Bildirim
RTX2080ti METRO EXODUS DLSS Sorunu
LTB Rıgoma Erkek Sweatshirt, Gri, L : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DK7JK6NT
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dlss açmayın. blur oluşuyor. forumda bi arkadaş paylaşmıştı. dlss açınca dokular kayboluyordu. dlss açmadan oynayın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
DLSS biraz şu yapıda birsey atıyorum 4k oynuyorsunuz dlss acık,antialising yardımıyla 4k nın altı çözünürülkte bir görüntü yaratıyor ama gözünüzüe de batmıyor siz 4k monitörde 1440p ye düşürmüşsünüz gibi.Bildigim kadarıyla metro exodus a güncelleme gelip düzemişti ama oyun içi fps nizden memnunsanız dlss kullanmayın ztane ihtiyacınızda yok demektir. -
size özgü değil sorun.yama yok vatan vermedi kodları sağolsun bir aydır.korsan 1.0 ve herkeste vardır ben de gördüm 2080 ile resimdeki kareleri çok uzaktaki suda.dlss aç kapa savunmayacağım bence ne var ne yok kapamak lazım.hairworks physx dlss RT aç bunu aç 56 fps'ye(2k) düşüyor yer yer daha da ultra RT açmamıştım.gerek yok oyun güzel bu fpslerde oynanmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X