Şimdi Ara

RPG oynayamıyorum (bilmediğimden değil)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskiden otururdum başına saatlerce oynardım ama artık zor geliyo düşünmesi falan canım sıkılıyo

titan queste başladım geçen bıraktım 1-2 questten sonra sıkıldım xD

bu sıkıntımı aşabilecek bi rpg var mı acaba?

• başka ture gec fps ıyı gelır
  • Super mario olabilir
  • Bence de başka türe geç çünkü sen rpg türünü sevmiyorsun ben de sevdiğim halde oynayamıyordum ama artık alıştım çoğu şeyi öğrendim ve her oyunu görevleri çok seviyorum eğlenerek yapıyorum hiç sıkıldığımı görmedim
  • Belki akşam yorgunluğunda sana zor geliyordur. Çünkü RPGler ağır oyunlar. Oturulup ciddi ciddi kafa yorulması gereken bir tür. Ancak titan Quest gibi aksiyon ağırlıklı bir RPG bile sıkıcı geliyorsa yapacak tek şey başka tür oyunlar oynamaktır. Bence de sen arkadaşların dediği gibi tür değiştir. Mesela Trine veya Braid'i deneyebilirsin platform türünden. FPSlerden dene, özellikle Painkiller tarzı düşünmeden önüne geleni vurduğun oyunlar iyi terapi olur. Araba yarışlarını veya simülasyonları da deneyebilirsin.
  • ya konuyu Titan'a bağlamak yersiz Titan belli bir yerden sonra sıkıyor başka rpg dene; 2006 yılı oyunu ama boş ya.Üstünde durman lazım ilk başta sıksıda bitirdim.Ardında ek paketini kurdum onuda bitirdim; şuan ki yorumum gözümde iyi bir action rpg olarak kalıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 26 Ağustos 2010; 19:03:45 >
  • ne biliym mesela fable 2 kere bitirdim sıkılmadan o tür oyun lazım. ama oblivion denedim o da sıktı

galiba oyuna kafa yormak istemiyorum. cs 1.5 oyniyim en iyisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baterist

ne biliym mesela fable 2 kere bitirdim sıkılmadan o tür oyun lazım. ama oblivion denedim o da sıktı

Fable sevdiysen sana tavsiye edebileceğim iki oyun var. Oynamaya başla bırakamazsın.
    Jade Empire PC versiyonu
    Psychonauts
  • quote:

Orjinalden alıntı: heyula07

quote:

Orjinalden alıntı: Baterist

ne biliym mesela fable 2 kere bitirdim sıkılmadan o tür oyun lazım. ama oblivion denedim o da sıktı

Fable sevdiysen sana tavsiye edebileceğim iki oyun var. Oynamaya başla bırakamazsın.
    Jade Empire PC versiyonu
    Psychonauts

Jade Empire arkadaşı yüzde yüz sıkar. Manasız bir sürü konuşma var çünkü. Konusunda doğu kültürü olan RPG'ler biraz bayıyor beni işin açığı... Fable ise tam aksi, adı üstünde masal gibi bir hikaye ve nispeten daha kolay bir oynanışı var Jade Empire'a göre =)

Psychonauts süperdir ama! Gerçi bu oyun aksiyon/macera değil miydi

@Baterist,

Tavsiyem Oblivion'a biraz daha şans ver hocam. İnan bu konuda zevklerimiz birbirine yakın gibi ve ben de zamanında epey denememe rağmen ısınamamıştım Oblivion'a. Fakat kitapları okudukça ve guild'lere üye oldukça oyunun başından kalkamaz bir halde geldim. Şimdi ise Oblivion'ın piri gibi birşeyim =) Bence bir şans daha vermelisin... Hem bak artık işin daha kolay, çünkü oyundaki bütün kitapların tamamını Türkçe'ye çeviren bir yama da nette şu aralar Ayrıca görevlerin bir kısmını da Türkçe'ye çeviren bir eklenti de mevcut ayrı olarak

Hoşuna giderse zaten Fallout 3'e de balıklama atlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatal1ty89 -- 14 Temmuz 2009; 14:39:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Schizophren

Super mario olabilir

Super mario forever bencede oyna
  • obli'ye modlar yükle bak nasıl oynuyorsun o zaman.. beter cities falan
  • İngilizce varsa Vampire: Bloodlines oyna.
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

İngilizce varsa Vampire: Bloodlines oyna.

:D Hala oynamadıysan biraz gec kalmisin zaten. Ama yine de tavsiye edilir..
  • RPG'ler cidden sıkıcı olmaya başladı.
  • Nacizane fikrim Titan Quest gibi aksiyon ağırlıklı bir Rpg bile ağır gelmeye sıkmaya basladıysa bence biraz da baska türlere ağırlık ver...Özleyince yine dönersin...Belki o zamana Diablo 3 Dragon Age felan cıkmıs olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.