Herkese merhabalar. Stronghold serisini uzun süre oynadıktan sonra yeni çıkan Banished isimli oyuna sardım biraz. Yalnız bu oyunun geliştirilmesi gereken çok kısmı var henüz o yüzden pek keyif vermemeye başladı.
(Total War serisi detaylı ve güzel bir seri misal ama tam RTS tadı vermiyor bana.)
2010 dan sonra çıkmış; orta çağda geçen (mitolojik canavarlarla da savaşabilirim sorun değil. :D ) RTS arıyorum ancak bulamadım bir türlü. Var mı acaba tavsiye edebileceğiniz, gözden kaçırdığım bir oyun?
Stronghold Crusader 2'yi denediniz mi? =)
quote:
Orijinalden alıntı: K E N
Stronghold Crusader 2'yi denediniz mi? =)
Elbette denedim hocam. :)
Stronghold 3'ü denemeyin hocam o zaman sakın düşman başına bu kadar kötü özenilmeden oyun yapılmazdı. =/
quote:
Stronghold 3'ü denemeyin hocam o zaman sakın düşman başına bu kadar kötü özenilmeden oyun yapılmazdı. =/
Arkadaşım yüklemişti; çocukluktan beri her yeni Stronghold oyununda aynı heyecanla beraber oynardık. O yükleyince önce oradan bakayım dedim bende. Ama oyunda hiç ruh yoktu. O yüzden Stronghold u sonra ki bir tarihte tekrar oynarım belki diye erteledim hocam zaten. Anlaşılan sizde benim gibi oyunun hayranlarındansınız. :)
quote:
Orijinalden alıntı: Hades18
quote:
Arkadaşım yüklemişti; çocukluktan beri her yeni Stronghold oyununda aynı heyecanla beraber oynardık. O yükleyince önce oradan bakayım dedim bende. Ama oyunda hiç ruh yoktu. O yüzden Stronghold u sonra ki bir tarihte tekrar oynarım belki diye erteledim hocam zaten. Anlaşılan sizde benim gibi oyunun hayranlarındansınız. :)
Delisiyim netten oynayın mutlaka yabancılarla gameranger vasıtasıyla deli keyif veriyor. =)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Hades18
quote:
Delisiyim netten oynayın mutlaka yabancılarla gameranger vasıtasıyla deli keyif veriyor. =)
Deneyeceğim emin olun. :)
Benzer oyun tavsiyeniz var mı peki?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme