Bildirim
RPG ÖNERİSİ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tarifine Shadowrun uyuyor.
Ama mutlaka ve mutlaka Divinity Original Sin'i denemen lazım. -
teşekkürler deniyeceğim -
ff 1-2 gibi çok fazla mobil oyun var. android ve ios platformlarında.Kemco diye bi firmanın baya rpg si var. -
evet biliyorum da bende eskiden s3 mini vardı onda destinia oynardım çok hoşuma giderdi (4.1.2) şimdi nexus 5 var (4.4.4/android L ) iki sürümdede baktım destinia uyumlu değil sanırım yada google playden kaldırılmış ama sanırım uyumlu değil apk yükledim gamevilden sonra kapanıyor rootdan olabilirmi ? :S -
android cihzlarda oyun uyumu sıkıntılı evet. her modelde ekran çözünürlüğü ve büyüklük değiştiğinden desteklemeyebiliyor. Yada çalışmıyor. Ben ipad mini retina aldım oyun için gayet memnunum. -
fallout 2 -
Gerçekten grafikleri önemsemiyorsan Arcanum'u tavsiye ederim. Okçu elflerle sanayi devrimini aynı zamana ve mekana getiren ender rastlanır bir oyun. İlginç bir crafting sistemi ve kapsamlı büyü seçenekleri var. Lockpick, pickpocket, backstab gibi şahsen en sevdiğim özellikler de var. -
evet bu oyun çok güzel teşekkürler benim tarzım bu :D saçma gelebilir ama mesela the elder scrools : arena bunu skyrimden çok seviyorum :D -
Ilginc ancak iyi birsey bu, grafige abanan cogu oyun icerikte sinifta kaliyor bugunlerde.Arcanum un bir de grafikleri elden gecirilse, muhtesem bir oyun olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen öyle mesela grafikleri kötü olan oyunların %80 i hikaye oynanış harikası oluyor bilmiyorum sizcede öylemidir daha bu tür (tes:arena / arcanum ) tarzı bildiğiniz oyunlar varmı -
Ashen empires var mesela o da online bir rpg yine grafik magduru bir oyun. cok genis ve detayli crafting imkanlari var ama online oldugundan pickpocket falan yok, zamaninda ucretliymis o yuzden simdi saglam bir oyuncu kitlesi yok..
Hikaye için arıyorsanız Planescape Torment'i tavsiye ederim. Oynamadıysanız Baldurs Gate, Icewinde Dale ve Neverwinter Nights serileri de var.
Yakın zamanlarda çıkan South Park da oynanış olarak FF ler gibidir. Diziyi seven biriyseniz kaçırmayın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 12 Eylül 2014; 12:10:25 > -
fallout 2-3 -
teşekkürler deniyeceğim hepsini -
witcher 2 -
Grafikleri iyidir ama witcher 2 yi denemenizi tavsiye ederim
teşekkürler fakat grafikleri normalden iyi olan oyunları oynarken sıkılıyorum :S -
Witcher 1
teşekkürler birde sorun olucak the elder scrools arena yı win7 de oynamam mümkünmü ? çok araştırdım bulamadım veya hangi işletim sisteminde çalışıyorsa onu yükleyim pcye
Benzer içerikler
- stranded deep kaç kişilik
- throne and liberty forum
- metaphor: refantazio türkçe yama
- rpg oyun önerisi
- sherlock holmes the devil"s daughter türkçe yama
- mmo oyunlar
- rp ne demek
- witcher 1 remake
- witcher 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X