Şimdi Ara

Rtx 2070 super kartların faz sayıları hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gigabyte 2070 super aorus ile msi gaming x trio arasında kaldım dikkatimi faz sayıları çekti msi da 8+2 faz gigabyte da 12+2 adet faz var ama msi daha pahalı ve popüler görülüyor işin içinden çıkamadım hangisi tercih edilmeli bu fazların sayısı kartın ömrü ve sağlığı için önemlimi değilmi ? yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Fazlara çok takılmayın hocam, hangisinin soğutucusu daha iyiyse (ve buna göre hangisi ucuzsa) onu alın.
  • Gaming x trio aldım kart efsane önceki kartım rx580 di bazı oyunlarda ne yaparsan yap kasıyordu wattman hatası hep vardı sattım 5700xt alacaktım baktım problemler tamgaz devam rtx2070 super aldım oyunlar ultrada kasma yok benim oğlan mutlu ben mutlu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende Msi x trio 2070 super kullanıyorum soğutma konusunda muhteşem bir kart 72 derecenin üstüne çıktığını hiç görmedim oda saatlerce full ayarlarda witcher 3 oynarken denk geldim
  • Düşük faz sayılı olan muhtemelen nvidianın founders edition serisinde kullandığı pcb olup rtx2070s lerin yüzde 90ı bunu kullanıyordur. Bir takım üst model aib partner kartlar (msi gaming z trio, Evga ftw3, Asus strix oc) daha yüksek power limite sahipler (standart modeller yüzde 15 iken o modeller %30 gibi) o sebeple ve sıvı soğutma ile oc yapılmak için değerlendirme durumu olduğu için daha iyi vrmlere sahipler. Yoksa faz sayısı ne olursa olsun nvidia kartlar yazılım ile sınırlandırılmış kartlardır. Asıl kartlarda farklılık yaratan kartın belleğidir. Mesela 2070s ftw3 modeli daha iyi oc yapan bir bellek kullanıyor ve 17.500mhz effective frekansta çıkabiliyor. Bu da oc yapıldığında oc yapılmış standart rtx 2080leri bile yakalanmasına sebep olabiliyor ancak ona göre de fiyatları var (600 usdye yakın)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.