kartta limit yok diye i3 olanını aldım ama aklım kaldı i5 olanında. çok birşey farkeder mi? |
RTX2060lı sistem 8.999 Vatan Koşun Vade farksız 12 taksit(BİTTİ ) (3. sayfa)
-
-
Vatan bilgisayardan bahsediyoruz. Onlarca sistem aldim hic sikinti olmadi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam i5 olanını alıyorum o zaman benden günah gitti :D
-
Elbette freedos hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siparişi onaylanan oldu mu ?
-
Onaylanan arkadaşım var benden sonra aldı benimki onaylanmadı.
İşin kötüsü bu kadar stok olup hala açık olması korkuttu. Migros Airfryer işine dönmesinde.
-
Durduk yere kardeşime pc aldım Benim sistemin neredeyse aynısı, gerçekten güzel fiyat.
İptal olmaz umarım.
-
Sipariş verdim bende sipariş onay maili geldi bakalım
-
6+6 taksitle i5 olanının siparişini verdim bakalım ne olacak
-
Bende sipariş geçtim i5 işlemci ile onay bekliyor. Sipariş kısmında ram 8gb görünüyor yalnız onu anlamadım heralde 16gb gönderirler diye düşünüyorum.
-
8 gb ama 2 adet yazıyor.
-
Garantipay ile 18 taksit.
Öde öde bitmez artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef durum bende de öyle. Onaylanınca haber verebilir misiniz acaba..
-
2000'li yılların başında olduğu gibi bilgisayarda sorun çıktığında kasayı omuzlayıp tamire götürdüğümüz günlere geri döneceğiz desene.
-
İ5'li model 10.599 oluyor. Bir de montaj ücretsiz ama yaptırmak mantıklı değil mi uğraşmamak adına
18 taksit mi yaptı?
-
Evet vade farksız
Yaş 30, liseden sonra ilk defa masaüstü aldık. Hanımla nereye koyacağız kavgasına şimdiden hazırlandım.
benim siparişim onaylandı, hemde şimdi aldım.
-
Ben bizim hatunu beyaz kasa alarak ikna etmiştim. Sırf bu yüzden işlemci parasına gittik beyaz kasa aldıkta sustu. Yoksa evde istemem simsiyah kasa bilmem ne Bize 3 bin liralık kasayı sokturdu evim çirkin olmasın uğruna. PS5 in yanında da güzel oldu beyaz beyaz. kadınlar biliyor bu işi aslında da işte gitti paracıklar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X