Şimdi Ara

Rtx 3080

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gördüğünüz üzere letgo da 9.500 tlye rtx 3080 buldum evime de yakın hemen gidip alabilirim. Sizce dolandırıcı olma ihtimali fln varmıdır yada niye bu kadar uygun bir fiyatta?
    Rtx 3080

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp Tıkmak -- 25 Şubat 2021; 16:2:6 >

• Böbrekleri hazır sar götür hocam

• Giderken çelik zırh giy yada 4 kişi falan git
  • Ütü olmasın dikkat et

• Seni oyalıyorlar bunlara bakma, bunlardan önce koş yetiş al, yanında birini daha götür yalnız gitme...

• Git git, sonra ikinci el bölümünde böbrek dalak ararsın.
  • Polis eşliğinde git
  • Ordu eşliğinde git
  • Satıcıyla konuştum kartlar gümrükte faturalandırılıyormuş sonra toptancılara satılacakmış
  • Merhaba arkadaşlar. Çok uygun fiyata 3090 satıyorum. Vallahi çok uygun. Acayip uygun öyle böyle değil. Ben diyeyim 5000 siz deyin 3000 olsun. Ha kartlar elimde yok. Daha alamadım da zaten. Ama siz yine de bana para verin, ekmek mushaf çarpsın ki günün birinde inşallah vereceğim size kartınızı.

• Parayi cebimde götür ama karti cuvala filan koy eşya filan saysinlar artik parayi değil kart gaspi başladiii bazi şeyler kartt kadar degeri kalmadi:))) Kardeş bişey sorucam hangi telefonu kullaniyosun.?
  • İzmirdeymiş kart ben istanbuldayim kapıda odemeli gonderebilirim dedi? Alsam mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp Tıkmak

İzmirdeymiş kart ben istanbuldayim kapıda odemeli gonderebilirim dedi? Alsam mı

De ki " aa şansa bak bennim bu gece biletim vardı bende İzmir'e geliyorum. Yarın İzmir'den elden teslim alsam olur mu?"

Sonra bak bakalım hangi ile geçecek

• GasiOr kullanıcısına yanıt
    Dolandırıcı mıdır diyorsunuz yani.
  • Evinize baya yakınmış
  • Alp Tıkmak A kullanıcısına yanıt

15bine rahat satabilecekken bir insan neden 9bine satar :)

Kapıda ödeme vs yalan, 3080 kutusu içinden gtx750 cıksa uğraş dur. Ödemeden kontrol ettirmiyorlar. Ödedikten sonra iş işten geçiyor.

Alabiliyorsan elden al diğer türlü hiç yaklaşma

• GasiOr kullanıcısına yanıt
    Tamam teşşekürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.