Şimdi Ara

RTE TIP MI ATATÜRK İNGİLİZCE TIP MI YARDIM****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler bir yardım edin ne olur arada kaldım

• Ulan siyasi maksadlı değilse ben de ... olayım

Rte yaz kardo burslar uçuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forum adam -- 8 Temmuz 2015; 17:39:20 >
  • Rte tıp bu sene ilk 11 k alir hocam hatta ilk 10 k bile olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bero-

ya atatürkün ingilizce olması canımı sıkıyor rte nin de burs mevzusu siyasi konu beni ilgilendirmiyor hocam ya :D
  • quote:

Atatürk Türkçe'de okuyan biri olarak ingilizceyi önermem.Eğer amacın ingilizce öğrenip ingilizce eğitim görmekse yazmamalısın.Hocalarınsa sadece 3-4 tanesi anlatabilecek kadar ingilizce biliyor.Gerisi dersi türkçe anlatıyor.İngilizce slayt veriyor vs vs bulamaç yapıyorlar.Sınav da ingilizce oluyor.Eğer kaliteli eğitim istiyorsan Atatürk tabiki de.Ama ingilizce öğreneceğini sanma.Biraz çalışırsan Türkçeden daha kolay deniyor Türk öğrenciler tarafından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haken61

Atatürk Türkçe'de okuyan biri olarak ingilizceyi önermem.Eğer amacın ingilizce öğrenip ingilizce eğitim görmekse yazmamalısın.Hocalarınsa sadece 3-4 tanesi anlatabilecek kadar ingilizce biliyor.Gerisi dersi türkçe anlatıyor.İngilizce slayt veriyor vs vs bulamaç yapıyorlar.Sınav da ingilizce oluyor.Eğer kaliteli eğitim istiyorsan Atatürk tabiki de.Ama ingilizce öğreneceğini sanma.Biraz çalışırsan Türkçeden daha kolay deniyor Türk öğrenciler tarafından.

Alıntıları Göster
    Ya türkçesinin gelmesi zor sıralamam 13900 türkçesi 13400den falan kapatmış yani ingilizcesini önermiyor musun amacım oraya gelip ingilizce öğrenmek değil zaten

• quote:

Ya türkçesinin gelmesi zor sıralamam 13900 türkçesi 13400den falan kapatmış yani ingilizcesini önermiyor musun amacım oraya gelip ingilizce öğrenmek değil zaten

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    rte üniversitesinde arkadaşım okuyor. Kampüsde cüzdanı çalınmış hırsız var diye bağıramamış
  • quote:

Alıntıları Göster
    tus da napıcaksın ingilizceyi?
  • CrystalCacik kullanıcısına yanıt
    hocam artık tus için yds yi geçmen gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrystalCacik

tus da napıcaksın ingilizceyi?

Alıntıları Göster
    tercih rehberi

Tercih konusunda kafanıza takılan herşeyin cevabını bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekfgfb

tercih rehberi

Tercih konusunda kafanıza takılan herşeyin cevabını bulabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    rte, burs için tabiki.Salla eğitimi fark yok.Tıp okuyan biri olarak o paraya gözüm kapalı giderdim ama benim için çok geç

• mertovicc M kullanıcısına yanıt
    sen nerede okuyorsun hocam ya benim amacım farklı açıkçası ilk etapta buralar tutmadığı için o tarafları yazıyorum sonra bir sene adam akıllı çalışıp namık kemal tıpa geçmek istiyorum mesela geçen sene rte den 2 kişi geçmiş yatay geçişle olabilir mi acaba
  • -Bero- kullanıcısına yanıt
    ben istanbuldayım.Ders çalışırsan yatay geçiş yapabilirsin çok çok fazla bir çalışmaya gerek kalmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertovicc

ben istanbuldayım.Ders çalışırsan yatay geçiş yapabilirsin çok çok fazla bir çalışmaya gerek kalmadan
    ulu önderimiz uzun adamın ismini verdiği üniversite dururken seninki de soru mu?

diyeceğim, anlaşılacağı üzere trollemek için, ama diğer üniversitenin adı da Atatürk olunca trollemeyi bile beceremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GergedanGörünümlüAyı

Rte tıp bu sene ilk 11 k alir hocam hatta ilk 10 k bile olabilir

Hocam geçen senede burs vardı 6 bine 1500 9 bine 1000 tl
  • mertovicc M kullanıcısına yanıt
    sen önerir misin peki rteyi burs durumlarını da falan dikkate alırsak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.