Şimdi Ara

RR 4.6 mı? GJ 4.7 mi? V8 cilerden yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili dostlarım genellikle forumu yorum yazmadan takip ediyorum.

97-99 model arası Range Rover 4.6 ve Jeep Grand Cherokee 4.7 lt lik iki arazi aracı arasında seçim yapamıyorum.

Vergi ve yakıt harici konularda siz değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Arazide kullanmıcam dostlarım.

• ARAZİDE KULLANICAKSANIZ Jeep Grand Cherokee 4.7 lt + YÜKSELTME KİTİ .RR İLE Bİ ÇAMURA GİRSENİZ ARIZA IŞIĞI YANAR ,ÇOK ELEKTRONİK DONANIMI VAR VE KRONİK ELEKTRONİK SORUNLU
  • Araziye girmicem. Grand Cherokee'de alçalma yükselme yok sanırım?
  • BEN ARAZİDE KULLANICAKSINIZ SANDIM AMA YİNEDE JEEP DAHA İYİDİR .O RR LERDE KRONİK ELEKTRONİK SORUN VAR VE SERVİS AŞIRI PAHALI
  • Yok adminim araç ile araziye girmicem.Yüksek olsun hayvani v8 olsun istiyorum.Sağol önerin için.Ayrıca seni bir yerden gözüm ısırıyor ama?
  • AMERİCAN V8 AL DİYOM HALA NE DİYON GİRME ARAZİYE TAMAM AMA JEEP AL BENDE DE VAR 100.000 MİLDE TIK YOK 2001 MODEL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 4.6 var, range mi grand mı dersen 5.9 zj alman şartıyla grand derim, yoksa range.
    wj 4.7 hissiyatsız araba pek bir çekiciliği yok, 5.9 grand öyle değil 8 saniyeye yakın yürüyor 0-100'ü.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 9 Kasım 2010; 21:48:14 >
  • 4.7'de 100km hızlanması 8.5 diye biliyorum.Eski kasa istemiyorum şahsen.4.7 lerde alçalma yükselme varmıdır?

Polemik gözlerinde problem mi var senin?
  • Gözlerde sorun yok.

Ben mesaj penceresini açtığımda RqJnr henüz mesaj yazmamıştı.

O sırada telefonum çaldığından mesajı geç gönderdim, olay bu.
  • Yalan onlar, stok 4.6 stok 4.7'den hızlı. 4.7'nin avantajı son sürati biraz daha yüksek.
    4.7'de yükselme alçalma ile ön cam rezistansı yok, benim için en önemli iki donanım eksiği bunlar.
  • Gözlerde sorun yok.

Ben mesaj penceresini açtığımda RqJnr henüz mesaj yazmamıştı.

O sırada telefonum çaldığından mesajı geç gönderdim, olay bu.
  • Polemik seninle polemiğe girmiyeceğim.Bunu bana yapamazsın.

RqJnr peki ustam inanıyorum sana, peki yol tutuş konusunda fikir verebilirmisin?

Aldıktan sonra jant ve sertleştirmeyi düşünüyorum hangisi daha uygundur?

Üstün bilgilerin için teşekkür ederim.
  • 4.6 daha rijittir, 4.7 ise daha stabil. Bunun nedeni 4.6'nın şasi açısından daha üstün olması.
    Yol tutuşta stokta 4.7 daha iyidir çünkü 4.6 gibi değil normal helezonlu süspansiyon.
    4.6'nın avantajı ise yurtdışında satılan arabirimler sayesinde yükseklik ayarlarının konfigöre edilebilme imkanı.
    Örneğin benim arabam yazın önde 265/45/20 arkada 295/40/20 (bir ara 30mm flanş vardı hatta) lastiklerle standart spor sürüş yüksekliğine göre önden 6 arkadan 4 cm daha düşük durmakta.
    Kışları ise 32" lastiklerle tüm yüksekliklerde 5cm daha yüksek ayarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RqJnr -- 10 Kasım 2010; 0:39:10 >
  • o kasa range rover baya kullandım bizim kuzende var çok güzel araba otomatik vitesi bu araçla sevdim diyebilirim kullanması inanılmaz zevkli çok büyük dönerken sürtermiyiz diye düşünmüyorsun inanılmaz bişey vergi ve benzinden çekinmesem bi saniye durmam alırım
  • Gezenbilir.com'dan da bilgi edinebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 10 Kasım 2010; 0:16:01 >
  • v8 olsun da fark etmez ikiside memnun eder seni fakat en büyük artı olarak RR'nin alçaltma yükseltme özelliği.
  • Yarın Jeepe bakmaya gidiyorum 28 bin istiyor sahibi siyah ve orjinal.Eğer anlaşırsak alıyoruz aracı olursa fotoğrafları gönderirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.