BİTTİ ALANLARA HAYIRLI OLSUN www.vatanbilgisayar.com INTEL I3 12100F-MSI RTX2060 VENTUS-GPOC-H610M BOMBER-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-12100f-msi-rtx2060-ventus-gpoc-h610m-bomber-kioxia-500gb-ssd-16gb-ram.htmlFiyat bedava. i5e yükseltilebilir bence. o zamanda fiyat 10 küsür oluyor. Bu fiyata bulunmaz bidaha < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 30 Eylül 2022; 13:42:19 > |
RTX2060lı sistem 8.999 Vatan Koşun Vade farksız 12 taksit(BİTTİ )
-
-
stok yok
-
alınmıyor
-
Satın alabilen oldumu acaba ?
-
montaj kodu ile alakalı bir sıkıntı var
montajlı ya da montajsız secenegı farketmeksızın alınamıyor
-
4-5 tane arkadaşımada da aldırttım ama ben konuyu biraz geç açmış olabilirim. Gördüğümde forumda da baya alan oldu ben konuyu açana kadar
-
Ben sepete öylesine ekledim konu ilk açılınca. Satış onay ekranına kadar geldi :)
-
eğer hala sepeptteyse alabilirsiniz. sepetten silerseniz bidaha alınmıyor fırsatı değerlendirmek artık sizin elinizde :d
-
İhtiyacım yok ki,öylesine ekledim D:
-
Ben i3 alabildim i5 alamadik. i5 tekrar yükseltmeye deneyecegim
-
Hangi yapılandırmayla 10568 TL tuttu merak ettim. Normal hali de baya uygunmuş.
-
alabildim 18 taksit yaptı hemde aylık 500 TL ödeme
bir de sonrasında uygulamada +6 taksit yaptım ama 12+6 mı 18+6 mı oldu bilmiyorum faiz uyarısı çıkmadı
Not: Sepette Ram 1 adet 8GB gözüküyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih_47 -- 30 Eylül 2022; 10:30:53 > -
sadece i5 12400f e çevirdim
-
i3 lü ekledım iptal edıp i5 yaptım gerı sepete eklenemıyor hay şansıma :D
-
benım attığım sıstem alakasız olmus , i5 alabılıyorsanız COD:MWII oyun kampanyası var ama vatan katılıyor mu kampanyaya bılmıyorum
Kolay yukseltme acısından i5 sistem almanız tavsıyedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerMeister_ -- 30 Eylül 2022; 11:27:26 > -
i3 olan modeli almak mantıklı mı ? ödeme kısmına kadar ilerlemiştim ve bekletiyorum
-
12. nesil olduğu için alınır :)
-
Eğer bilgisayar alacaksanız mantıklı tabi ki hocam. 12100F çok ağır şeyler yapmıyorsanız hiç bir eksiklik hissettirmeyecektir.
-
Vatan yinede döver. Hem 2060 - 3050 den önde
Hemde rampage kasa falan kalitesiz kalıyor.
Birde 2 bin lira daha pahalı.
Kaçıran arkadaşlar akşam modartın bir sistemi yayınlanacak onu takip etsinler diye fikir vereyim bende madem.
-
İ5 olarak sepete eklenebiliyor şu an..
Toplam 10.568 lira oluyor..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- tod süper dolu paket
- merci çikolata a101
- tcl 65c755 yorum
- 5 mbps internet hızı nasıl
- qnb maaş kampanyası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X