Şimdi Ara

RTX 2080s ve i5 8400 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun hocam. ben de geçen 2070 aldım. i7 4790 ile kullanıyorum. ben de darboğaz sorunu olmadı, umarım siz de de olmaz.
  • berk70 kullanıcısına yanıt
    öncelikle çok teşekkür ederim önerin için fakat önümüzdeki 6 ay değiştiremem inşallah aşırı düşük fps almam
  • bluepaw kullanıcısına yanıt
    hocam ben aslında 2070 alıyordum 3 bin liraya indirim oldugu gibi tüketmisler stogu o an stokta 2080 vardı onu aldım bende 4200e rtx 2070 almak istemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdfrz

hocam şimdi farkı hissedilmez demişsin fakat şimdi ben low ayarlara çeksem gene aynı fpsyi mi alcam 1060 gibi benim derdim 144 fps akıcılık yani

Alıntıları Göster
    %90evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdfrz E kullanıcısına yanıt
    ben geçen hafta trendyoldan 3 fanlı olan trix modelini 3300 liraya aldım 2070'in. ekran kartlarından çok anlamam ama bazen iyi indirim denk geliyor. olsun hayırlı olsun hocam iyi kart neticede işlemci her türlü yükseltilir.
  • erdfrz E kullanıcısına yanıt
    Darboğaz olduktan sonra aldığın fps’nin bir önemi kalmıyor drop yemekten oyundan keyif alamıyorsun tam adamı gördüm indireceğim diyorsun bir bakmışsın yerdesin

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

%90evet.

Alıntıları Göster
    inanılmaz mesela ben daha düşük bi ekran kartı takıp daha yüksek bi verim alamam dimi yani ben rtx 2080 takarak işlemciden alabilcegim verimi zaten yüzde yüz kullanmış oluyorum
  • bluepaw kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim yorumlarınız için
  • inşallah böyle bi durum olmaz ya olursa çok üzülürüm :)
  • quote:

inanılmaz mesela ben daha düşük bi ekran kartı takıp daha yüksek bi verim alamam dimi yani ben rtx 2080 takarak işlemciden alabilcegim verimi zaten yüzde yüz kullanmış oluyorum

Alıntıları Göster
    İşlemci çizer ekran kartı işler.
    O yüzden işlemcinin ürettiği fps kadar veri işler ekran kartı o şekilde düşün...

Ekran kartınız geldiğinde herşeyi maxa alın 1080pde
    Olmazsa 1600e 900 ü bi deneyin

2070 darboğaz yapmayabilirdi.
    2070le daha iyi bir oyun deneyimi yaşayabilirdiniz. Drop işi olursa can sıkar. Herzaman her oyunda drop yemezsiniz ama drop yemek can sıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 11 Nisan 2020; 11:18:42 >

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam aklımda deneyeceğim
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Ben ciddi değilsiniz sanmıştım

Hani benim bildiğim işlemciye daha çok yük binsin diye çözünürlük düşürüp test yapılır tersi de geçerli çözünürlük arttıkça ekran kartına daha çok yük biner ve daha az fps alırsınız. Ama siz bildiğimin tersini söylüyorsunuz. Ama tabi yine de saçma sapan öyle şey olur mu lan adamı yanlış yönlendirme falan demem çünkü neden olmasın belki de dediğiniz gibi daha çok fps alacak. Hatta ekran kartının darboğaz yaptığı yerde farklı işlemci karşılaştırmasında iyi olan işlemci daha çok fps alabiliyor. O yüzden neden olmasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Monitörde vsync acıp da kullanım en azından fps dalgalanması minimuma iner hem de gpu daha az yorar kendini.

• hocam şöyle bir sonuç buldum ne kadar güvenilir sizce
    www.gpucheck.com
    Can I run Battlefield 1 with RTX 2080 SUPER and Intel Core i5-8400 @ 2.80GHz at Low Quality ? 1080p, 1440p, Ultrawide, 4K Performance Benchmarks - GPUCheck United States / USA
    https://www.gpucheck.com/game_gpu/battlefield-1/nvidia-geforce-rtx-2080-super/intel-core-i5-8400-2-80ghz/low
    işlemcimle ekran kartımın fps sonuçlarını yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: blackandwhite23

Ben ciddi değilsiniz sanmıştım

Hani benim bildiğim işlemciye daha çok yük binsin diye çözünürlük düşürüp test yapılır tersi de geçerli çözünürlük arttıkça ekran kartına daha çok yük biner ve daha az fps alırsınız. Ama siz bildiğimin tersini söylüyorsunuz. Ama tabi yine de saçma sapan öyle şey olur mu lan adamı yanlış yönlendirme falan demem çünkü neden olmasın belki de dediğiniz gibi daha çok fps alacak. Hatta ekran kartının darboğaz yaptığı yerde farklı işlemci karşılaştırmasında iyi olan işlemci daha çok fps alabiliyor. O yüzden neden olmasın
    yazdıklarımın yarısını okuyup yarısını okumayınca "benım bıldıgım" demenız kacınılmaz zaten

• arkadaşlar hepinize selamlar . gerçekten faydalı bir konu olmuş

bende bir soru sorayım izninizle 8600K ve msı gtx 1060 6 gb ekran akrtım var ... warzone için en uygun akıcı oynamak için işlemciye mi yükü bindireyim low da yoksa ara dengeyi mi bulmak lazım

low grafiklerde ortalama 90 fps alıyorum
  • veysel_lowe kullanıcısına yanıt
    hocam bende şu an gtx 1060 var takılı daha rtx 2080s gelmedi i5 8400 le lowda 90-100 arası fps alıyorum benim monitör 144 hz olduğu için bana akıcı gelmiyor 80 fps falan seninkide 144hz se akıcı olması için lowa almanı öneririm
  • amac 2k 4k ise guzel ; 1080 ise bosa yatirim , bu sistem ile 1080p low da oynayamassiniz malesef hatta ultra bile anca kurtarir o bile kurtarmayabilir

benim onerim eger ileriye donuk sistem toplamak isterseniz islemciyi daha guclu secin

3700x ve 2060 super alin mesela ileride 3060ti i da rahatlikla besler boylece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Signum -- 11 Nisan 2020; 12:22:12 >
  • quote:

öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim monitörümü yukarda belirttiğim gibi 1080p ve 144hz kullanıyorum aklımdaki tek sorun oyunlarda low ayarlarda olsa 144 fpsyi geçmek zira örneğin şu an gtx 1060 takılı warzoneda 1080p her şey low 90 fps alıyorum bu da beni rahatsız hissettiriyor bundan dolayı sonradan işlemciyi yükseltirim düşüncesiyle rtx 2080 süper aldım fakat cod warzonda 144 fpsnin altına düşer mi merak ediyorum
    Monitör 1080 p ise bu ekran kartı tamamen gereksiz masraf valla heleki bu dolar kurunda ve sıkıntılı dönemde ekstra gereksiz yatırım. Keşke sorsaydınız alayım mı diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 11 Nisan 2020; 12:22:15 >
  • veysel_lowe kullanıcısına yanıt
    @acura07 hayırlısı

Monitör önemli 75 hz ise 75 üstü almanız çok bir şey ifade etmez 144 hz ise monitör 144 fps almak için ayarları kurcalayın deneme yanılma yapın, ekran kartına oc yapın yapmadıysanız. Bütün ayarları low a çekmek belki daha az fps verebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.