RTX 4080 sistem toplama
-
-
Yeni çıkan 3d işlemcilerden herhangi biri, x670-e anakart, 6000mhz ram corsair 4000x veya d kasa 240mm sıvı soğutma min 850w gold psu. Keyfinize göre alın belli başlı markalar olduğu sürece hepsi aynı. -
Knk en pahalısını al pahalıysa iyidir -
İlerde ekran kartı ya da işlemciyi değiştirirsem psu yeterli olmayabilir endişesi var. O yüzden 1000w falan düşünüyorum.
-
4K kullanacağınıza göre şu an için ryzen 7600 fazlasıyla yeterli .Üstü resmen israf olur Sadece anakrtı çok düşük tutmayalım İlerde belki işlemci upgredesi için gerekebilir. Hoş AMD gittikçe watt düşürmeye başladı Pek de gerek olmayabilir,ama garanti olması açısından şu anakart ziyadesi ile kafidir.
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-pro-b650-p-wifi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,66148538.html
7600 ü önce stok soğutucu ile bi deneyin Gerekrse ucuz yollu bi kule tip soğutma alınılabilinir.
RTX 4090 bile alsınız bu sisteme kalite bi 850 watt kafidir,fazla bile gelir.
Çok Uzun süre sonra kullanabileceğiniz şeylere ,şimdiden para harcamayın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 9 Mart 2023; 15:55:35 >
-
Arkadaşlar işlemci olarak 7900x3d düşünüyorum. Bu işlemci ve diğer paraçaları tek bir siteden olacak şekilde dizmem lazım. İnventus olabilir mesela . belli bir limitim yok ama kaliteden ödün vermeden f/p ürünler olursa çok iyi olur. Teşekkürler -
-
Hocam ramlar Expo özelliği var mı ben pek anlamam ama olsa daha iyi olmaz mı. Bunun dışındakilerde bir sorun yok -
İyi hatırlattın Aceleden atlamışım.
inventusGSKILL F5-5600J3636C16GX2-FX5 G.SKILL Flare X5 DDR5-5600Mhz C36 32GB (2X16GB) DUAL (36-36-36-89) 1.2V AMD EXPO Bellek - inventushttps://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=13386 -
-
Toplamda 82000 tutuyor -
Ramleri EXPO olmayanlardan seçmişsiniz.
-
Sadece oyun için alıyorsanız 7900x3d 7800x3d den daha kötü bir işlemci. 6 çekirdek diye düşünün. Sadece tek ccdde cache var. Alıcaksanız ya 7800x3d alın ya da 7950x3d.
-
Hocam bu Expo olayını pek anlamıyorum. Expo 5600 normalinde ise 6000 vardı. Arada fazla fark var mı bilmiyorum -
Haklısın hocam 7800 daha iyi seçenek gibi görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anoksobi -- 25 Nisan 2023; 16:50:8 > -
Tarafsız sitelerden bakmanızı öneririm. Hardware Unboxed, Gamer Nexus ve bunların yanında birkaç kanal dışında youtube videoları çöplükten ibaret.
-
Stabilite için EXPO almalısın .
Senin kullanacağın 4K çözünürlükte ,
işlemcilerin birbirinden farkı kalmaz.
-
Haklısın hocam daha ucuz ayrıca. Söylediğin çok iyi oldu yoksa boşuna daha düşük performansa daha fazla para verecektim .quote:
Orijinalden alıntı: BhdrBssTarafsız sitelerden bakmanızı öneririm. Hardware Unboxed, Gamer Nexus ve bunların yanında birkaç kanal dışında youtube videoları çöplükten ibaret.
-
Hocam remi Expo seçmem yeterli mi seçtiğim anakart destekliyor değil mi bu Expo’yu yoksa onunla alakalı değil miquote:
Orijinalden alıntı: metin abi 65Stabilite için EXPO almalısın .
Senin kullanacağın 4K çözünürlükte ,
işlemcilerin birbirinden farkı kalmaz.
Benzer içerikler
- rx 7600 alınır mı
- hotfix nedir
- gürcistan teknoloji mağazaları
- dled nedir
- oyun için amd mi intel mi
- intel core ultra 7 155h
- intel 15. nesil ne zaman çıkacak
- b850 anakart
- bios güncelleme
- ntfs nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X