Şimdi Ara

RT 205 AİRTRESS SORUNLARI-MODEM KURULUMU VE KABLOSUZ WİRELESS AYARLARI ÖNEMLİDİR. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
87.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • indirdim firwaresini ama bunu modeme nasıl guncelleyeceğmi bilmiorum :S
  • bende rt-204 var ama aynıdır büyük ihtimalle arayüzleri,tarayıcıyahttp://192.168.2.1 yazıp modeme giriyorsun oradan araçlar>yazılım güncellemesi bölümünden halledebilirsin.
  • cok saol kardess
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bende de bu modem var normal çalışmasında ayarlarında hiç bir sıkıntı yok. Problem url filtreleme ile çıktı. Bazı download sitelerine url filtreleme ile engelleme koyduğumda, engelleme koyduğum makinalar'da, hiç bir ilgili keyword kullanmamış olmama rağmen, hotmail ve youtube da engelleniyor. Ayrıca url filtreleme ile engelleme konulan makinalar diğer internet sitelerine erişirken gecikme yaşayabiliyor. Bu sorunun çözümü konusunda bilgisi olan arkadaş var mı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zprbr -- 9 Ekim 2010; 10:28:17 >
  • bu modemi kullanan arkadaşlar memnunmusunuz çekim alanı ile ilgili ?
  • 2008 yilindan beri kullandigimiz rt-205 modem ariza verdi. Sadece power isigi hizli hizli yanip sonuyor:) Sebebi ne olabilir, ayni problemle karsilasan varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desarc

2008 yilindan beri kullandigimiz rt-205 modem ariza verdi. Sadece power isigi hizli hizli yanip sonuyor:) Sebebi ne olabilir, ayni problemle karsilasan varmi?

farkli bir adaptorle dene ya adaptor ya cihaz arizalidir.
  • bu modem şifresini nasıl kıracaz unuttum
  • Okifi bende airties rt-2205 var PPP ışıgı yanmıyor :S daha açık bi şekilde anlatırmısınız. ?
  • pardon rt-205
  • merhaba ben de de rt 205 modem var internetten yazılımını buldum yüklerken ikinci cd yi takın diyor modemdeki ppp ışığının yanmaması bundan kaynaklanabilir mi?
  • ppp yanmıyorsa modemi resetleyip yeniden kurulumunu yapın yinede yanmazsa adsl servis sağlayacınızı arayın ve modemi resetleyip kurduğunuzu muhakkak söyleyin.
  • Merhaba arkadaşlar. Modemin arayüzüne giriyorum fakat vc1 yazan yere tıkladığımda açılmıyor. En az yarım saat bekledim fakat gelmiyor bir türlü. Nedendir acaba? Ayrıca kullanıcı adımı ve şifremi girmeme rağmen internete giremiyorum ve ppp ışığı yanmıyor. acil yardımlarınız bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar telefon numarası yerıne başka şifre yazdıgımda sınırlı erişim olarak gözüküyor ve girmiyor. Yardımcı olur musunuz ?
  • Wifi olan modem geldi bir arkadaştan fakat modemde sorun var internet geldiği gibi gidiyor nasıl çözebilirim bunu ?
  • bende de airties modem var modelini bilmiyorum wap şifresi koyduğumda laptopumla bağlanamıyorum laptopta "bu bilgisayardaki ağ için kaydedilen ayarlar ağın gereksinimlerini karşılamıyor" diyor ama cep telefonumla ağa bağlanabiliyorum wep şifresi koyduğumda sorunsuz bağlanıyorum ama çevreden birisi şifremi sürekli kırıp duruyor daha ay başında kotanız doldu diye mesaj geliyor ttnetten bana bir yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

Bilmukabil,evet şifre 10 rakamlı olmalı ve içerisinde harf olmamalı.

wpa şifrede de mi harf olmayacak ben wpa da bağlanamıyorum hata veriyor laptop wep yapıncada şifremi kırıyor birisi 3 günde kotamı dolduruyor
  • bu modemle tivibu bağlanan varmı. ayarları hakkında bilgisi olan yardımcı olurmu acaba. birde bu modem kaç portluydu.
  • paylaşım için teşekkürler. tam da bunu arıyordum :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.