|
RTX 3080’den 350 kat daha hızlı optik yongalar geliyor
-
-
Pubg kaç fps açar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valorant 120 fps yapar mı
3 milyon izlenme
-
oyun açmadıktan sonra senin olsun 1500 katı kartlar.AI Volta da çok hızlıydı ama kim alabildi onun gibi bir şey hatta onun gibi bir şey bile değil bunlar dx desteklemiyor komple bilgi işlem.işlemci bölümünde ne geziyor bu rtx3080 mi basıyoruz?
-
o teknolojiyi anca torununun torunu görür ! :)
-
3nm den sonra quantum çatallama sorunları ortaya çıkıyor !
usta hangi gerçeklikte
foton olarak görünecektik diye
saçmalamaya başlıyor makine :D
-
Seni tutan kim sen yap konumuz teknoloji idareyle yada idare edilmekle ne alakası var senin ve senin ağababalarının ne başarısı var bu ülkeye neyaptınızda biz göremedik kılıç balığı.
-
"quantum çatallama" değil "kuantum tünelleme". Ayrıca 3nm ile alakalı değil, hep olan birşey sadece nadir olduğu için etkilemiyor büyük transistörleri. Ayrıca ne alaka son dediğin?
-
wellcome to metaverse in reality..
-
daha çok fiziksel simülasyonlarda kullanılacaktır tahminimce.
-
adamlar daha fon arıyormuş bulacakları fon facebook bulut bilişim vs olacaktır yani bizim hiçbir işimize yaramaz.optik gpu yaptık nvidia'ya da veriyoruz satıyoruz ortaklaşa yapıyoruz olsa ve bu optik işi bizim işimizi görse amenna.bu teknoloji kas gücü değil hani nvidia neden şimdiye dek icat etmedi desek.bize dx bol rop shader vs lazım ve bu mimarinin oyunlara göre olanı lazım mesela volta olmadı o yapay zeka ki bence ampere bile olmadı ki paso mining için kullanılıyor yapay zeka gücü yüksek.insanlar hala 1080 ti diyorsa o seri oyun içindi sonra RT tensor vs yapmaya başladılar ki 2000 serisi de fena değil oyunlar için.elde yüzük yaparsın 10 bin dolardır fabrikasyon yaparsın bin dolar değildir bizimki biraz öyle oyuna göre gpu olması lazım.
-
çatal deyince, tünel bozuluyor mu !? :)
-
Yeter ki büyük şirketlere kaptırmadan kendisi büyüsün.
-
Tam bir madenci :=)
-
Batılı aydın ülkelere hayırlı olsun, bizim gibi ekonomisi vasatın altındaki afrika ülkelerini bu tip yenilikler ilgilendirmiyor artık. Çöpten ekmek toplama teknolojisi lazım bize.
-
O halde antminer E9 VS Yeni nesil 350 kat hızlı ekran kartı. 10 tane E9 demek. Fiyat da herhalde 5.500.000 TL falan olur. :P
-
Wut?
-
Ben oyun oynamıyorum ki. Benim için önemli olan yapısal ve akış hesapları. Şöyle bir cihaz piyasada olsa parçacık hesapları çok farklı bir boyuta ulaşırdı. Dilerim başarı sağlarlar.
-
20 yıl önce pil haberi çıkardı, on yıl önce de, beş yıl önce de, bu gün de . Ama ortada hala da o habere çıkan piller yok. Bu da öyle bir teknoloji
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- instagram giriş yap google
- instagram keşfet sıfırlama
- truecaller nedir
- fake fotoğraf sorgulama
- youtube video indir -- mp4
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X