Şimdi Ara

RTX 3070 EKRAN KARTI SICAKLIK SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 1 hafta önce 2. El Asus dual rtx 3070 aldım(markaya güvenerek).çok sıcak çalıştığından kaynaklı macun yeniletmem gerektiğini düşünerek bilgisayarcıya gittim.Gerçekten sürdüler mı sürmediler mi bilmiyorum.Eve geldim,büyük bir heyecanla oyuna girip test etmeye başladım.Bir de ne göreyim sanki hiç sürülmemiş gibi.Sonra bilgisayarcıya yazdım onun yalıtım malzemesi değişiyor yarın getir bakalım dedi.Benim de güvenim kırıldığı için gitmedim.Çözümü undervolt yaparak buldum ama ben tam güçte kullanmak istiyorum sorun ne olabilir sizce?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kaliteli termal macun sürülmediyse olabilir. Ayrıca termal pedlerin değişmesi de gerekiyor olabilir. Ekran kartı ramlerinin sıcaklıkları ne durumda?

Furmark testi çalıştırıp 15-30 dk sonra bir ekran görüntüsü yüklersen iyi olur.

• TimFoster T kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bilgisayarcı arctix mx4 süreceğini söyledi.Ben de termal padlerinin değişmesinin gerektiğini düşünüyorum ama bir yandan kart 3 yıllık yani termal pad değişilecek kadar ne yaşadı bu kart? Aldığım kişi hazır sistemden çıkma olduğunu söyledi.Faturasını dahi attı ben anlayamadım bu işi.

• HasaNovigrad42 kullanıcısına yanıt

Furmark testiyle görebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus dual mini modeli zaten ısınan bir kart gerçi mini mi düz mü yazmamışsınız lakin normal dual da olsa ısınıyordu

• wearesorryserver kullanıcısına yanıt
    Videolarda 70 i geçmiyor

Kasa içi soğutma da önemli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RTX 3060 EKRAN SORUNU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

videodaki kart sıfır kart sizdeki miningden kaynamış kart olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.