçilmesine sebeb olmayın lütfen...

* IGN 9.3 / 10
    * TeamXbox 9.5 / 10
    * Game Chronicles 10 / 10
    * Thunderbolt 10 / 10
    * VideoGamer 9 / 10
    * Extreme Gamer 10 / 10
    * Gaming Age A-
    * GameZone 9.7 / 10
    * GameTrailers 9.2/10
    * GameSpot 10/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 13 Aralık 2009; 14:59:52 >

• oblivion aşırı dandik oyun gel iptal et.. felaket geniş bi harita ve kütük gibi bi oynanışı var.. diablo2 ve baldur's gate2'ye birer şans daha ver ki gerçek klasiktir onlar.. titan quest sevmişin madem emin ol diablo2 10 kat daha güzel gelecektir.. mesela the witcher oyna, ne bileyim risen oyna, kotor oyna ama salla oblivion denen kuru oyunu.. morrowind desen neyse.. sakın rpg oyunlarında grafikleri kriter alma benim sana tavsiyem budur.. hatta oblivion oynayacağına fallout3 oyna, daha sonra ilk 2 fallout'u oyna.. oyunların puanlarına fazla aldanma.. mesela şu yeni çıkan call of duty mw2 çok yüksek puanlar topladı ama 5 para etmez bi oyundur gözümde..
  • Ooy oy, adam sadece grafiğine bakacağı korsan oyun istiyor sizden. Orjinal alıp para bile vermeyecek, fikir vermeye bile gerek yok. Zaten 8mbitim var diye övünüyorsun, ne soruyorsun ki millete, indirip sileceksin zaten ilk bölüm bitmeden koca şaheserleri....
  • Diablo 2 yi grafik yüzünden oynamamazlık yapma bence. Oyun tarihinin en büyük oyununu kaçırırsın. Sadece Act 1 i bitirmeye çalış. İnan sonra kopamayacaksın oyundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

Neverwinter nights'ı tavsiye ederim,1-2 farketmez.Mükemmeldir nwn serisi ve class seçiminde seni ençok tatmin edicek oyundur bana göre.

Kesinlikle katılıyorum Dragon Age'i sevdiysen ona oyun yapısı ile itibari ile andıran NWN 2 ve eklentilerini de seveceksin...
    Oblivion'u bende hic beğenmemiştim...Kurup oynadım mı...Oynadım fakat belli bir yerden sonra şu level-scaling sistemi beni aşırı sıkmaya başladı...
    Dragon Age'i beğenip,onun atası olan ve konu itibari ile gözümde unutulmaz bir yeri olan Baldur's Gate sırf grafikleri kötü diye bir kenara kaldırıp atmamanı şiddetle tavsiye ederim...Ayrıca Baldur's Gate bir program sayesinde cözünürlüğü artırırsan grafikleri gayet tatmin edici oluyor...Benden sana tavsiye

•  Rpg (Bunlara benzer) tavsiyeleriniz?
  • oblivionu kurdum fareleri yiye yiye gidiyom şuan :D nwm ye de bakcam yarın. Tavsiyeler için teşekkür ederim.Söyliyeceğim tek şeyle tüm tartışmaları çözerim sanırım.

Kardeşim: abi oblivion var çok iyiymiş onu indir.
    Ben: Adamın sadece kılıcını gösteriyo la bu. Don atlet gezsem bişey farketmiycek.
    Kardeşim: Ayyyy zırhları göremiyosak salla ak. :):)

yani asıl zevkim güzel görünümlü zırhlarla kendi karakterimi yaratmak.Yoksa diablonun detaylarına yetişcek bi oyun da yok zaten

quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

Ooy oy, adam sadece grafiğine bakacağı korsan oyun istiyor sizden. Orjinal alıp para bile vermeyecek, fikir vermeye bile gerek yok. Zaten 8mbitim var diye övünüyorsun, ne soruyorsun ki millete, indirip sileceksin zaten ilk bölüm bitmeden koca şaheserleri....

Sözüm meclisten dışarı ben bazıları gibi "baba parasıyla" almıyorum buları.Problem çıkartmana gerek yok.Uzar gider yoksa.. ;)

• Baldur's Gate'i grafiklerinden ötürü bir kenara atarak asrın hatasını yapıyorsun tarih seni affetmez :)
    Eğer bilgisayar oyunlarından sanatsal bir değer bekliyorsan Baldur's Gate bunu fazlasıyla karşılayacaktır.
    Aldığı ödüllerin bir kısmı
    Eurogamer Best Game (2001)
    Eurogamer Best Male Supporting Character (2001)
    Eurogamer Best Art Direction (2001)
    GameSpot The Greatest Games of All Time
    GameSpot Role-Playing Game of the Year (2000)
    GameSpot Readers' Choice Game of the Year (2000)
    GameSpy RPG Game of the Year (2000)
    IGN RPG of 2000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randeas -- 13 Aralık 2009; 23:16:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Oblivionun amaçı dış dünyada boş boş gezip yaratık kesmek değildir.Demekki bunu anlamamışsınız.Oyun senaryo üzerine kurulu , ne yazikki bir çok rpg senaryo olarak boş ve sadece diyaloglara ağırlık vermiş oyunlar.Bir çok otoriter oyun sitesi Obliviona tam not verdi. Siz oyunun mantığını anlamamış yada oyunu sevmemiş olabilirsiniz. Ama oyun boş , zaman kaybı gibi söylemlerde bulunarak tam not almış bir oyunun es geçilmesine sebeb olmayın lütfen...

Ne senaryosundan bahsediyorsun be !? Oyunun ana görevindeki tek amaç birbirinin kopyası kapılara girip kapatmak; hepsindeki görev aynı, hepsinin dizaynı aynı, hepsindeki düşmanlar bile aynı ve o kadar sıkıcıki.. el insaf yahu ! Yan görevleri bile neredeyse daha güzeldi oyunun. Hayatınızda düzgün oyun mu görmediniz... Ya hayır yani senaryo için verilebilecek bundan daha kötü bir örnek olamazdı piyasada 10larca buna 5 basacak senaryoya sahip RPG varken.

O notların hiçbiri birşey ifade etmiyor, parayı alıp puanı basmak kolay, ya da tam olarak oynamadan... 1 saat oynadıktan sonra her insan mutlu olur o oyunda ama saatlerce uğraştıktan sonra anyayla konya anlaşılıyor.

Dediğim olayı şurdan da anlayabilirsin;

http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/elderscrolls4oblivion

User score herşeyi açıklıyor. Oyuncuların notu her zaman için gerçeğe daha yakındır.

quote:

Sözüm meclisten dışarı ben bazıları gibi "baba parasıyla" almıyorum buları.Problem çıkartmana gerek yok.Uzar gider yoksa.. ;)

Orjinal oyun almak için baba parası mı olması lazım illa, nedir bu saçma zihniyet yahu? Akşamları arkadaşlarla çıkıp eğlenceye para harcamıyor musunuz? Belki sigara içiyorsunuz, belki içki? Güzel bir akşam yemeği bile en az 30-40 TL'ye geliyor dışarıda. Bu yaptıklarınızı 2 gün yapmayıp o parayla pekala oyun da alınabilir. Millet her türlü şeye paraları akıtsın; oyuna gelince "biz zengin değiliz" olsun... Mantığa bak (sözüm meclisten dışarı...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 14 Aralık 2009; 1:07:18 >

• Borderlands RPG FPS birleşimi oyunda Binlerce silah var
  • quote:

oblivionu kurdum fareleri yiye yiye gidiyom şuan :D nwm ye de bakcam yarın. Tavsiyeler için teşekkür ederim.Söyliyeceğim tek şeyle tüm tartışmaları çözerim sanırım.

Kardeşim: abi oblivion var çok iyiymiş onu indir.
    Ben: Adamın sadece kılıcını gösteriyo la bu. Don atlet gezsem bişey farketmiycek.
    Kardeşim: Ayyyy zırhları göremiyosak salla ak. :):)

yani asıl zevkim güzel görünümlü zırhlarla kendi karakterimi yaratmak.Yoksa diablonun detaylarına yetişcek bi oyun da yok zaten

Oblivion third person kamera açısıylada oynana biliyor isteyen zırha bakar isteyen manzaraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haşin_ErKeK -- 14 Aralık 2009; 2:05:46 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.