Şimdi Ara

RTX 2060 Fanın Çalışıp Durması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigabyte RTX 2060 Ekran kartına sahibim. Bildiğm kadarıyla fan açma sıcaklığı 50 derece bunun altında fanlar çalışmıyor buraya kadar sorun yok lakin sketchup gibi fazla ekran kartına yüklenmeyen programlarda kart sıcaklığı 50+- 1 derecede durduğu için fan açılıp duruyor sürekli. Açılıp kapanma aralığı bir iki saniye, yani sürekli bi aç kapa durumu var. Ya bu kadar basit ama bi o kadar fanın ömrünü etkileyecek durum hiç düşünülmemiş ya da benim kartta bi problem var. Bu sorunu nasıl aşabilirim? 50 Derecede açılıyorsa en azından 47-48 lere kadar düşük hızda çalışsa problem çözülür diye düşünüyorum ama bu mümkün mü ?

Not: Boşta sıcaklık 40-45 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom593 -- 11 Haziran 2022; 22:51:36 >

• Hocam msi afterburner programının "fan curve" özelliğini araştırın.

• Msi afterburner ile yapabilirsin kendine özgü fan profili oluşturup fanların sürekli dönmesini sıcaklığa göre rpm hızının artmasını ayarlayabilirsiniz. Ayarların aktif olması için msi afterburner arka planda çalışması gerekiyor ayarlardan windows açıldığından çalıştır seçeneğini tıklamayı unutmayın

• Cevaplarınız için teşekkürler deneyeceğim. Yanlız yapmamam gereken bi ayar vs. durumu var mı ? çokta kurcalamak istemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.