Şimdi Ara

RTX 2080s ve i5 8400

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben rtx 2080 super ekran kartı modelini dün ince hesap indirimden aldım işlemcim i5 8400 ilerde güncellemeyi düşünüyorum biliyorum darboğaz yapacak fakat bu darboğaz ne seviyede olur yani tutup bana gtx 1060 performansı mı vercek bu kart benim tek derdim rekabetçi tarzı oyunlarda apex pubg cod warzone....tarzı güçlü oyunlarda 144fps altına düşmemek bu arada monitörüm 1080p ve 144hz ekstra olarak high power 600w psu yeterli gelecek mi sizce
    edit:https://www.youtube.com/watch?v=pO2tHwFNXm8 bu videoda 2080ti yi bile besliyor bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfrz -- 12 Nisan 2020; 8:24:3 >

• darboğaz işlemci yetmedi 150 fps vereceğime 100 fps vereyim ama çok akıcı oynatayım demek değildir.işlemci yetmezse takılma donmalar yaşanır düzgün bir işlemci ile 1060'ta bile bunları görmezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

darboğaz işlemci yetmedi 150 fps vereceğime 100 fps vereyim ama çok akıcı oynatayım demek değildir.işlemci yetmezse takılma donmalar yaşanır düzgün bir işlemci ile 1060'ta bile bunları görmezsiniz.
    hocam peki sizce kaç fps alırım ben aşırı bir darboğaz olacak mıdır? ben netteki videolara baktım öyle çok olmuyor ama size de sormak istedim başka forumda çok korkuttular kartı iade et falan diye bilemedim yani ilerde durumum olur işlemci değişir fakat şu anda i5 8400 beni kurtarmaz mı anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdfrz

hocam peki sizce kaç fps alırım ben aşırı bir darboğaz olacak mıdır? ben netteki videolara baktım öyle çok olmuyor ama size de sormak istedim başka forumda çok korkuttular kartı iade et falan diye bilemedim yani ilerde durumum olur işlemci değişir fakat şu anda i5 8400 beni kurtarmaz mı anlamadım

Alıntıları Göster
    Monitör 4k 2k ise darboğaz olmaz

1080p de ise 144hz değilse. Darboğaz hissetmezsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim monitörümü yukarda belirttiğim gibi 1080p ve 144hz kullanıyorum aklımdaki tek sorun oyunlarda low ayarlarda olsa 144 fpsyi geçmek zira örneğin şu an gtx 1060 takılı warzoneda 1080p her şey low 90 fps alıyorum bu da beni rahatsız hissettiriyor bundan dolayı sonradan işlemciyi yükseltirim düşüncesiyle rtx 2080 süper aldım fakat cod warzonda 144 fpsnin altına düşer mi merak ediyorum
  • erdfrz E kullanıcısına yanıt
    ben warzone'u 2080+3700x ile son ayarda 2k oynamıştım.1080p için oyuna girdim ama 22gb güncelleme gelmiş.son ayarda 1080p oynayayım diyeyim ki şu fps.sen de denediğinde fps'ye ve ani düşüş olup olmadığına bakarsın ona göre işlemci yetiyor yetmiyor dersin.
  • 2kda kac fps veriyordu kart hocam 144 stabil alabiliyor muydun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erdfrz E kullanıcısına yanıt
    yok 2k son ayar sabit 144 olmaz.1080p br solo oynadım son ayar:

Average framerate : 147.9 FPS
    Minimum framerate : 106.2 FPS
    Maximum framerate : 209.9 FPS

sürücü 445.78

oynanışa göre değişebilir bu değerler ama yine de fikir verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

yok 2k son ayar sabit 144 olmaz.1080p br solo oynadım son ayar:

Average framerate : 147.9 FPS
    Minimum framerate : 106.2 FPS
    Maximum framerate : 209.9 FPS

sürücü 445.78

oynanışa göre değişebilir bu değerler ama yine de fikir verir.
    anladım hocam gayet güzel değerler
  • i5 8600k ve gtx 1080 ile bir zamanlar darboğaz yaşamıştım sonra dsr ayarlarıyla oynayıp düzeltmiştim. Her oyunda olmuyordu monitörümde asus 144hz 1080p v248qe modeliydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skaninei

i5 8600k ve gtx 1080 ile bir zamanlar darboğaz yaşamıştım sonra dsr ayarlarıyla oynayıp düzeltmiştim. Her oyunda olmuyordu monitörümde asus 144hz 1080p v248qe modeliydi.
    hocam aslında derdim darboğaz değil benim derdim istediğim fpsyi alamamak genel oyunlarda 144 fps üstü versin isterse darboğaz olsun sorun değil demek istediğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdfrz

öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim monitörümü yukarda belirttiğim gibi 1080p ve 144hz kullanıyorum aklımdaki tek sorun oyunlarda low ayarlarda olsa 144 fpsyi geçmek zira örneğin şu an gtx 1060 takılı warzoneda 1080p her şey low 90 fps alıyorum bu da beni rahatsız hissettiriyor bundan dolayı sonradan işlemciyi yükseltirim düşüncesiyle rtx 2080 süper aldım fakat cod warzonda 144 fpsnin altına düşer mi merak ediyorum
    Low ayarlarda 1060la 2080ın farkı hissedilmezki:)

Herşeyi max a alacaksın ki(birkaç gereksiz ayar harıc) yük ekran kartına binsin..

Çözünürlüğü 1600e 900 de size yardımcı olabilir

• grafikleri yükseltirsen ekran kartına fazla yük biner yeterince yükseltirsen hem görüntü kalitesi artar hemde işlemci yükü azalır max grafiklerde oynamaya çalışırsan daha akıcı olabilir sadece işlemciye yüklenmeyecek şeyleri aç birde artık işlemci değiştirme zamanın gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Low ayarlarda 1060la 2080ın farkı hissedilmezki:)

Herşeyi max a alacaksın ki(birkaç gereksiz ayar harıc) yük ekran kartına binsin..

Çözünürlüğü 1600e 900 de size yardımcı olabilir

Alıntıları Göster
    hocam şimdi farkı hissedilmez demişsin fakat şimdi ben low ayarlara çeksem gene aynı fpsyi mi alcam 1060 gibi benim derdim 144 fps akıcılık yani
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani işlemci daha çok darboğaz yapsın diye çözünürlük mü düşürsün?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu arkadaşın dediğini yapman gerekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kart fiyatı ne kadardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackandwhite23

Nasıl yani işlemci daha çok darboğaz yapsın diye çözünürlük mü düşürsün?
    Denemesini tavsiye ettim
    Olabilir

Csgoda işe yarıyordu "belki" olur diye dedim.

• bluepaw kullanıcısına yanıt
    hocam 5500e aldım ileride işlemciyi değişirim diye fakat iyi mi yaptım bilemedim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.