Şimdi Ara

RTX 2060 Ray Tracing açınca kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

i5 8400 işlemci nocuta c14 işlemci soğutucu
    tuf rtx 2060 ekran kartı
    8+8 corsair 3000 mhz ram
    z370a pro anakart
    corsair rm750x psu
    aoc 27 inch monitör 1080p 75hz 1ms
    7 fanlı kasa

btf normal oynarkan 1080p ultra dx12 kapalı iken 140 fps alıyorum

dx12 açık dxr açık ultra

50-70 fps arası alıyorum fakat kasma oluyor bu normal mi ?

• evet
  • kartın gücü o kadar. rtx olayı 2080ti da dahi büyük performans kaybı yaşatıyor. kasılma ise yer yer psikolojik yer yer de monitör tazeleme hızıyla ekran kartının çizdiği kare saniye oranlarının tutmamasıyla alakalıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTX tamamen göz boyama orta seviye kartlarda kullanılacak düzeyde değil henüz.
  • Zaten 2060 gıbı bır karta rt core eklemelerı bastan sacmaydı ama nvıdıa ne yaptı ettı sattı bu kartları.Alanlar rtx goremeden kartlarını guncelleyecek en kısa zamanda.
  • 2060'da sadece 30 RT Core var, RT açmak için oldukça yetersiz.
  • Ve bu 2060 i Rt özelliği için alan tonca insan var şuanda bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha (gerçek zamanlı olarak kullanılan) yeni bir teknoloji 2 nesil sonra bu tür sorunlar ortadan kalkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowWyvern -- 27 Aralık 2019; 2:46:42 >
  • Ray tracing destekli kart çıkartmış Ray tracing açıp ağız tadıyla oynayamıyorsun bunu konuşacağına forumda Amd sorunlu deyip dolaşıyorlar.
  • Dxr low ya da mediumun üstüne çıkma. Ayarlarını da high seviyesinde tut. Anca öyle olursa olur. 1080p Dxr high için 2070, ultra için en azından 2070s lazım o da 60 fpsde stabil çalışması için öyle yüksek fps beklentin olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brokengineer -- 27 Aralık 2019; 2:54:23 >
  • Millete 4k monitör aldırttılar ve işin kötü yanı 11.000₺ sattıkları ekran kartları bütün ayarlar ful rt açık 20 fps lere düşüyor oyunlarda şimdi bu adamlar ne yapacak ben olsam sabah akşam söverdim ama milletin hoşuna gidiyor sanırımki tepki yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Millete 4k monitör aldırttılar ve işin kötü yanı 11.000₺ sattıkları ekran kartları bütün ayarlar ful rt açık 20 fps lere düşüyor oyunlarda şimdi bu adamlar ne yapacak ben olsam sabah akşam söverdim ama milletin hoşuna gidiyor sanırımki tepki yok.
    Öyle deme ya "Amd sorunlu Amd bu işi beceremiyor" bunları konuşmaya gerek yok.
  • RTX serisi kesinlikle erken geldi. Bir veya birkaç nesil sonrasına çıkması gerekirdi 2000 serisi bu iş için değil ne yazık ki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.