Şimdi Ara

RPG ÖNERİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şu sıralar rpg oyun arıyorum ama böyle son derece grafikleri sevmiyorum rpgde :D bitek benmi böyleyim bilmiyorum ama grafiksiz daha hoşuma gidiyor nostaji :D grafiksiz rpg derken mesela final fantasy 1/2 tarzı :D titan questin grafiksizi gibi bi oyunda olabilir :D teşekkürler

• Tarifine Shadowrun uyuyor.

Ama mutlaka ve mutlaka Divinity Original Sin'i denemen lazım.
  • ateş ve güneş kullanıcısına yanıt
    teşekkürler deniyeceğim
  • ff 1-2 gibi çok fazla mobil oyun var. android ve ios platformlarında.Kemco diye bi firmanın baya rpg si var.
  • ssunder kullanıcısına yanıt
    evet biliyorum da bende eskiden s3 mini vardı onda destinia oynardım çok hoşuma giderdi (4.1.2) şimdi nexus 5 var (4.4.4/android L ) iki sürümdede baktım destinia uyumlu değil sanırım yada google playden kaldırılmış ama sanırım uyumlu değil apk yükledim gamevilden sonra kapanıyor rootdan olabilirmi ? :S
  • android cihzlarda oyun uyumu sıkıntılı evet. her modelde ekran çözünürlüğü ve büyüklük değiştiğinden desteklemeyebiliyor. Yada çalışmıyor. Ben ipad mini retina aldım oyun için gayet memnunum.
  • fallout 2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    5 ay önce açıldı
    oyun önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten grafikleri önemsemiyorsan Arcanum'u tavsiye ederim. Okçu elflerle sanayi devrimini aynı zamana ve mekana getiren ender rastlanır bir oyun. İlginç bir crafting sistemi ve kapsamlı büyü seçenekleri var. Lockpick, pickpocket, backstab gibi şahsen en sevdiğim özellikler de var.
  • APOTHEON kullanıcısına yanıt
    evet bu oyun çok güzel teşekkürler benim tarzım bu :D saçma gelebilir ama mesela the elder scrools : arena bunu skyrimden çok seviyorum :D
  • ertunga99 kullanıcısına yanıt
    Ilginc ancak iyi birsey bu, grafige abanan cogu oyun icerikte sinifta kaliyor bugunlerde.Arcanum un bir de grafikleri elden gecirilse, muhtesem bir oyun olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • APOTHEON kullanıcısına yanıt
    aynen öyle mesela grafikleri kötü olan oyunların %80 i hikaye oynanış harikası oluyor bilmiyorum sizcede öylemidir daha bu tür (tes:arena / arcanum ) tarzı bildiğiniz oyunlar varmı
  • ertunga99 kullanıcısına yanıt
    Ashen empires var mesela o da online bir rpg yine grafik magduru bir oyun. cok genis ve detayli crafting imkanlari var ama online oldugundan pickpocket falan yok, zamaninda ucretliymis o yuzden simdi saglam bir oyuncu kitlesi yok..

• Hikaye için arıyorsanız Planescape Torment'i tavsiye ederim. Oynamadıysanız Baldurs Gate, Icewinde Dale ve Neverwinter Nights serileri de var.
    Yakın zamanlarda çıkan South Park da oynanış olarak FF ler gibidir. Diziyi seven biriyseniz kaçırmayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 12 Eylül 2014; 12:10:25 >
  • fallout 2-3
  • teşekkürler deniyeceğim hepsini
  • witcher 2
  • Grafikleri iyidir ama witcher 2 yi denemenizi tavsiye ederim

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    teşekkürler fakat grafikleri normalden iyi olan oyunları oynarken sıkılıyorum :S
  • Witcher 1

• busterr kullanıcısına yanıt
    teşekkürler birde sorun olucak the elder scrools arena yı win7 de oynamam mümkünmü ? çok araştırdım bulamadım veya hangi işletim sisteminde çalışıyorsa onu yükleyim pcye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.